Luo, lähetä ja taltioi laskut

Laskutusohjelma asiantuntijayrityksille

Selkeä ja vaivaton laskutusohjelma, joka huomioi asiantuntijayritysten erityispiirteet. Hoidat yhdessä järjestelmässä ketterästi asiakkuuden aina ensikontaktista laskutukseen. Ohjelma kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut.

Asiantuntijayrityksen laskutusohjelma - Visma Severa

Tarkkuutta laskutukseen automaation avulla

Järjestelmä muistuttaa laskutettavista projektista, jolloin varmistat, että kaikki tulee laskutettua. Tehokkaan laskutusprosessin ansiosta minimoit myös virheiden mahdollisuuden laskuilla. Et käytä laskuaineiston keräämiseen ja laskun muodostamiseen yhtään ylimääräistä aikaa, ja vapautat aikaa tuottavaan työhön.

Automaattinen laskutusohjelma

Lisää laskutusta

Laskutuksen automatisoinnin ansiosta kaikki laskutettavat tapahtumat tulee varmemmin laskutettua, ja projektien kannattavuus paranee.

Laskutusohjelma kiinteä osa projektinhallintaa

Minimoi virheet

Kun laskutusohjelma on kiinteä osa muuta projektinhallintaa, turha laskurivien käsin kirjaaminen jää pois, ja virheiden määrä pienenee.

Verkkolaskutusohjelma

Sähköinen laskutus

Verkkolaskupalvelu mahdollistaa laskujen automatisoidun lähettämisen verkkolaskuna tai paperilaskuna vastaanottajasta riippuen.

Asiakkaana yli 2000 yritystä

”Laskutusprosessi on nopeutunut erittäin paljon. Laskutukseen menee noin puolet vähemmän aikaa kuin edellisinä vuosina”

Niklas Kankkonen, controller, Raisoft Oy

“Ennen laskutus saattoi viedä viikonkin, kun tunnit kirjattiin eri paikkoihin. Nykyisin laskutus menee päivässä, maksimissaan kahdessa”

Niina Lehmus, johtava konsultti, Invenco Oy

“Se, että tilaajien liitteet saa laskulle suoraan järjestelmästä ja tuntikirjaukset on helppo tarkistaa, on vaikuttanut selkeästi laskutustehokkuuteemme.”

Ville Karttunen, controller, Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Laskut taloushallintoon

Tarjoamamme toiminnanohjausjärjestelmät ovat yhteensopivia yleisimpien taloushallinto-ohjelmistojen kanssa, jolloin esimerkiksi laskutustiedot voidaan siirtää sähköisesti ja valmiiksi tiliöitynä kirjanpitoon sekä myyntireskontraan.

Tutustu integraatioihin

Laskutusohjelma taloushallinto

Visma Netvisor

Haetko tällä hetkellä myös taloushallinnon järjestelmää? Suosittelemme Netvisorin taloushallintoa asiakkaille, jotka haluavat siirtyä nykyaikaiseen ja automatisoituun taloushallintoon. Severasta sekä ValueFramesta on automaattinen integraatio Netvisoriin.

Netvisor-integraatio

  • Myyntilaskut
  • Asiakastietojen yhdenmukaisuus
  • Ostolaskujen kohdistus projekteille
  • Tuntien ja matkakulujen vienti palkanlaskentaan

Tutustu Netvisor-integraatioon

Laskutusohjelma Netvisoriin

Haluatko tietää lisää asiantuntijayritysten laskutusratkaisuistamme?

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]