Asiakastiedot, tarjoukset ja myyntiputki

CRM ja myynninohjaus

Visman kattavilla työkaluilla seuraat myynnin etenemistä myyntiputken eri vaiheissa ja ennustat tulevaa myyntiä, laskutusta sekä resurssien tarvetta. Lisäksi löydät kaikki asiakkuuteen liittyvät tiedot samasta paikasta.

CRM asiakkuudenhallintajärjestelmä - myyntiputki

Myynnin ohjaus

Johda myyntiä, hallitse asiakkuudet ja tee seurannasta helppoa

Tarjoa myyjälle työkalu, jolla hän voi suunnitella ja seurata omaa työtään vaivatta. Aktiviteettien, valmiiden hinnastojen, tarjoustyökalun ja automatisoidun laskutuksen avulla jokapäiväinen työ sujuu jouhevasti. Näkymien ja raporttien avulla johdat myynnin kaikkia vaiheita ja voit kohdistaa myynnin panostuksen palveluihin, joista tulee korkein kate.

Asiakkuudenhallinta

Hyvä asiakkuudenhallinta tuo paremman asiakaskokemuksen

Kun löydät kaiken olennaisen tiedon samasta paikasta, tiedät mitä asiakkaan kanssa on sovittu, miten projekti etenee ja miten häntä on laskutettu. Koottujen asiakastietojen pohjalta myös vastaat asiakkaalle nopeasti ilman aikaa vievää selvitystyötä.

CRM asiakkuudenhallintajärjestelmä - mobiili

Myynnin CRM

Myyjän päivittäinen työkalu

Myyjän on helppo seurata omalta työpöydältään aktiviteetteja, tarjouksia ja suunnitella omaa myyntityötään myyntisuppilon kaikissa vaiheissa.

CRM asiakkuudenhallintajärjestelmä - myyjän työkalu

Luo hinnastoja

Luo valmiita hinnastoja palveluille, tuotteille sekä tuntilaskutusta varten ja linkitä ne asiakastietoihin.

Aikatauluta

Aikatauluta puhelut, tapaamiset ja tehtävät kalenteriin. Järjestelmä muistuttaa sovituista yhteydenotoista ja arkistoituvat asiakkaan historiatietoihin.

Hyödynnä historiatiedot

Hyödynnä aikaisempien projektien tietoja tarjouksissa. Toteutuneiden katteiden, työmäärien ja aikataulujen perusteella hinnoittelet myytävät projektit oikein.

Mittaa, ohjaa, hallitse

Hyödynnä käytettävissä olevia myynnin mittareita kuten myyntiennustetta, hitratea ja ajantasaista myyntitulosta. Ymmärrä taustatekijät ja ohjaa myyntiä oikeaan suuntaan.

Myynnin putki ajan tasalla

Myyjän henkilökohtainen myyntisuppilo on helposti päivitettävissä drag and drop -toiminnolla. Myyjä näkee yhdellä silmäyksellä oman työkuormansa ja johto on tiimin tilanteesta aina ajan tasalla.

Hallitse asiakasmassat

Segmentoi asiakkaat selkeisiin ryhmiin ja löydä kannattavimmat kohderyhmät. Hyödynnä asiakaslistoja myös uusien asiakkaiden hankinnassa ja kontaktoinnissa.

Raportit ja myynnin ennusteet

Ennusta tulevaa myyntiä,
laskutusta ja resurssien tarvetta

Seuraa myynnin ennustetta ja arvioi tulevien kuukausien laskutusta sekä henkilöresurssien tarvetta.
Laskutus- ja kannattavuusraporttien avulla johdat myyntiäsi kannattavampiin palveluihin ja projekteihin.

CRM asiakkuudenhallintajärjestelmä - laskutus

CRM, joka kokoaa tärkeät asiakastiedot yhteen

Paranna asiakaskokemusta löytämällä tarvittava asiakastieto nopeasti yhdestä paikasta. Esimerkiksi asiakkaiden perustiedot, yhteyshenkilöt, asiakashistoria sekä aikaisemmat projektit laskutuksineen ovat helposti asiakaspalvelun, myynnin ja laskutuksen käytettävissä.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]