Projektinhallintaohjelma

Kattava projektinhallinta asiantuntijayrityksille

Tee projektinhallinnasta vaivatonta selainpohjaisella ohjelmalla, jossa projektien aikataulutus, henkilöstöresurssit ja seuranta yhdistyvät saumattomasti. Näet reaaliajassa kaikkien projektien tilanteen myynnistä laskutukseen ja pidät langat käsissäsi. Yksi yhteinen alusta myynnille, projekteille ja laskutukselle pitää tiimien välisen tiedonkulun avoimena.

Projektinhallinta näkymä - Projektinhallintaohjelma

Projektinhallinta kelloikoni

Myy projektit tehokkaasti

Seuraa aktiivisesti tarjouskantaa Kanban-näkymässä ja myynnin ennustetta graafisesti. Hallitset tehokkaammin tulevaa kuormitusta ja laskutusennustetta. Hinnoittele projektit kannattavasti historiatietoon perustuen.

Projektinhallinta Gantt-ikoni

Vaiheista ja suunnittele

Luo projekteille tarvittava määrä vaiheita tai osaprojekteja, ja määritä niille tuntibudjetit, resurssit sekä aikataulut. Hahmotat projektikokonaisuutta joko puunäkymässä tai visuaalisena GANTT-kaaviona.

Projektinhallinta laskuikoni

Seuraa ja laskuta reaaliajassa

Kaikki projektiin liittyvät tunti-, hinnoittelu- ja laskutustiedot linkittyvät yhteen ja muodostat laskun yhdellä klikkauksella. Projektin kannattavuuden, edistymisen sekä muiden tärkeimpien tunnuslukujen seuranta ja vertailu onnistuu ilman turhaa koostamistyötä.

Luo projektisuunnitelma alle minuutissa

Hoida projektisi tehokkaasti alusta alkaen. Voit perustaa projektin tarjouksen pohjalta tai käyttämällä valmiiksi määriteltyjä pohjia ja päivittää suunnitelmaa tarpeen mukaan. Perustaminen vie alle minuutin. Voit myös hyödyntää tarjoukseen liittyviä tietoja tai aikaisempia projekteja pohjina.

Projektinhallinta Luo projektisuunnitelma -näkymä

Hallitse tehtäviä helposti

Hallitse projekteihin ja töihin liittyvät tehtävät ketterästi ja ajallaan. Kanban-näkymän avulla hahmotat käsillä olevan työkuorman ja seuraat läpinäkyvästi myös tiimisi työtehtäviä. Visuaalinen taulu helpottaa oman päivittäisen työn ja tiimin työnjaon suunnittelua, ja varmistat, että tärkeät tehtävät tulevat hoidetuksi.

Kokeile ominaisuuksia käytännössä

Projektinhallinta Kanban-näkymä

Projektipäällikön työkalut

Projektipäällikön työtä helpottaa projektitehtävien seuranta Kanban-näkymässä ja aikataulujen sekä resurssien hallinta Gantt-kaaviossa. Päivität tietoja vaivatta drag and drop -toiminnolla.

Projektinhallinta Gantt-näkymä

Työntekijän oma näkymä

Asiantuntija pääsee kirjaamaan tuntinsa projekteille suoraan omalta työpöydältä ja näkee samalla oman kuormituksensa. Kirjaaminen onnistuu joustavasti myös mobiililaitteilla.

Projektinhallinta Mobiilinäkymiä

Projektinhallintaohjelma verkossa

Tarjoamme kahta vaihtoehtoista työkalua projektinhallintaan. Visma Severa ja ValueFrame on suunniteltu yhteistyössä asiantuntijayritysten kanssa edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa. Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]