Visma Severa + Visma Movenium

Rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä – resursoi työvoima ja johda hankkeet kannattavasti maaliin

Pohjoismaiden suosituin toiminnanohjausjärjestelmä Visma Severa sekä työmaa- ja työajanseurantajärjestelmä Visma Movenium tarjoavat käyttöösi kokonaisuuden, jolla johdat rakennusalan yritystä kannattavasti sekä tietoturvallisesti pilvipalveluna.

Varmista työvoiman riittävyys eri työmaille
Mobiili työajankirjaus, josta tiedot siirtyvät automaattisesti hankkeelle
Johda hankkeita kannattavammin raporttien ja ennusteiden avulla

Tutustu Severan ominaisuuksiin maksutta

Tai kysy lisää ratkaisusta

Pohjoismaiden suosituin projektiliiketoiminnan ratkaisu – vihdoin myös rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmänä

Resursoi fiksusti ja pysy aikataulussa

Severalla näet reaaliajassa kaikkien rakennusprojektien tilanteen aina tarjouksista laskutukseen saakka. Visuaaliset projektinhallinnan työkalut helpottavat projektien aikataulutusta, henkilöstön resursointia ja kannattavuuden seurantaa. Severa kokoaa yhteen myös liiketoiminnan tunnuslukuja ja ennusteita vapaasti muokattaville raporteille.

Työtunnit ja kulut automaattisesti hankkeille

Movenium yhdistää Severaan kentällä tehdyn työn. Valmiin integraation ansiosta työntekijöiden tunnit ja matkakulut siirtyvät taustatietoineen suoraan Severaan ja kohdistuvat automaattisesti oikeille projekteille. Näet yhdellä silmäyksellä, miten projekti etenee, miten kannattava se on ja tarvitseeko projektille varata lisää resursseja.

Tutustu Severan työkaluihin demoympäristössä

Visma Severa on suoraviivainen ja helposti omaksuttava järjestelmä päivittäiskäyttöön, mutta tarjoaa myös kattavat raportointiominaisuudet liiketoiminnan analysointiin ja kehitykseen.

Tuomas Suur-Uski, Johtaja, liiketoiminnan kehitys, Green Building Partners Oy

Rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä

Miten autamme sinua johtamaan työmaaliiketoimintaa entistä paremmin ja tuottavammin? 

#1 Visuaalinen ja selkeä toiminnanohjausjärjestelmä rakennusalalle

Kokoa rakennushankkeet yhteen paikkaan ja johda niitä systemaattisesti. Kaikki hankkeisiin liittyvä tieto on yhdessä paikassa. Uusien hankkeiden perustaminen onnistuu nopeasti alle minuutissa. Hankkeet ja urakat voidaan vaiheistaa osa-projekteiksi ja antaa niille vaihekohtaiset työmääräbudjetit.

Kokeile Severaa veloituksetta

Resursoi rakennushankkeet ja työkuorma fiksusti

Aikatauluta ja resursoi työt ja rakennushankkeet helposti. Näet yhdellä silmäyksellä työntekijöiden työkuorman ja jaat työt oikeille osaajille tasaisesti. Seuraa reaaliajassa toteutuneiden tuntien suhdetta allokoituihin ja budjetoituihin tunteihin. Mittaa projektien, työmaahenkilökunnan sekä asiantuntijoiden tuottavuutta ja laskutusasteita.

Selkeät työkalut rakennusprojektien johtamiseen

Severalla perusta rakennushankkeet, resursoit työn ja aikataulutat työvaiheet näppärästi. Gantt- ja Kanban-näkymät antavat selkeän kuvan rakennushankkeiden tilasta ja seuraat niiden etenemistä helposti. Tekemällä omat työpöydät johdolle, projektipäällikölle ja myynnille jokainen työntekijä saa omaa työntekoa parhaiten tukevan näkymän.

Laskutus ja valmiit taloushallinnon yhteydet

Visma Severa kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut eikä sinun tarvitse käyttää turhaa aikaa laskuaineiston keräämiseen. Halutessasi voit myös automatisoida laskutusprosessin. Severa on integroitu useisiin taloushallinnon ohjelmiin, joten saat vietyä laskutustiedot helposti reskontraan.

#2 Digitaaliset työkalut helposti työmaahenkilökunnan käytössä

Visma Movenium tarjoaa rakennusalalle muokattavan ja helppokäyttöisen työajanseurantatyökalun, jonka ansiosta työmaalla voidaan luopua papereista ja exceleistä. Jokainen työntekijä saa kirjattua työajan helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla, jolloin työajanseuranta on reaaliaikaista, eikä mikään työ jää laskuttamatta. Movenium sisältää työkalut työmaiden erityisvaatimusten hallinnointiin ja mm. verottajaraportointiin.

Yksinkertainen verottaja- ja AVI-raportointi
Tilaajavastuurajapinnat
Digitaalinen TR-mittari, työmaapäiväkirja ja perehdytykset
Tehokas rakennusalan palkkahallinto ja yhteydet talousohjelmistoon

Tutustu ja kokeile Moveniumia veloituksetta

#3  Rakennusalan toiminnanohjaus, jolla johdat hankkeet annattavasti maaliin ja ymmärrä paremmin liiketoimintaa

Severan työkalut selkeyttävät niin yksittäisten hankkeiden kuin koko yrityksen raportointia. Näet liiketoimintasi tärkeimmät asiat havainnollisessa muodossa esimerkiksi graafisena, listaus- tai matriisiraporttina. Pääset pureutumaan raportteihin projekteittain tai henkilöittäin sekä arkastella tietoja esimerkiksi tiimien, resurssien, asiakkaiden, laskutusvolyymin tai kannattavuuden mukaan.

Seuraat helposti myös tärkeimpiä tunnuslukuja ja näet ajantasasisen keskituntihinnan ja projektien katteen. Severan avulla niin projektipäällikkö kuin yritysjohto voi tehdä tuottavuuteen pohjautuvia päätöksiä ja kehittää toimintaa reaaliaikaiseen tietoon perustuen.

Kokeile Severaa veloituksetta

Visma Severa + Visma Movenium

Kokonaisratkaisu, joka on helppo ottaa käyttöön

Severan käyttöliittymä on selkeä, visuaalinen ja helposti omaksuttava niin projekti- kuin yritysjohdon näkökulmasta. Rakennusalan ammattilaisella Moveniumin helppokäyttöinen mobiilisovellus on käytössä muutamassa minuutissa. Valmiin integraation ansiosta käyttöönotto sujuu helposti.

Jätä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää

Haluatko kuulla lisää rakennusalan ohjelmistostamme?

Ota meihin yhteyttä, niin palaamme mahdollisimman pian.