ValueFrame

ValueFrame on tarpeisiin mukautuva toiminnanohjaus asiantuntijayrityksille.
Yhdellä järjestelmällä hoidat saumattomasti yrityksesi asiakkuudenhallinnan, työajanseurannan, projektinhallinnan, laskutuksen sekä raportoinnin. Tehokkailla BI-integraatioilla ValueFrame ratkaisee vaativimmatkin raportointitarpeet.

Asiantuntijayritysten toiminnanohjausjärjestelmä - ValueFrame

Insinöörtoimiston toiminnanohjausjärjestelmä

Tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä

Digitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä

Tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä

Yhdessä asiakasyritysten
kanssa kehitetty

Asiakkaitamme ovat asiantuntijapalveluyritykset kuten tilitoimistot, suunnittelutoimistot, isännöintiyritykset, mainos- ja viestintätoimistot sekä IT-yritykset. ValueFrame huomioi erityisen hyvin tilitoimistot ja suuret insinööritoimistot esimerkiksi sopimuslaskutuksessa, toistuvien tehtävien hallinnassa, resursoinnissa sekä raportoinnissa.

Kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä

Liidistä laskutukseen

Asiantuntijan työ helpottuu, kun kaikki tieto löytyy samasta paikasta. ValueFramessa asiakasrekisteri, myynnin työkalut, tarjousseuranta, projektinhallinta, resursointi, työajanseuranta, laskutus ja raportointi ovat kaikki saumattomasti osa yhtä kokonaisuutta.

Kattavat raportointityökalut

Kattavat raportointityökalut

Toimivat lähdejärjestelmät ovat kaiken mittaamisen perusedellytys. Vakiomallisten johdon raporttien lisäksi ValueFrameen kirjattu data voidaan aina tuoda ulos ja jatkojalostaa vapaasti omiin Business Intelligence -sovelluksiin. Tarjoamme myös valmiita integraatioratkaisuja raportointiin ja analyysiin.

Asiakaskohtainen mukautus

Asiakaskohtainen mukautus

Jokaisella yrityksellä on omat toimintamallinsa. ValueFrame voidaan mukauttaa vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Näin järjestelmän prosessit vastaavat yrityksesi nykyisiä malleja, ja käyttö tukee liiketoimintaasi.

Asiakkuudenhallinta

Tue myyntiä kattavilla työkaluilla

ValueFrame sisältää asiakasrekisterin, myynnin työkalut sekä sujuvan tarjousseurannan. Järjestelmä tekee myyjän jokapäiväisestä työstä mutkattomampaa kattavilla soittolista- sekä segmentointityökaluilla, ja tarjousten luonti onnistuu sukkelasti.

Asiakkuudenhallinta - ValueFrame

Projektinhallinta

Ohjaa projektit aikataulussa maaliin asti

ValueFrame mukautetaan asiakaskohtaisesti ja se taipuu siten vaativimpienkin asiantuntijaprojektien hallintaan. Työajanseuranta, tehtävähallinta sekä projektien suunnittelu, resursointi ja toteutus on kaikki kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa. Näin järjestelmä ymmärtää ja huomioi monenlaisten yritysten tarpeet.

Projektinhallinta - ValueFrame

Tunnit ja matkat nopeasti

Tuntikirjaus on tehty helpoksi ja vaivattomaksi riippumatta siitä, kuinka usein työaikasi ja matkakulusi kirjaat.

Joustava resursointi

ValueFramen resursointityökalulla kohdistat asiantuntijat oikeille projekteille ja tiedät aina heidän työkuormansa. Näin yllättäviin tilanteisiin on helppo reagoida ajoissa.

Pidä tehtävälista kurissa

Projektitehtävien hallinta on tehty ValueFramessa yksinkertaiseksi. Tehtävien seuraaminen ja siirtäminen tekijältä toiselle onnistuu hetkessä.

Laskutus

Laskut liikkeelle parilla klikkauksella

Laskujen luonti ValueFramella vie vain pienen hetken. Muodostat laskut helposti projekteille kirjatuista tunneista, kuluista ja tuotteista. Laskujen luonti sekä lähetys massana on myös mahdollista, ja laskut lähtevät haluttaessa myös sähköisinä.

Laskutusohjelma - ValueFrame

Virheettömyys vähentää reklamaatioita

Kun laskut muodostuvat suoraan tarkkojen kirjausten perusteella, ei manuaalisten tuplakirjausten aiheuttamia virheitä pääse syntymään.

Jatkuva sopimuslaskutus

Projektitöiden laskutuksen lisäksi hoidat ValueFramella myös jatkuvat sopimuslaskutukset. Toistuvaislaskujen luonti myyntiriveiltä on helppoa.

Sähköinen laskutus

Lähetät kaikki laskut liitteineen yhdellä klikkauksella. Sinun ei tarvitse välittää, lähtevätkö laskut sähköisinä vai postitse. Laskutuspalvelumme huolehtii siitä.

Tilitoimisto TiliNeloset

”ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit ValueFrameen laskutusta varten niin, että ne kohdistuvat suoraan oikealle asiakkaalle. Samalla laskuttamattomien tuntien osuus voidaan minimoida.”

Timo Autioniemi,
hallituksen puheenjohtaja,
TiliNeloset Oy

Lue kuinka TiliNeloset käyttää ValueFramea

Insinööritoimisto Vahanen

”Tärkeitä ValueFramessa tehtäviä asioita ovat mm. projektin budjetointi ja toteutuman seuranta sekä laskutus. Työkalun on oltava kokonaisuutena sellainen, että pystymme hyödyntämään sitä projektin ohjaamisessa. ValueFramen avulla tämä onnistuu.”

Pasi Parviainen,
operaatiokehityksen johtaja,
Vahanen-yhtiöt

Lue insinööritoimisto Vahasen asiakastarina

Raportointi

Kaikki data helposti sisäistettävässä muodossa

ValueFramen monipuoliset raportit kertovat yrityksen liiketoiminnan tilan havainnollisina näkyminä. Voit luoda työpöydällesi omia raportteja haluamistasi kohteista, ja Tietovarasto-palvelumme mahdollistaa vaativatkin Business Intelligence -raportointisovellukset.

Asiantuntijayrityksen raportointi - ValueFrame

Kannattavuus

Näe asiakkuuksiesi sekä projektiesi kannattavuus ja osaat reagoida ajoissa, jos jokin projekti työllistää poikkeuksellisen paljon.

Myyntiennuste

Vertaa toteutunutta ja suunniteltua laskutusta. Näet ennusteen koko yrityksen näkökulmasta tai asiakkaittain tai osaprojekteittain eriteltynä.

Laskutusaste

Tunne henkilöstösi käyttöaste ja laskutusaste sekä mille osa-alueille heidän työtuntinsa jakautuvat.

Tilitoimistoille oma ValueFrame

Olemme kehittäneet tilitoimistoille omaa ValueFrame-ratkaisua tuotteen alusta asti. Toimeksiantojen ja palveluiden ohjaus on suunniteltu toimialan parhaiden käytäntöjen mukaiseksi. Sopimuspohjainen laskutus sekä toistuvien tehtävien hallinta on tehty vähentämään tilitoimiston hallinnollisia rutiineja. Lisäksi ValueFramessa on automaattiset integraatiot useimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Tutustu tilitoimistojen ValueFrame-ratkaisuun

Tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä - ValueFrame

Haluatko lisätietoja asiantuntijayritysten ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmästä?

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]