Helppo tuntikirjaus

Työajanseuranta ja matkalaskut

Selkeä ja kattava työajanseuranta mahdollistaa tuntikirjausten tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta. Kirjaa tunnit ja matkakulut vaivattomasti mobiililaitteilla ja kohdenna suoraan projekteille. Helppo työntekijöille ja monipuolinen esimiehille.

Työajanseuranta - tuntikirjaus - Visma Severa

Kattava työajanseuranta asiantuntijayrityksille

Monipuolisten kirjausominaisuuksien ja käytettävyyden ansiosta asiantuntijoiden tuntikirjaus on vaivatonta. Mobiili työajanseuranta puhelimella, tabletilla ja selaimessa mahdollistaa työajan seurannan sekä tuntikirjausten tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta. Yhdellä kirjauksella tiedot ovat käytettävissä raportoinnissa, laskutuksessa ja tarvittaessa palkanlaskennassa.

Työajanseuranta - tuntien kirjaaminen monipuolisesti

Monipuoliset kirjaustavat

Valitse itse, käytätkö päivä- tai viikkonäkymää työtuntien kirjaamiseen, tai käytä aiempia kirjauksia pohjana. Työaika voidaan kirjata myös kalenteriaktiviteettien pohjalta tai kellottamalla tehtäviä. Kirjaat tunnit nopeasti mobiilisovelluksen avulla.

Työajanseuranta - tuntikirjaukset kohdistuvat projekteille

Tunnit suoraan projekteille

Tuntikirjaukset kohdistuvat suoraan projekteille, jolloin projektien kannattavuus- ja valmiusasteraportit ovat aina ajan tasalla. Hyödynnä projektien tuntihistoriatietoa myös tarjousten laadinnassa.

Lakisääteinen työajanseuranta

Lakisääteinen työajanseuranta

Kirjatut tunnit arkistoituvat automaattisesti työaikalain edellyttämällä tavalla. Monipuoliset raportit auttavat hahmottamaan työntekijöiden työkuormaa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Visma Severassa & ValueFramessa hoidat myös liukumaseurannan ketterästi.

Työajanseuranta - tuntilaskutus

Yksinkertainen tuntilaskutus

Saat muodostettua laskun työlle kirjatuista tunneista yhdellä klikkauksella. Voit helposti määrittää eri työlajeille tai henkilöille omat tuntihinnat vaikka asiakas- tai projektikohtaisesti. Voit luoda valmiita hinnastoja ja hyödyntää niitä tulevissa projekteissa.

Työajanseuranta mobiili - matkalaskut ja kuitit

Helppo matkalaskutus & kuittiskanneri

Luo matkalaskut saman tien tuntikirjausten yhteydessä. Liitä näppärästi kuitit matkalaskuille kuittiskannerin avulla. Muodostat matkalaskut helposti myös mobiilisti. Hyödynnä myös päivärahalaskuria. Matkalaskut siirtyvät integraatioiden avulla ketterästi maksatukseen.

Työajanseuranta - palkanlaskenta

Tiedot palkanlaskentaan

Taloushallinnon integraatioiden avulla tuntikirjaukset, matka- ja kululaskut siirtyvät palkkahallintoon jopa automaattisesti. Voit hyödyntää tuntien hyväksyntä -ominaisuutta ja varmistaa esimiehen kautta, että tunnit on oikein kirjattu ennen vientiä palkanlaskentaan.

Projektille kohdistuvat ostot

Alihankintakulut tai muut ostot saattavat vaikuttaa merkittävästi projektin kannattavuuteen. Tämän vuoksi suosittelemme kaikkien kulujen syöttämistä projektille. Kulut voidaan laskuttaa asiakkaalta sovitulla hinnalla automaattisesti.

Työajanseuranta - liukumat

Ylityöt, liukumat ja poissaolot

Järjestelmään kirjattuja työtunteja voidaan käyttää henkilöstö- ja palkkahallinnon tarpeisiin. Samalla huolehditaan lakisääteisestä tuntiseurannasta.

  • Ylityökertoimet raportointiin ja laskutukseen
  • Poissaolot kuten lomat ja sairaspäivät
  • Liukumien kertymä työntekijän saatavilla
  • Työajan ja poissaolojen koontiraportit listoina ja taulukoina

Matkalaskut yhdessä työajanseurannan kanssa

Hoida sähköinen matkalaskutus ketterästi tuntikirjausten kanssa samassa paikassa. Voit kirjata matkakulut myös mobiilisovelluksessa. Matkalaskun luonti on nopeaa, ja valmiit matkalaskut siirtyvät suoraan tarkastukseen ja hyväksyntään. Integraatioiden avulla saat matkalaskut jouhevasti myös maksatukseen.

Työajanseuranta - matkalasku

Mobiili työajanseuranta - Visma Severa

Tunti- ja kulutiedot suoraan kirjanpitoon

Varmista, ettei arvokasta työaikaa kulu tuplakirjauksiin ja yhdistä toiminnanohjausjärjestelmä Netvisorin automatisoituun taloushallintoon. Integraatio vie tunti- ja kulutiedot suoraan palkanlaskentaan ja kirjanpitoon.

Lue lisää Netvisor-integraatiosta

Ota asiantuntija avuksesi

Visma Severa & ValueFrame kattavat monipuolisesti asiantuntijayritysten työajanseurannan ja projektinhallinnan tarpeet. Kahden vaihtoehtoisen tuotteen avulla varmistamme, että löydämme juuri teille soveltuvimman ratkaisun. Asiantuntijat auttavat mielellään oikean tuotteen valinnassa.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]