Projektitiimit

Selkeytä sisäisten projektien hallintaa

Kokoa yrityksen sisäisen asiantuntijatiimin projektit yhteen paikkaan ja johda niitä systemaattisesti. Lisäät läpinäkyvyyttä, skaalautuvuutta ja mittaat helposti projektien onnistumista.

Tieto yhdessä järjestelmässä

Tieto yhdessä paikassa

Kaikki projekteihin liittyvä tieto on yhdessä paikassa. Näet helposti, mitä on käynnissä, mitä tulossa ja mille tuotteelle tai osa-alueelle on tehty projekteja.

Työajanseuranta

Tunnit ja tiedot talteen

Tarjoa työntekijöille helppo tapa kirjata työtunnit ja hallita projekteja. Yhdellä kirjauksella seuraat työaikaa ja liukumia sekä hallitset sisäisten projektien etenemisen.

Johdon raportit

Raportit johdolle

Saat helposti koostettua tarvittavat raportit johdolle. Seuraat esimerkiksi töiden tuottavuutta, projektien toteumaa sekä työntekijöiden kuormitusta.

Severa on helpottanut projektien työmäärien ja kannattavuuden hallintaa. Räätälöitävät työpöydät antavat ajantasaista tietoa myös operatiivisen johdon tarpeisiin. Tuote kehittyy koko ajan, tukipalvelu on toiminut hyvin ja apua on saatu aina tarvittaessa.

Ritva Purhonen, PMO Manager, Attido

Yksinkertaisuutta projektien hallintaan

Järjestelmä soveltuu käyttöönotettavaksi myös organisaation yksittäiselle tiimille. Severa ja ValueFrame helpottavat esimerkiksi markkinointitiimin omien projektien ja tehtävien järjestelmällistä hallintaa. Seuraat, mihin tehtäviin kuluu toistuvasti paljon aikaa ja kuinka kuormittunut tiimi on. Delegoit tehtäviä helposti tiimin eri jäsenille. Projektitiedot ovat yhdessä paikassa ja jokainen työntekijä voi itse seurata projektien etenemistä ja ohjata omaa tekemistään.

Projektinhallinta kanban

Perusta projektit alle minuutissa

Uusien projektien perustaminen onnistuu nopeasti alle minuutissa. Projektit voidaan vaiheistaa osa-projekteiksi ja antaa niille vaihekohtaiset työmääräbudjetit. Voit käyttää pohjana myös aiempia projekteja, jolloin edellisen projektin tiedot ovat valmiina käytettäväksi. Projektinhallinta onnistuu ketterästi sekä pitkäkestoisissa projekteissa että lyhyissä toimeksiannoissa.

Lue lisää projektinhallinnasta

Projektisuunnitelma

Personoitava ja helppokäyttöinen

Kirjaa ja kerää tunnit helposti talteen sekä anna työntekijöille mahdollisuus johtaa omaa työtään. Jokainen käyttäjä näkee järjestelmän etusivulla kaikki itselleen olennaisimmat työkalut ja raportit. Projektipäällikkö pysyy ajan tasalla omien projektien aikatauluista ja kuormituksesta. Työntekijälle on tärkeää nähdä esimerkiksi käynnissä olevat tehtävät ja niiden aikataulut sekä kirjata omat tuntinsa.

Projektinhallinta työpöytä

Integraatiot

Yhdistämällä projektihallinnan tiedot muihin yrityksen järjestelmiin saat tiedot yhteen paikkaan ilman manuaalista työtä. Integraatio helpottaa päivittäistä työtä ja säästää aikaa tuottavaan työhön.

Visma Severa ja ValueFrame on integroitu kymmeniin eri järjestelmiin niin taloushallinnon, CRM:n kuin dokumentinhallinnan osalta.

Projektinhallinta integraatiot

Haluatko tietää lisää projektinhallinnasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle enemmän projektinohjausratkaisuistamme.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]