Laskutusohjelma asiantuntijayrityksille

Visma Severa on helppokäyttöinen laskutusohjelma, joka huomioi asiantuntija- ja projektityön erityispiirteet. Hoidat yhdessä järjestelmässä ketterästi asiakkuuden aina ensikontaktista laskutukseen. Severa kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut.

Tarkkuutta laskutukseen automaation avulla

Visma Severalla varmistat tarkan ja automatisoidun laskutusprosessin. Severa tukee laajasti eri hinnoittelumalleja ja saat helposti laskutettua niin tunnit, tuotteet, kulut kuin matkatkin.

Toistuvaislaskutus

Toistuvien maksuerien kuten ylläpito- tai palvelumaksujen perustaminen järjestelmään onnistuu helposti. Toistuvuus voidaan määrittää monipuolisesti. Varmistat, että säännölliset maksut tulevat varmasti laskutetuksi.

Monipuolinen hinnoittelu

Luot ja hallitset erilaisia hinnastoja tarvittaessa myös asiakas- ja projektikohtaisesti. Voit myös automatisoida volyymialennusten vaikutusta hintaan. Severa tukee laskuttamista eri valuutoilla.

Tunnit helposti laskulle

Tuntien laskuttaminen Visma Severassa on vaivatonta ja onnistuu parilla klikkauksella. Tietojen keräämiseen ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa kun tunnit on kirjauksen jälkeen heti laskutettavissa.

Laskutusennuste & raportointi

Näet aina ajantasaisen tiedon laskutettavissa olevista töistä ja laskutusennusteen tuleville kuukausille. Raportoit laskutusta asiakkaittain, projekteittain ja yritystasolla.

Ennen laskutus saattoi viedä viikonkin, kun tunnit kirjattiin eri paikkoihin. Nykyisin laskutus menee päivässä, maksimissaan kahdessa.

Niina Lehmus, Johtava konsultti, Invenco Oy

Laskuaineisto automaattisesti laskulle

Visma Severaan kirjaat tunnit, kulut ja matkat työn tai projektin aikana. Kaikki laskutettava aineisto on napin painalluksen takana. Et käytä turhaa aikaa laskuaineiston keräämiseen ja laitat laskut vaivattomasti maailmalle. Katso videolta, kuinka laskun luonti Severassa tapahtuu.

Laskut kirjanpitoon

Visma Severa on integroitu useisiin taloushallinnon ohjelmiin. Saat vietyä laskutustiedot helposti myyntireskontraan ja kirjanpitoon valmiiksi tiliöitynä ilman manuaalista työtä. Visma Severassa on veloitukseton avoin rajapinta.

Etsitkö myös taloushallinnon ohjelmaa? Suosittelemme Netvisorin taloushallintoa asiakkaille, jotka haluavat siirtyä nykyaikaiseen ja automatisoituun taloushallintoon.

Lue lisää taloushallinnon liittymistä

Haluatko nähdä, miten laskutusohjelma toimii käytännössä?