Visma Severa

Visma Severa tuo asiantuntijayritysten hajanaisen tiedon yhteen ja selkeyttää liiketoimintaprosesseja. Kaikki asiantuntijat käyttävät samaa järjestelmää myynnistä laskutukseen, ja tärkeät tiedot ovat heti tiimin sekä johdon saatavilla. Teet kaiken tarvittavan paikasta riippumatta, myös mobiilisti. Severa tekee asiantuntijatyön toiminnan ohjaamisesta visuaalista, vaivatonta ja läpinäkyvää.

Myynnin hallinta

Hallitse myyntiä yhdellä näkymällä

Severassa on kaikki, mitä tehokasta asiantuntijayrityksen myyntiä varten tarvitset. Hallitset helposti omaa päivittäistä tekemistäsi ja pidät asiakkaita koskevat tiedot ja tehtävät aina ajan tasalla. Näet oman tai tiimin myyntiputken tilanteen yhdellä silmäyksellä ja päivität myyntityöt ketterästi oikeaan vaiheeseen. Tieto myynnin nykytilanteesta, ennusteesta sekä onnistumisista on aina myynnin sekä johdon saatavilla.

Tarjoustyökalu

Tarjoukset helposti ja nopeasti

Hallitse tarjoukset samassa paikassa projektien kanssa. Tee tarjous nopeasti valmiiden pohjien avulla ja luo projektin rakenne suoraan hyväksytyn tarjouksen pohjalta. Tarjouksen tiedot ovat suoraan käytössä myös laskutuksen perusteena. Seuraat projekteilta sitä, mitä tarjoat ja laskutus perustuu aina asiakkaan kanssa sovittuun kokonaisuuteen.

Tuntien kirjaus ja matkalaskut

Tee tuntien ja matkojen kirjaamisesta helppoa

Severalla teet tuntien ja matkojen kirjaamisen työntekijöille helpoksi. Erilaiset kirjaustavat mahdollistavat jokaiselle parhaiten sopivan ja täsmällisen tavan kirjata tunnit. Matkalaskujen luonti ja tuntien kirjaaminen onnistuvat nopeasti myös mobiilisti. Voit hyödyntää tunteja suoraan laskutuksen perusteena ja varmistat, ettei mitään jää laskuttamatta. Sama kirjaustieto on käytettävissä myös raportoinnissa ja palkkahallinnossa.

Vaivaton ja monipuolinen kirjaaminen

Käytä kalenterimerkintöjä tuntikirjausten pohjana tai kopioi edellinen työpäivä tuntien kirjaamiseksi. Hyödynnä kellotusta tai kirjaa tuntisi suoraan sisäänkirjautumisen jälkeen avautuvalta tuntilomakkeelta suosikkityölajien perusteella. Tee tunnit ja matkalaskut helposti puhelimella ja liitä kuitit mukaan kuittiskannerilla.

Tuntilaskutus ja henkilöstöhallinto

Saat yhdellä kirjauksella tunnit ja matkakulut laskutukseen, raportointiin ja palkanlaskentaan. Hyödynnä kirjaukset suoraan projektiseurannassa ja ole aina ajantasalla mm. työn valmiusasteesta. Laskuta kirjatut tunnit asiakkaalta. Taloushallinnon integraatiolla viet kaikki tunnit ja matkalaskut palkanlaskentaan käsiteltäviksi.

Käytettävissä tärkeimmät mittarit

Tarjoa työntekijöille mahdollisuus seurata tunteja kirjatessa oman työn onnistumista tärkeimpien avainlukujen avulla. Tieto liukumasaldosta, projektin valmiusasteesta ja laskutusasteesta ovat aina saatavilla. Hyödynnä Severan valmiita raportteja ja mittareita tai luo omia seurattavia KPI-lukuja.

Projektien hallinta

Hallitse projektit kaikista näkökulmista

Visma Severalla hallitset niin asiakastyöt kuin sisäiset kehitysprojektit. Voit perustaa projektin alle minuutissa ja hyödyntää tarjoukseen liittyviä tietoja tai aikaisempia projekteja pohjina. Projektin seuranta ja avainluvut ovat aina ajan tasalla, mikä auttaa pitämään huolta aikatauluista sekä projektin kannattavuudesta.

Projektin yhteenvetonäkymä

Kaikkien projektien Gantt-näkymä sekä projektikohtainen Gantt mahdollistavat helpon ja visuaalisen aikataulutuksen projektipäällikölle.

Henkilö- ja projektikohtaiset Kanban-näkymät

Hallitse käynnissä olevia projektitehtäviä Kanban-näkymältä. Näet heti kaikki sinulle ohjatut tai tiimin tehtävät sekä niiden tilat. Tarkastele tehtäviä henkilön tai projektin perusteella.

Automaattinen tiedonsiirto

Kaikki projektitieto myynnistä laskutukseen on yhdessä paikassa ja monipuolisesti hyödynnettävissä. Tiedot siirtyvät Severassa automaattisesti tarjousriveiltä laskutukseen saakka.

Resursointi

Paranna käyttöastetta tehokkaalla resursoinnilla

Paranna asiantuntijoidesi käyttöastetta resursoimalla tunnit jo projektin myyntivaiheessa. Näet tiimisi työtilanteen visuaalisessa muodossa ja arvioit käytettävissä olevan ajan välittömästi. Voit resursoida tehtäviä työkuormituksen mukaan ja varmistat, että aikataulut pitävät.

Laskutus

Laskuta luotettavasti

Severalla keräät kaiken tarvittavan tiedon valmiiksi laskutusta varten. Säästät aikaa tuntien, kulujen sekä hinnoitteluperusteiden koostamistyöltä. Samalla varmistat, että mitään ei jää epähuomiossa laskuttamatta asiakkaalta.

Hinnoittelutyökalut

Hinnoittelumalleilla ja kiinteillä hinnoilla pidät laskutuksesi paikkansapitävänä ja täsmällisenä.

Laskutustyökalut

Voit hoitaa toistuvat maksuerät, kuten ylläpito- tai palvelumaksut Severalla helposti. Laskutat myös kaikki tunnit ja kulut projektin perustamisessa määritetyillä laskutussäännöillä.

Tunnit ja matkat

Laskuta kaikki tunnit ja kulut projektin perustamisessa määritetyillä laskutussäännöillä. Voit määrittää tuntihinnan joustavasti eri tavoilla.

Visma Severan hinnoittelu

Kokonaishinta muodostuu käyttäjämäärän ja valitun version perusteella.

Valitse käyttäjämäärä:

Käyttäjämäärä:

henkilöä

Basic

Asiantuntijatyön peruspaketti myynnistä laskutukseen pienille yrityksille

25 / kuukaudessa
Hinta / käyttäjä 25

Ominaisuudet:

 • CRM ja myynninhallinta
 • Projektinhallinta
 • Tuntikirjaukset
 • Laskutus: e-lasku, sähköposti, paperilasku
 • Raportointi
 • Kalenteri ja aktiviteetit
 • Mobiilisovellus (iOS & Android)
 • REST API
 • Kirjautuminen Google-tunnuksilla
 • 5 GB tallennustilaa

Suositellaan vähintään 2 tuntia koulutusta. Koulutustarpeet määritellään yhdessä Visma Severan asiantuntijan kanssa.

30 PÄIVÄN KOEKÄYTTÖ

Enterprise

Kattava versio isojen pk-yritysten kokonaisvaltaiseen hallintaan

59 / kuukaudessa
Hinta / käyttäjä 25

Ominaisuudet Premiumin lisäksi:

 • Liikevaihdon jaksotus
 • Toimintohistoria
 • Monivaluuttaympäristö
 • Edistynyt hinnoittelu
 • Active Directory single sign-on
 • Edistynyt tietoturva
 • Testiympäristö
 • Avainasiakasvastaava
 • 20 GB tallennustilaa

Koulutustarpeet määritellään yhdessä Visma Severan asiantuntijan kanssa.

30 PÄIVÄN KOEKÄYTTÖ

 

 

Kaikki hinnat alv 0%.

Voit lisätä tai poistaa yrityksen käytössä olevia ominaisuuksia milloin tahansa Severan palvelunhallinnassa.

Haluatko tietää lisää Visma Severasta?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake - olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu asiakastukeen.


Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti