Toiminnanohjausjärjestelmä asiantuntija- ja projektiyrityksille

Toiminnanohjausjärjestelmän tarkoituksena on parantaa yrityksen tehokkuutta ja selkeyttää raportointia. Visma Severa on asiantuntijayritysten toiminnanohjausjärjestelmä, jossa asiakkaat, projektit, tunnit ja laskutus ovat kaikki yhdessä järjestelmässä.

CRM ja myynti

Asiakkaat, myyntiputki, tarjoukset, aktiviteetit, kalenteri

Projektinhallinta ja työnohjaus

Resursointi ja aikataulut, ennusteet ja budjetit, tehtävienhallinta, hinnastot

Työaika ja kulukirjaukset

Tuntikirjaus, matkalaskut, lomat ja poissaolot

Raportointi ja KPI:t

Asiakkaat ja projektit, palvelut ja yksiköt, tuotteet, työntekijät, ennusteet

Projektien ja asiantuntijatyön laskutus

Tunnit, matkat ja kulut, ostolaskut, kiinteät erät, toistuvaislaskutus, sähköinen laskutus

Yhteys taloushallintoon ja muut integraatiot

Myyntilaskut, ostolaskut, tunnit, matkalaskut

Toiminnanohjausjärjestelmä

Toiminnanohjausjärjestelmä päätöksenteon tueksi

Kun tiedot myynnistä laskutukseen ovat samassa paikassa ja tarvittava tieto reaaliaikaisesti saatavilla, voit tehdä tuottavuuteen pohjautuvia päätöksiä tehokkaasti. Visma Severa on puhtaasti asiantuntija- ja projektiyrityksille suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, jolla johdat koko asiantuntijaliiketoiminnan putken asiakkaan ensikontaktista laskutukseen.

Lue lisää: Mikä on toiminnanohjausjärjestelmä (ERP/PSA) ja miten hyödynnät sitä asiantuntijayrityksessä?

toiminnanohjausjärjestelmä raportointi

Kokeile veloituksetta 30 päivää

Ota maksuton koekäyttöversio ja kokeile Severan toiminnallisuuksia käytännössä. Saat ympäristöön valmiiksi esimerkkidataa tai voit itse luoda todenmukaisen ympäristön. Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään.

Myynnin ja asiakkaiden hallinta

Helpota myyjän työtä ja tee parempaa tulosta

Seuraa myynnin aktiviteetteja ja tavoitteiden toteutumista vaivattomasti. Luo tarjoukset, pysy kartalla asiakkaan kanssa sovituista asioista ja ennusta tulevaa myyntiä. Tehostat myyntiprosessia, helpotat myyjien työtä ja parannat läpinäkyvyyttä.

Lue lisää CRM-ominaisuudesta

toiminnanohjausjärjestelmä myynnin kanban

Projektit

Toteuta projektisi menestyksekkäästi

Perusta projektit, resursoi asiantuntijat ja aikatauluta projektit helposti yhdellä työkalulla. Severalla seuraat projektien etenemistä helposti ja reagoit poikkeamiin ajoissa. Gantt- ja Kanban-näkymät antavat selkeän kuvan projektien tilasta.

Lue lisää projektinhallinnasta

Tunnit ja kulut

Tunnit ja kulut joustavasti talteen

Kirjaa tunnit ja kulut helposti projekteille, myös mobiilisti. Käytä edellisiä kirjauksia pohjana tai kirjaa tunnit suoraan kalenterimerkintöjesi pohjalta. Raportoit tunnit monipuolisesti tarpeen mukaan missä vaiheessa projektia tahansa.

Lue lisää työajanseurannasta

tuntikirjaus toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmä tuntikirjaus mobiilissa

Laskutus

Nopeuta ja tarkenna laskutusta

Automatisoitu laskutus kerää tunnit, kulut ja tuotteet hinnaston mukaisesti laskulle. Luo laskutussuunnitelma tarvittaessa suoraan tarjouksen pohjalta. Nopeutat laskutusta ja pidät huolen, ettei mitään jää laskuttamatta.

Lue lisää laskutuksesta

laskun luominen toiminnanohjausjärjestelmässä

Raportointi

Kattavat raportit reaaliajassa

Kun kaikki tiedot myynnistä laskutukseen on yhdessä toiminnanohjausjärjestelmässä, saat raportoitua kattavan läpileikkauksen projektiliiketoiminnastasi. Tarkastele esimerkiksi projektikannattavuutta, laskutusastetta, graafista laskutusennustetta. Voit luoda itse tärkeimmät raportit ja avainlukusi.

Lue lisää raportoinnista

raportointi toiminnanohjausjärjestelmässä

toiminnanohjaus referenssi

Meillä on aika hyvä knowhow näistä toiminnanohjausjärjestelmistä, kun teemme itse suuryrityksiin toimintoja tehostavia, osittain vastaavia palveluita. Severassa näimme, että yhdessä järjestelmässä oli kaikki meille oleellinen.

Jani Valkonen, toimitusjohtaja, Ainia Innovations Oy

Lue koko asiakastarina

Taloushallinnon integraatiot

Tunti- ja kulutiedot suoraan kirjanpitoon

Varmista, ettei arvokasta työaikaa kulu tuplakirjauksiin ja yhdistä toiminnanohjausjärjestelmä esimerkiksi Netvisorin automatisoituun taloushallintoon. Integraatio vie tunti- ja kulutiedot suoraan palkanlaskentaan ja kirjanpitoon. Netvisorin kautta taloushenkilöt voivat helposti seurata laskujen maksutilannetta ja maksaa ostolaskut.

Netvisorin lisäksi Severa on integroitavissa lukuisiin eri taloushallinto-ohjelmiin.

Tutustu integraatioihin

toiminnanohjaus netvisor ja severa

Toiminnanohjausjärjestelmä, joka ymmärtää asiantuntijatyötä

Tarjoa asiantuntijoillesi mahdollisuus seurata asetettujen tehtävien, projektien ja tavoitteiden tilaa henkilökohtaiselta työpöydältä, johon he voivat koota työtehtäviinsä liittyvät tehtävät, tunnusluvut ja raportit. Näkymien avulla oman työviikon suunnittelu sujuu vaivatta ja kukin ottaa vastuun omasta suoriutumisestaan. Kokeile veloituksetta, kuinka Visma Severa -toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu sinun käyttöösi.