ValueFrame

ValueFrame on tarpeisiin mukautuva toiminnanohjaus asiantuntijayrityksille. Yhdellä järjestelmällä hoidat saumattomasti yrityksesi asiakkuudenhallinnan, työajanseurannan, projektinhallinnan, laskutuksen sekä raportoinnin. Tehokkailla BI-integraatioilla ValueFrame ratkaisee vaativimmatkin raportointitarpeet.

Liidistä laskutukseen

Asiantuntijan työ helpottuu, kun kaikki tieto löytyy samasta paikasta. ValueFramessa asiakasrekisteri, myynnin työkalut, tarjousseuranta, projektinhallinta, resursointi, työajanseuranta, laskutus ja raportointi ovat kaikki saumattomasti osa yhtä kokonaisuutta.

Kattavat raportointityökalut

Kattavat raportointityökalut

Toimivat lähdejärjestelmät ovat kaiken mittaamisen perusedellytys. Vakiomallisten johdon raporttien lisäksi ValueFrameen kirjattu data voidaan aina tuoda ulos ja jatkojalostaa vapaasti omiin Business Intelligence -sovelluksiin. Tarjoamme myös valmiita integraatioratkaisuja raportointiin ja analyysiin.

Asiakaskohtainen mukautus

Asiakaskohtainen mukautus

Jokaisella yrityksellä on omat toimintamallinsa. ValueFrame voidaan mukauttaa vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Näin järjestelmän prosessit vastaavat yrityksesi nykyisiä malleja, ja käyttö tukee liiketoimintaasi.

ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit ValueFrameen laskutusta varten niin, että ne kohdistuvat suoraan oikealle asiakkaalle. Samalla laskuttamattomien tuntien osuus voidaan minimoida.

Timo Autioniemi, hallituksen puheenjohtaja, TiliNeloset Oy

Lue kuinka TiliNeloset käyttää ValueFramea

Yhdessä asiakasyritysten
kanssa kehitetty

Asiakkaitamme ovat asiantuntijapalveluyritykset kuten tilitoimistot, suunnittelutoimistot, isännöintiyritykset, mainos- ja viestintätoimistot sekä IT-yritykset. ValueFrame huomioi erityisen hyvin tilitoimistot ja suuret insinööritoimistot esimerkiksi sopimuslaskutuksessa, toistuvien tehtävien hallinnassa, resursoinnissa sekä raportoinnissa. Esimerkiksi Tietovarasto-palvelumme mahdollistaa vaativatkin Business Intelligence -raportointisovellukset.

Tärkeitä ValueFramessa tehtäviä asioita ovat mm. projektin budjetointi ja toteutuman seuranta sekä laskutus. Työkalun on oltava kokonaisuutena sellainen, että pystymme hyödyntämään sitä projektin ohjaamisessa. ValueFramen avulla tämä onnistuu”

Pasi Parviainen, operaatiokehityksen johtaja, Vahanen-yhtiöt

Lue insinööritoimisto Vahasen asiakastarina

Tilitoimistoille oma ValueFrame

Olemme kehittäneet tilitoimistoille omaa ValueFrame-ratkaisua tuotteen alusta asti. Toimeksiantojen ja palveluiden ohjaus on suunniteltu toimialan parhaiden käytäntöjen mukaiseksi. Sopimuspohjainen laskutus sekä toistuvien tehtävien hallinta on tehty vähentämään tilitoimiston hallinnollisia rutiineja. Lisäksi ValueFramessa on automaattiset integraatiot useimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Tutustu tilitoimistojen ValueFrame-ratkaisuun

Haluatko lisätietoja asiantuntijayritysten ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmästä?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake - olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu asiakastukeen.


Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti