Toiminnanohjaus asiantuntijayrityksille

Paranna yrityksen johtamista ja seurantaa, tehosta palveluiden toimitusprosessia, laskutusta sekä myyntiä. Tuloksena on parempi asiantuntijoiden käyttöaste ja projektien kannattavuus.

Tomiinnanohjausjärjestelmä Severa Dashboard

Kokonaisuus yhdellä silmäyksellä

Visma Severa & ValueFrame sisältävät toiminnallisuudet myynnin ja asiakkaiden hallintaan, projektinhallintaan, resursointiin, työajan seurantaan, laskutukseen sekä raportointiin.
Kaikki asiantuntijat käyttävät samaa työkalua, jolloin tieto tiimien välillä on helposti saatavilla ja aina ajan tasalla.

Toiminnanohjausjärjestelmä ipad dashboard-näkymä

Kasvua ja parempaa kannattavuutta

Kasvun edellytys on ajantasainen tieto siitä, missä mennään. Severassa ja Valueframessa seuraat myynnin onnistumista ja ennusteita, projektien etenemistä ja kannattavuutta sekä hoidat projektien tarkan laskutuksen. Toteutat laadukkaita projekteja paremmalla asiakastyytyväisyydellä ja tiedät aina, mikä kannattaa.

Toiminnanohjausjärjestelmä Projektinäkymä

Järjestelmä kertoo, sinä päätät

Käytettävissä on tärkeimmät asiantuntijaliiketoiminnan johtamiseen tarvittavat mittarit. Lukujen seuranta on ajasta ja paikasta riippumatonta ja epäkohtiin reagointi onnistuu heti. Toiminnanohjausjärjestelmä tuottaa tiedon, jota päätöksenteon tueksi tarvitset. Ohjaat liiketoimintaa faktaan perustuen ja otat oikeat askeleet tavoitteiden toteutumiseksi.

Toiminnanohjausjärjestelmä Projektinäkymiä

Yksi tiimi, yksi tietokanta

Kokoa yrityksen asiantuntijat samaan järjestelmään. Madallat tiimien välistä kuilua ja tuot kaikki asiantuntijasi tiedon äärelle. Tieto on läpinäkyvästi kaikkien saatavilla, ja jokainen näkee projektien todellisen statuksen. Järjestelmä toimii sosiaalisena alustana, jossa hoidat myös projektiin liittyvää sisäistä kommunikointia.

Toiminnanohjausjärjestelmä projektitehtävien Kanban

Asiantuntija avuksesi

Autamme mielellämme teille parhaiten soveltuvan tuotteen valinnassa ja tarkemmissa kysymyksissä. Jätä rohkeasti yhteystietosi, niin jutellaan tarkemmin!

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]