Projektinhallinta

Projektinhallintaohjelma asiantuntijayrityksille

Suomen suosituin projektinhallintaohjelma, jossa projektien aikataulutus, henkilöstöresurssit ja seuranta yhdistyvät saumattomasti. Severalla näet reaaliajassa kaikkien projektien tilanteen myynnistä laskutukseen ja pidät langat käsissäsi. Yksi yhteinen alusta myynnille, projekteille ja laskutukselle pitää tiimien välisen tiedonkulun avoimena.

Myy projektit tehokkaasti

Seuraa aktiivisesti tarjouskantaa Kanban-näkymässä ja myynnin ennustetta graafisesti. Hallitset tehokkaammin tulevaa kuormitusta ja laskutusennustetta. Hinnoittele projektit kannattavasti historiatietoon perustuen.

Vaiheista ja suunnittele

Luo projekteille tarvittava määrä vaiheita tai osaprojekteja, ja määritä niille tuntibudjetit, resurssit sekä aikataulut. Hahmotat projektikokonaisuutta joko puunäkymässä tai visuaalisena GANTT-kaaviona.

Seuraa ja laskuta reaaliajassa

Kaikki projektiin liittyvät tunti-, hinnoittelu- ja laskutustiedot linkittyvät yhteen ja muodostat laskun yhdellä klikkauksella. Projektin kannattavuuden, edistymisen sekä muiden tärkeimpien tunnuslukujen seuranta ja vertailu onnistuu ilman turhaa koostamistyötä.

Luo projektisuunnitelma alle minuutissa

Hoida projektisi tehokkaasti alusta alkaen. Voit perustaa projektin tarjouksen pohjalta tai käyttämällä valmiiksi määriteltyjä pohjia ja päivittää suunnitelmaa tarpeen mukaan. Perustaminen vie alle minuutin. Voit myös hyödyntää tarjoukseen liittyviä tietoja tai aikaisempia projekteja pohjina.

projektinhallinta projekti tarjouksesta

Hallitse tehtäviä helposti

Hallitse projekteihin ja töihin liittyvät tehtävät ketterästi ja ajallaan. Kanban-näkymän avulla hahmotat käsillä olevan työkuorman ja seuraat läpinäkyvästi myös tiimisi työtehtäviä. Visuaalinen taulu helpottaa oman päivittäisen työn ja tiimin työnjaon suunnittelua, ja varmistat, että tärkeät tehtävät tulevat hoidetuksi.

Lue lisää työnohjauksesta

projektinhallinta kanban

Projektipäällikön työkalut

Projektipäällikön työtä helpottaa projektitehtävien seuranta Kanban-näkymässä ja aikataulujen sekä resurssien hallinta Gantt-kaaviossa. Päivität tietoja vaivatta drag and drop -toiminnolla.

projektipäällikön työkalut

Työntekijän oma näkymä

Asiantuntija pääsee kirjaamaan tuntinsa projekteille suoraan omalta työpöydältä ja näkee samalla oman kuormituksensa. Kirjaaminen onnistuu joustavasti myös mobiililaitteilla.

työntekijän oma projektinhallinta

Projektinhallintaohjelma pilvipalveluna

Visma Severa on suunniteltu yhteistyössä asiantuntijayritysten kanssa edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa. Mietitkö, soveltuuko Severa juuri omalle yrityksellesi ja toimialaasi? Laita meille viestiä, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.

johdon projektihallinta