ValueFrame

Monipuolinen toiminnanohjaus vaativiinkiin tarpeisiin

ValueFrame on tarpeisiisi räätälöitävä toiminnanohjaus asiantuntijayrityksille.
Yhdellä järjestelmällä hoidat saumattomasti yrityksesi asiakkuudenhallinnan, työajanseurannan, projektinhallinnan, laskutuksen sekä raportoinnin.

Ratkaisut tarpeisiisi

ValueFrame on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee asiantuntijaliiketoimintaasi sen jokaisessa vaiheessa. Ratkaisumme on mukautettavissa niin pk-yritysten kuin suurten toimistojenkin tarpeisiin. Hallitse projektit, laskuta tarkasti ja tehosta toimintaasi koko tiimin kesken jaetuilla tiedoilla. Tehokkailla BI-integraatioilla ValueFrame ratkaisee vaativimmatkin raportointitarpeet.

Liidistä laskutukseen

Asiantuntijan työ helpottuu, kun kaikki tieto löytyy samasta paikasta. ValueFramessa asiakasrekisteri, myynnin työkalut, tarjousseuranta, projektinhallinta, resursointi, työajanseuranta, laskutus ja raportointi ovat kaikki saumattomasti osa yhtä kokonaisuutta.

Kattavat raportointityökalut

Toimivat lähdejärjestelmät ovat kaiken mittaamisen perusedellytys. Vakiomallisten johdon raporttien lisäksi ValueFrameen kirjattu data voidaan aina tuoda ulos ja jatkojalostaa vapaasti omiin Business Intelligence -sovelluksiin. Tarjoamme myös valmiita integraatioratkaisuja raportointiin ja analyysiin.

Asiakaskohtainen mukautus

Jokaisella yrityksellä on omat toimintamallinsa. ValueFrame voidaan mukauttaa vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Näin järjestelmän prosessit vastaavat yrityksesi nykyisiä malleja, ja käyttö tukee liiketoimintaasi.

Myynti ja asiakkuuksienhallinta

Tue myyntiä kattavilla työkaluilla

ValueFrame tekee myyjän jokapäiväisestä työstä mutkattomampaa kattavilla soittolista-, segmentointi- ja tarjoustyökaluilla. Järjestelmä sisältää asiakasrekisterin, myynnin työkalut sekä sujuvan tarjousseurannan, joiden avulla asiakkaiden ryhmittely, käsittely ja käyttäminen projekteilla onnistuu vaivattomasti.

Lue lisää ValueFramen myynnistä ja asiakashallinnasta

Projektinhallinta

Ohjaa projektit aikataulussa ja budjetissa pysyen

ValueFrame taipuu vaativimpienkin asiantuntijaprojektien hallintaan. Työajanseuranta, tehtävähallinta sekä projektien suunnittelu, resursointi ja toteutus on kaikki kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa. Näin järjestelmä ymmärtää ja huomioi monenlaisten yritysten tarpeet. ValueFramella ohjaat projektit aikataulussa maaliin asti.

Lue lisää projektinhallintatyökalusta

Tunnit ja matkat nopeasti

Tuntikirjaus on tehty helpoksi ja vaivattomaksi riippumatta siitä, kuinka usein työaikasi ja matkakulusi kirjaat. Vapaavalintainen viikko- tai päivänäkymä tukee jokaisen työntekijän toiveita.

Joustava resursointi

ValueFramen resursointityökalulla kohdistat asiantuntijat oikeille projekteille ja tiedät aina heidän työkuormansa. Näin yllättäviin tilanteisiin on helppo reagoida ajoissa.

Pidä tehtävälista kurissa

Projektitehtävien hallinta on ValueFramen avulla yksinkertaista – kirjaa tehtävät projektille, seuraa työntekijä- tai tiimikohtaisesti ja siirrä tarvittaessa tekijältä toiselle hetkessä. Kopioitavat tehtävälistat auttavat toistuvien projektien johtamisessa.

Työajanseuranta

Helpota tuntikirjaamista, paranna kannattavuutta

Selkeä ja kattava työajanseurannan avulla pidät tuntikirjaukset aina ajan tasalla. ValueFrame vastaa koko yrityksesi työajanseurannan tarpeisiin: järjestelmä on helposti käytettävä työntekijöille, ja tarjoaa monipuoliset seuranta- ja raportointiominaisuudet esimiehille. Yhdellä kirjauksella tiedot ovat käytettävissä raportoinnissa, laskutuksessa ja palkanlaskennassa.

Tutustu työajanseurannan ominaisuuksiin

Laskutus

Laskuta asiakkaita vain muutamalla klikkauksella

Tavoitteena laskutusasteen ja -nopeuden kasvu? ValueFramella muodostat laskut helposti projekteille kirjatuista tunneista, kuluista ja tuotteista. Laskujen luonti sekä lähetys massana on myös mahdollista, ja laskut lähtevät haluttaessa myös sähköisinä. Vain parilla klikkauksella.

Tutustu ValueFramen laskutusominaisuuksiin

Virheettömyys vähentää reklamaatioita

Kun laskut muodostuvat suoraan tarkkojen kirjausten perusteella, ei manuaalisten tuplakirjausten aiheuttamia virheitä pääse syntymään.

Jatkuva sopimuslaskutus

Projektitöiden laskutuksen lisäksi hoidat ValueFramella myös jatkuvat sopimuslaskutukset. Toistuvaislaskujen luonti myyntiriveiltä on helppoa.

Sähköinen laskutus

Lähetät kaikki laskut liitteineen yhdellä klikkauksella. Sinun ei tarvitse välittää, halusiko asiakas laskun sähköisenä vai postitse. Laskutuspalvelumme huolehtii laskun vastaanottajalle oikeassa muodossa.

Raportointi

Paranna kannattavuutta ajantasaisten raporttien avulla

ValueFramen monipuoliset raportit kertovat yrityksen liiketoiminnan tilan havainnollisina näkyminä. Näin kaikki yrityksesi data on helposti sisäistettävässä muodossa. Voit luoda työpöydällesi omia raportteja haluamistasi kohteista, ja Tietovarasto-palvelumme mahdollistaa vaativatkin Business Intelligence -raportointisovellukset.

Tutustu ValueFramen laskutusominaisuuksiin

Yhdessä asiakasyritysten kanssa kehitetty

ValueFrame on alusta asti kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa – tilitoimistojen, suunnittelutoimistojen, isännöintiyritysten, mainos- ja viestintätoimistojen sekä IT-yritysten kanssa. ValueFrame huomioi erityisen hyvin tilitoimistot ja suuret insinööritoimistot esimerkiksi sopimuslaskutuksessa, toistuvien tehtävien hallinnassa, resursoinnissa sekä raportoinnissa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme järjestelmä, joka vastaa heidän tarpeitaan.

ValueFramen avulla pystymme melkein tuplaamaan liiketoimintamme ilman, että meidän tarvitsee kasvattaa hallinnollisen työn kuluja.

Joni Pursiainen, talousjohtaja
Rejlers Finland Oy

ValueFrame tilitoimistoille

Olemme kehittäneet tilitoimistoille omaa ValueFrame-ratkaisua tuotteen alusta asti. Toimeksiantojen ja palveluiden ohjaus on suunniteltu toimialan parhaiden käytäntöjen mukaiseksi. Sopimuspohjainen laskutus sekä toistuvien tehtävien hallinta on tehty vähentämään tilitoimiston hallinnollisia rutiineja. Lisäksi ValueFramessa on automaattiset integraatiot useimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Tutustu tilitoimistojen ValueFrame-ratkaisuun

ValueFrame suuryrityksille

Taklaa vaativammatkin järjestelmätarpeet räätälöitävällä ratkaisulla. ValueFrame vastaa suuryritysten toiminnanohjauksen ja raportoinnin tarpeisiin monipuolisilla ominaisuuksilla, joiden avulla hallitset koko yrityksen työtä suorittavasta tasosta johdon päätöksentekoon saakka. Kysy lisää, asiantuntijamme auttavat löytämään juuri teidän tarpeitanne tukevan ratkaisun.

Lue, kuinka ValueFrame ratkaisee suurten yritysten tarpeet

Haluatko lisätietoja asiantuntijayritysten ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmästä?