Nykyaikaisempi. Helppokäyttöisempi. Monipuolisempi.

Visma Severan käyttöliittymäuudistus helpottaa projektityötä, parantaa läpinäkyvyyttä ja auttaa ennakoimaan muutoksia aikaisemmin.

Näkemystä päätöksentekoon ja projektityöhön

Ennakoi ja ennusta entistä helpommin projektin etenemistä ja kuluja. Projekteihin ja töihin liittyvät avainluvut kertovat projektien ja oman työn etenemisestä.

Tehokkuus myynnistä laskutukseen

Visma Severan kantavana ideana on yhä koota kaikki projekteihin liittyvä tieto yhteen paikkaan. Kun putki myynnistä laskutukseen on suoraviivainen, kannattavuus, käyttöaste ja laskutusaste paranevat.

Jokaisen työkalu

Uudistunut Severa auttaa jokaista suunnittelemaan paremmin ja helpommin työnsä sekä ottamaan siitä enemmän vastuuta. Helppokäyttöisyys ja loogisuus varmistavat, että jokainen kirjaa mielellään tunnit ja kulut.

Opi käyttämään uutta Severaa

Uusi käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja looginen käyttää. Ohjelmassa käyttöä avustavat ohjeistavat viestit. Käyttöohjeet löytyvät käyttöliittymän oikeasta yläkulmasta ?-painikkeen takaa.

Severa Restart -koulutukset

Uusi käyttöliittymä mahdollistaa uusia tapoja käyttää ja hyödyntää Severaa. Tarjoamme uuteen käyttöliittymään liittyvät koulutukset asiakkaille normaalia edullisempaan hintaan. Koulutuksista voit olla yhteydessä Severan kouluttajiin training.solutions@visma.com

Veloituksettomat webinaarit

Keväällä 2018 järjestettävissä webinaareissa näytetään miten uuden käyttöliittymän toimintoja käytetään. Aiempien webinaarien nauhoitteet löydät Communitysta.

Asiakastuki

Ma 9-16, ti-to 8-16 ja pe 8-15
puh: 010 5058475
8,35snt/puh+16,69snt/min

FAQ

Yleistä

 • Miksi muutos tehtiin?

  Vanha käyttöliittymä ei ollut enää ulkoasultaan ja käytettävyydeltään nykyaikainen. Uuden käyttöliittymän myötä Severaa on entistä helpompi käyttää ja se antaa aikaisempaa paremmin näkemystä jokaisen työntekijän työhön. Lisäksi Severaan tuodaan muutoksen myötä paljon uusia toiminnallisuuksia.

 • Mitkä ovat keskeisimmät muutokset?

  Severan käyttöliittymä saa kokonaan uuden visuaalisen ilmeen ja se on käytettävyydeltään erinomainen. Käytettävyyden keskeisimpiä muutoksia ovat skaalautuvat näkymät ja drag & drop - mahdollisuus tiedon päivittämiseen. Lisäksi monia nykyisiä Severan toiminnallisuuksia on kehitetty eteenpäin kuten esimerkiksi myynninohjausta, aktiviteettien hallintaa ja resursointia. Uuteen käyttöliittymään on myös tuotu ja tuodaan uusia toiminnallisuuksia kuten Collaboration -työkalu.

 • Onko uusi käyttöliittymä nyt valmis?

  Uutta käyttöliittymää ja Severan toimintoja kehitetään jatkuvasti eteenpäin.

 • Muuttuuko hinnoittelu?

  Hinnoittelu tulee muuttumaan vuoden 2018 alussa. Ilmoitamme uudesta hinnoittelusta tarkemmin lähempänä.

 • Minne voin ehdottaa tuotekehitysideoita?

  Tuotekehitysideoita voit kertoa Communityssa, jossa voit myös antaa oman tukesi jo annetuille ideoille.

Käyttöönotto

 • Täytyykö uuden käyttöliittymän käyttöönottamisessa tehdä erityisiä toimenpiteitä?

  Ei tarvitse. Samat tiedot ovat käytettävissä molemmissa käyttöliittymissä.

 • Siirtyvätkö vanhan Severan tiedot uuteen siirryttäessä?

  Kyllä, samat tiedot ovat käytettävissä molemmissa käyttöliittymissä.

 • Täytyykö jo tehtyjä integraatiota päivittää uuteen käyttöliittymään siirryttäessä?

  Ei tarvitse. Uudistettu käyttöliittymä hyödyntää samaa kantaa, joten jo tehtyjen integraatioiden pitäisi toimia myös uudessa käyttöliittymässä.

 • Toimiiko integraatio Netvisorin ja Severan välillä käyttöliittymäuudistuksesta huolimatta?

  Toimii.

Koulutus ja käyttö

 • Kuinka kauan vanhaa käyttöliittymää voi käyttää uuden rinnalla?

  Uutta ja vanhaa käyttöliittymää voi käyttää rinnakkain vielä syksyllä ja alkutalvesta 2017.

 • Miten opin käyttämään uutta käyttöliittymää?

  Uudessa käyttöliittymässä oleva WalkMe -työkalu näyttää kuinka käytät ohjelmaa. Lisäksi uudesta käyttöliittymästä pääset suoraan käyttöohjeisiin. Järjestämme syksyllä ja talvella webinaareja, joissa näytetään eri osioiden toiminnallisuuksia. Jo pidettyjen webinaarien nauhoitteet löydät Communitysta.

 • Mistä saan koulutusta?

  Järjestämme syksyllä ja talvella webinaareja, joissa näytetään eri osioiden toiminnallisuuksia. Jo pidettyjen webinaarien nauhoitteet löydät Communitysta. Lisäksi tarjoamme normaalia edullisempia koulutuksia, jotka räätälöidään yrityksellenne sopivaksi. Lisää tietoa saat Severan kouluttajilta training.solutions@visma.com

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]