Projektitiimit

Selkeytä sisäisten projektien hallintaa

Kokoa yrityksen sisäisen asiantuntijatiimin projektit yhteen paikkaan ja johda niitä systemaattisesti. Lisäät läpinäkyvyyttä, skaalautuvuutta ja mittaat helposti projektien onnistumista.

Tieto yhdessä paikassa

Kaikki projekteihin liittyvä tieto on yhdessä paikassa. Näet helposti, mitä on käynnissä, mitä tulossa ja mille tuotteelle tai osa-alueelle on tehty projekteja.

Tunnit ja tiedot talteen

Tarjoa työntekijöille helppo tapa kirjata työtunnit ja hallita projekteja. Yhdellä kirjauksella seuraat työaikaa ja liukumia sekä hallitset sisäisten projektien etenemisen.

Raportit johdolle

Saat helposti koostettua tarvittavat raportit johdolle. Seuraat esimerkiksi töiden tuottavuutta, projektien toteumaa sekä työntekijöiden kuormitusta.

Severa on helpottanut projektien työmäärien ja kannattavuuden hallintaa. Räätälöitävät työpöydät antavat ajantasaista tietoa myös operatiivisen johdon tarpeisiin. Tuote kehittyy koko ajan, tukipalvelu on toiminut hyvin ja apua on saatu aina tarvittaessa.

Ritva Purhonen, PMO Manager, Attido

Yksinkertaisuutta projektien hallintaan

Järjestelmä soveltuu käyttöönotettavaksi myös organisaation yksittäiselle tiimille. Visma Severa helpottaa esimerkiksi markkinointitiimin omien projektien ja tehtävien järjestelmällistä hallintaa. Seuraat, mihin tehtäviin kuluu toistuvasti paljon aikaa ja kuinka kuormittunut tiimi on. Delegoit tehtäviä helposti tiimin eri jäsenille. Projektitiedot ovat yhdessä paikassa ja jokainen työntekijä voi itse seurata projektien etenemistä ja ohjata omaa tekemistään.

Perusta projektit alle minuutissa

Uusien projektien perustaminen onnistuu nopeasti alle minuutissa. Projektit voidaan vaiheistaa osa-projekteiksi ja antaa niille vaihekohtaiset työmääräbudjetit. Voit käyttää pohjana myös aiempia projekteja, jolloin edellisen projektin tiedot ovat valmiina käytettäväksi. Projektinhallinta onnistuu ketterästi sekä pitkäkestoisissa projekteissa että lyhyissä toimeksiannoissa.

Lue lisää projektinhallinnasta

Personoitava ja helppokäyttöinen

Kirjaa ja kerää tunnit helposti talteen sekä anna työntekijöille mahdollisuus johtaa omaa työtään. Jokainen käyttäjä näkee järjestelmän etusivulla kaikki itselleen olennaisimmat työkalut ja raportit. Projektipäällikkö pysyy ajan tasalla omien projektien aikatauluista ja kuormituksesta. Työntekijälle on tärkeää nähdä esimerkiksi käynnissä olevat tehtävät ja niiden aikataulut sekä kirjata omat tuntinsa.

Integraatiot

Yhdistämällä projektinhallinnan tiedot muihin yrityksen järjestelmiin saat tiedot yhteen järjestelmään ilman manuaalista työtä. Integraatiot helpottavat päivittäistä työtä ja säästävät aikaa tuottavaan työhön.

Visma Severa on integroitu kymmeniin eri järjestelmiin niin taloushallinnon, CRM:n kuin dokumentinhallinnan osalta.

Tutustu integraatioihin

Tutustu sisältöihimme

Tunnemme projektityön kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ratkaisee projektinhallinnan haasteita.

Projektin perustaminen

Blogi: 6 asiaa, jotka kannattaa huomioida projektin perustamisessa

Projektityö on lähtökohtaisesti liikkuvaa ja joustavaa – siis usein epävarmuuksien ja sotkun sietämistä. Parhaan mahdollisen lähtökohdan projektin onnistumiseen saat, kun huomioit nämä kuusi asiaa jo heti projektia perustaessa.

Lue lisää

projektinhallinta excel

Blogi: Johdatko vieläkin projekteja Excelillä? 6 syytä miksi kannattaa harkita lopettamista

Excel on yhä edelleen yksi käytetyimmistä työkaluista projektinhallintaan. Miksi ja miten projektinhallintaan suunniteltu järjestelmä hoitaa työn tehokkaammin?

Lue lisää

projektinhallinta ja projektien mittaaminen

Blogi: 5 tärkeintä tunnuslukua projektinhallintaan

Jokainen projektipäällikkö sen tietää – projektien onnistumista on syytä mitata. Mitä asioita projektien tunnuslukujen valinnassa sitten kannattaa ottaa huomioon, ja mitkä KPI-luvuista kuvaavat onnistumista parhaiten?

Lue lisää

Maksuton koekäyttö

Tutustu Visma Severaan 30 päivän ajan ja näe miten projektinhallintaratkaisumme helpottaa projektitiimien arkea.