Projektinhallintaohjelma

Visma Severa

Visma Severa tuo asiantuntijayritysten hajanaisen tiedon yhteen ja selkeyttää liiketoimintaprosesseja. Kaikki asiantuntijat käyttävät samaa järjestelmää myyntiin, tuntikirjauksiin, projektinhallintaan sekä laskutukseen, ja tärkeät tiedot ovat heti tiimin sekä johdon saatavilla. Teet kaiken tarvittavan paikasta riippumatta, myös mobiilisti. Severa tekee asiantuntijatyön toiminnan ohjaamisesta visuaalista, vaivatonta ja läpinäkyvää.

Visma Severa työpöytä

Digitoimiston projektinhallinta

Viestintä- ja markkinointitoimiston projektinhallinta

Konsulttiyrityksen projektinhallinta

Arkkitehtitoimiston projektinhallinta

Myynnin hallinta

Hallitse myyntiä yhdellä näkymällä

Severassa on kaikki, mitä tehokasta asiantuntijayrityksen myyntiä varten tarvitset. Hallitset helposti omaa päivittäistä tekemistäsi ja pidät asiakkaita koskevat tiedot ja tehtävät aina ajan tasalla. Näet oman tai tiimin myyntiputken tilanteen yhdellä silmäyksellä ja päivität myyntityöt ketterästi oikeaan vaiheeseen. Tieto myynnin nykytilanteesta, ennusteesta sekä onnistumisista on aina myynnin sekä johdon saatavilla.

Lue lisää myynnin hallinnasta

Myynnin ohjaus - Visma Severa

Tarjoustyökalu

Tarjoukset helposti ja nopeasti

Hallitse tarjoukset samassa paikassa projektien kanssa. Tee tarjous nopeasti valmiiden pohjien avulla ja luo projektin rakenne suoraan hyväksytyn tarjouksen pohjalta. Tarjouksen tiedot ovat suoraan käytössä myös laskutuksen perusteena. Seuraat projekteilta sitä, mitä tarjoat ja laskutus perustuu aina asiakkaan kanssa sovittuun kokonaisuuteen.

Lue lisää laskutuksesta

Tarjoustyökalu - Visma Severa

Tuntien kirjaus ja matkalaskut

Tee tuntien ja matkojen kirjaamisesta helppoa

Severalla teet tuntien ja matkojen kirjaamisen työntekijöille helpoksi. Erilaiset kirjaustavat mahdollistavat jokaiselle parhaiten sopivan ja täsmällisen tavan kirjata tunnit. Matkalaskujen luonti ja tuntien kirjaaminen onnistuvat nopeasti myös mobiilisti. Voit hyödyntää tunteja suoraan laskutuksen perusteena ja varmistat, ettei mitään jää laskuttamatta. Sama kirjaustieto on käytettävissä myös raportoinnissa ja palkkahallinnossa.

Lue lisää työajanseurannasta

Tuntikirjaus - Visma Severa

Vaivaton ja monipuolinen kirjaaminen

Käytä kalenterimerkintöjä tuntikirjausten pohjana tai kopioi edellinen työpäivä tuntien kirjaamiseksi. Hyödynnä kellotusta tai kirjaa tuntisi suoraan sisäänkirjautumisen jälkeen avautuvalta tuntilomakkeelta suosikkityölajien perusteella. Tee tunnit ja matkalaskut helposti puhelimella ja liitä kuitit mukaan kuittiskannerilla.

Tuntilaskutus ja henkilöstöhallinto

Saat yhdellä kirjauksella tunnit ja matkakulut laskutukseen, raportointiin ja palkanlaskentaan. Hyödynnä kirjaukset suoraan projektiseurannassa ja ole aina ajantasalla mm. työn valmiusasteesta. Laskuta kirjatut tunnit asiakkaalta. Taloushallinnon integraatiolla viet kaikki tunnit ja matkalaskut palkanlaskentaan käsiteltäviksi.

Käytettävissä tärkeimmät mittarit

Tarjoa työntekijöille mahdollisuus seurata tunteja kirjatessa oman työn onnistumista tärkeimpien avainlukujen avulla. Tieto liukumasaldosta, projektin valmiusasteesta ja laskutusasteesta ovat aina saatavilla. Hyödynnä Severan valmiita raportteja ja mittareita tai luo omia seurattavia KPI-lukuja.

Projektien hallinta

Hallitse projektit kaikista näkökulmista

Visma Severalla hallitset niin asiakastyöt kuin sisäiset kehitysprojektit. Voit perustaa projektin alle minuutissa ja hyödyntää tarjoukseen liittyviä tietoja tai aikaisempia projekteja pohjina. Projektin seuranta ja avainluvut ovat aina ajan tasalla, mikä auttaa pitämään huolta aikatauluista sekä projektin kannattavuudesta.

Lue lisää projektinhallinnasta

Projektienhallinta - Visma Severa

Projektin yhteenvetonäkymä

Kaikkien projektien Gantt-näkymä sekä projektikohtainen Gantt mahdollistavat helpon ja visuaalisen aikataulutuksen projektipäällikölle.

Henkilö- ja projektikohtaiset Kanban-näkymät

Hallitse käynnissä olevia projektitehtäviä Kanban-näkymältä. Näet heti kaikki sinulle ohjatut tai tiimin tehtävät sekä niiden tilat. Tarkastele tehtäviä henkilön tai projektin perusteella.

Automaattinen tiedonsiirto

Kaikki projektitieto myynnistä laskutukseen on yhdessä paikassa ja monipuolisesti hyödynnettävissä. Tiedot siirtyvät Severassa automaattisesti tarjousriveiltä laskutukseen saakka.

Resursointi

Paranna käyttöastetta tehokkaalla resursoinnilla

Paranna asiantuntijoidesi käyttöastetta resursoimalla tunnit jo projektin myyntivaiheessa. Näet tiimisi työtilanteen visuaalisessa muodossa ja arvioit käytettävissä olevan ajan välittömästi. Voit resursoida tehtäviä työkuormituksen mukaan ja varmistat, että aikataulut pitävät.

Lue lisää resursoinnista

Projektien resursointi - Visma Severa

Visma Severan hinnoittelu

Kokonaishinta muodostuu käyttäjämäärän ja valitun version perusteella.

Valitse käyttäjämäärä:

Käyttäjämäärä:

henkilöä

Basic

Asiantuntijatyön peruspaketti myynnistä laskutukseen pienille yrityksille

25 / kuukaudessa
Hinta / käyttäjä 25

Ominaisuudet:

 • CRM ja myynninhallinta
 • Projektinhallinta
 • Tuntikirjaukset
 • Laskutus: e-lasku, sähköposti, paperilasku
 • Raportointi
 • Kalenteri ja aktiviteetit
 • Mobiilisovellus (iOS & Android)
 • REST API
 • Kirjautuminen Google-tunnuksilla
 • 5 GB tallennustilaa

Suositellaan vähintään 2 tuntia koulutusta. Koulutustarpeet määritellään yhdessä Visma Severan asiantuntijan kanssa.

30 PÄIVÄN KOEKÄYTTÖ

Enterprise

Kattava versio isojen pk-yritysten kokonaisvaltaiseen hallintaan

59 / kuukaudessa
Hinta / käyttäjä 25

Ominaisuudet Premiumin lisäksi:

 • Liikevaihdon jaksotus
 • Toimintohistoria
 • Monivaluuttaympäristö
 • Edistynyt hinnoittelu
 • Edistynyt tietoturva
 • Testiympäristö
 • Avainasiakasvastaava
 • 20 GB tallennustilaa

Koulutustarpeet määritellään yhdessä Visma Severan asiantuntijan kanssa.

30 PÄIVÄN KOEKÄYTTÖ

 

 

Kaikki hinnat alv 0%.

Voit lisätä tai poistaa yrityksen käytössä olevia ominaisuuksia milloin tahansa Severan palvelunhallinnassa.

Laskutus

Laskuta luotettavasti

Severalla keräät kaiken tarvittavan tiedon valmiiksi laskutusta varten. Säästät aikaa tuntien, kulujen sekä hinnoitteluperusteiden koostamistyöltä. Samalla varmistat, että mitään ei jää epähuomiossa laskuttamatta asiakkaalta.

Lue lisää laskutuksesta

Projektien laskutus - Visma Severa

Hinnoittelutyökalut

Hinnoittelumalleilla ja kiinteillä hinnoilla pidät laskutuksesi paikkansapitävänä ja täsmällisenä.

Laskutustyökalut

Voit hoitaa toistuvat maksuerät, kuten ylläpito- tai palvelumaksut Severalla helposti. Laskutat myös kaikki tunnit ja kulut projektin perustamisessa määritetyillä laskutussäännöillä.

Tunnit ja matkat

Laskuta kaikki tunnit ja kulut projektin perustamisessa määritetyillä laskutussäännöillä. Voit määrittää tuntihinnan joustavasti eri tavoilla.

Severa on siitä hyvä, että se kehittyy koko ajan ilman omaa panosta, eikä vaadi minkäänlaista ylläpitoa. Sen ansiosta me voidaan keskittyä täysin omaan ydinosaamiseen

Mika Kiljala, CEO, RD Velho Oy

Yleisimmät kysymykset

Koekäyttö

 • Mikä versio minulle sopii parhaiten?

  Koekäytössä pääset kokeilemaan laajasti eri toiminnallisuuksia, ja käytössäsi on Premium-malli. Basic sopii suppeampaan tarpeeseen, kun tavoitteena on saada yksinkertaisesti tunnit sekä projektit lisättyä ja laskutettua. Premium-versio tukee laajemmin projektinhallintaa mahdollistaen mm. matkalaskukäsittelyn, kalenterisynkronoinnit sekä liukumahallinnan.

 • Onko koekäyttö ilmainen?

  Koekäyttö kestää 30 päivää ja on täysin maksuton. Kokeilujakson aloittamiseen ei tarvita luottokortti- tai laskutustietoja, vaan yhteystietojen antaminen riittää. Asiakas tekee ostopäätöksen ja sopimuksen kokeilujakson päättyessä.

 • Mitä tapahtuu, jos en halua jatkaa koekäyttöä?

  Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan koekäyttö loppuu automaattisesti. Koekäytön lopettaminen ei vaadi ilmoituksia, eikä laskua varmasti tule.

 • Mistä löydän käyttövideoita ja -materiaaleja?

  Käyttöä aloittaessa saat parhaat vastaukset ja henkilökohtaisen opastuksen tuoteasiantuntijoiltamme. He auttavat järjestelmään tutustumisessa sekä liiketoiminnan vaatimusten määrittelemisessä. Lisäksi verkkosivujemme Oppaat ja materiaalit -osiosta löydät videoita ja artikkeleita käytön tueksi.

 • Miten koekäyttöympäristö eroaa aidosta ympäristöstä?

  Koekäyttöympäristö vastaa todellista käyttöliittymää ja käytettävissä on Premium-malliin kuuluvat ominaisuudet. Koekäyttöympäristöstä on mahdollisuus siirtyä suoraan maksulliseen versioon oston yhteydessä.

Käyttöönotto

 • Mistä tiedän, mikä käyttöönottomalli on juuri meille sopiva ja kuinka paljon se maksaa?

  Käyttöönoton laajuus ja käytettävä aika määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Hinta muodostuu käytön laajuuden ja käyttäjämäärän perusteella.

 • Miten saan tiedot vietyä nykyisestä järjestelmästä Visma Severaan?

  Asiakastiedot voidaan viedä suoraan csv-tiedostona. Muiden tietojen osalta tuoteasiantuntijamme käyvät läpi mahdolliset tiedonsiirtotarpeet ja niistä sovitaan erikseen käyttöönoton yhteydessä.

 • Miten saan integroitua haluamani tuotteen Severaan?

  Severaan on olemassa useita valmiita integraatioita ja integrointi avoimen rajapinnan (REST API) avulla onnistuu myös. Integraatiot tai API-rajapinta -osiosta löydät kattavasti lisätietoja. Tarkemmissa kysymyksissä kannattaa olla yhteyksissä asiakastukeemme.

 • Miten varmistatte, että käyttöönotto onnistuu?

  Kouluttajina toimivat asiantuntijat, joilla on kokemus satojen asiantuntijayritysten liiketoiminnasta ja kouluttamisesta. Jokaisen koulutuksen jälkeen pyydämme asiakkaalta arvion koulutuksen onnistumisesta. Tietoa käytetään toiminnan kehittämiseen. Asiakkaan puolelta onnistunut käyttöönotto edellyttää johdon sitoutumista, pääkäyttäjän nimeämistä ja riittävää avainhenkilöiden ajankäyttöä.

Käyttö ja tuki

 • Saako käyttöön tukea suomen kielellä ja onko asiakaspalvelu Suomessa?

  Asiakaspalvelumme toimii Lappeenrannassa ja vastaa suomeksi sekä englanniksi. Tukimateriaali on myös saatavilla molemmilla kielillä.

 • Kuuluuko tuki kuukausimaksun hintaan?

  Puhelintuki ja sähköpostituki on asiakkaillemme maksuton. Huomioi kuitenkin, että operaattorisi veloittaa 010-numeroon soittamisesta palvelunumeromaksun (8,35snt/puh+16,69snt/min). Edellä mainittujen tukikanavien lisäksi käytössäsi ovat Visma Solutions Community sekä Tukiportaali, joista löytyy paljon ohjeita ja käyttövinkkejä. Lue lisää asiakaspalvelu-sivulta.

 • Millä kielillä Severaa voi käyttää?

  Jokainen käyttäjä voi itse määritellä kielen, jota haluaa käyttää omassa ympäristössään. Vaihtoehdot ovat: suomi, englanti, ruotsi, norja, tanska ja hollanti. Lisäksi laskut on mahdollista lähettää kymmenillä eri kielillä

 • Pitääkö meidän olla yhteyksissä asiakaspalveluun, jos käyttötarpeemme muuttuu?

  Koska kyseessä on pilvipalvelu, voi jokainen yritys lisätä tai poistaa uusia käyttäjiä itse. Lisäksi liiketoiminnan muutokset kuten uudet palvelut ja toimipaikat on mahdollista lisätä Visma Severan asetusten kautta, joita yrityksen pääkäyttäjä hallinnoi. Tarvittaessa asiakastukemme auttaa muutoksissa.

Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan

Ei luottokorttitietoja. Ei sitoumuksia. Koekäyttö päättyy automaattisesti.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]