Projektit, työt ja tehtävät

Työnohjaus asiantuntijoille

Kattavat ja automatisoidut työkalut jokaiselle työntekijälle oman työnsä ohjaamiseen.

Tehokasta ja tuottavaa työtä

Projektien onnistunut toteutus on kiinni jokaisesta työntekijästä ja onnistuneesta töiden jakamisesta. Tehokkaan työnohjausjärjestelmän avulla keskityt ydinosaamiseesi.

Läpinäkyvät projektit

Kun hallitset projektit yhdessä työkalussa, saat kokonaiskuvan yrityksen tilasta, asiantuntijoiden kuormituksesta ja mahdollisisita riskitilanteista.

Henkilökohtaiset työpöydät

Jokainen työntekijä seuraa itselleen tärkeimpiä asioita omilla henkilökohtaisilla työpöydillään. Läpinäkyvyys ja vastuu omasta työstä parantavat tehokkuutta ja nostavat tuottavuutta.

Lisää vastuuta onnistumisesta

Selkeä kokonaiskuva omista töistä auttaa aikatauluttamaan ja priorisoimaan tehtävät niin, että työntekijät onnistuvat oikeissa asioissa.

Onnistu työssäsi paremmin

Seuraa sinulle asetettujen tehtävien, projektien ja tavoitteiden tilaa henkilökohtaiselta työpöydältä, johon voit koota juuri sinun työtehtäviisi liittyvät tärkeät tehtävät ja tunnusluvut. Suunnittele oma työviikkosi ja ota vastuuta omasta suoriutumisestasi.

Monipuoliset ominaisuudet

Työkalut jokaisen työhön

Kaikkien työpanos vaikuttaa projektien onnistumiseen. Toiminnanohjausjärjestelmä tukee ja helpottaa jokaisen työntekijän työtä roolista riippumatta.

Toimitusjohtaja

Johda asiantuntijaorganisaatiota kokonaisuutena. Reaaliaikaiset myynnin, resurssien ja laskutuksen raportit luovat perustan paremmalle päätöksenteolle.

Projektipäällikkö

Vie projektit maaliin aikataulussa ja budjetissa. Perusta projektit ja jaa työtehtävät nopeasti. Seuraa projektien etenemistä, työtunteja ja katetta reaaliaikaisesti.

Talouspäällikkö

Automatisoidulla laskutuksella varmistat, että kaikki tunnit laskutetaan. Seuraa reaaliaikaisia kannattavuus- ja laskutusraportteja. Laskut sekä työaika- ja kulutiedot siirtyvät automaattisesti taloushallinto-ohjelmaan.

Myynti-/asiakkuuspäällikkö

Seuraa myyntiputkea ja kohdenna resurssit tehokkaasti kannattavimpien töiden ja palveluiden myyntiin. Reagoi ajoissa kannattavuus- ja aikatauluhaasteisiin.

Henkilöstöhallinto

Varmista yhtenäiset tunti- ja kulukirjaukset, ja että kirjaukset tehdään ajoissa. Hyödynnä tietoja palkanlaskennassa ja seuraa työntekijöiden kuormitusta.

Asiantuntija/suunnittelija

Kirjaa työsi ja kulut nopeasti, luo tehtävälistoja ja aktiviteetteja sekä seuraa omien tavoitteidesi toteutumista.

Haluatko tietää enemmän Visma Severan työnohjausratkaisustamme?