Projekti- ja asiantuntijayritykset

Selkeytä projektien hallintaa ja laskuta tehokkaammin

Meillä on asiakkaita kymmeniltä eri toimialoilta. Kaikkia yhdistää tarve kirjata työtunnit tai suoritteet helpommin, laskuttaa tarkemmin ja nopeammin sekä saavuttaa parempi kokonaiskuva operatiivisesta liiketoiminnasta.

Tieto yhdessä paikassa

Muodosta yksi yhteinen paikka asiakkaisiin liittyvälle tiedolle. Kehitä myynnin seurantaa ja johtamista sekä analysoi, missä asiakkuuksissa ja millä palveluilla pärjäätte parhaiten.

 

Automatisoitu laskutus

Tarjoa työntekijöille helppo tapa kirjata työtunnit, matkakulut, suoritteet sekä muut kulut asiakastöille. Automatisoidun laskutuksen ansiosta voit olla varma, että laskutat kaiken.

 

Johda tiedolla

Luo omia raportteja ja vertailulukuja kannattavuudesta, asiakkuuksista sekä projekteista. Myyntiraportit, kuormitusraportit sekä laskutusraportit auttavat johtamaan liiketoimintaa.

Severan ansiosta olemme saaneet myynnin ja kannattavuuden seurannan uudelle tasolle. Saamme tietoa mitä viivan alle on jäämässä jo ennen kuin sitä ehdimme kaivata.

Mari Hjelt, varatoimitusjohtaja, Gaia Group

Hallitse projektit myynnistä laskutukseen

Visma Severan avulla saat heti kokonaiskuvan myynnistä ja sen ennusteista yhdestä näkymästä. Myynnin jälkeen perustat helposti projektit ja asetat aikataulut, resurssit sekä budjetit. Projektinäkymästä seuraat selkeästi kaiken projektin etenemiseen liittyvän tiedon. Tunnit ja kulut kohdistuvat suoraan projekteille ja tieto projektien sekä asiakkaiden kannattavuudesta on aina ajan tasalla. Käytössäsi on monipuolisesti myös muita tärkeimpiä projektiliiketoiminnan johtamisen tunnuslukuja ja raportteja.

Lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästä

Personoitava ja helppokäyttöinen

Jokainen käyttäjä näkee tuotteen etusivulla kaikki olennaisimmat työkalut ja raportit. Esimerkiksi myyntijohtaja näkee myynnin pipelinen, soittolistan ja kalenterin. Projektipäällikkö näkee omien projektien kokonaisnäkymän, aikataulut ja resurssit. Projektityöntekijän etusivulla on työaikalomake ja tehtävälista.

Laskuta parilla klikkauksella

Varmista, että kaikki työ tulee laskutettua. Laskutustyökalu kerää automaattisesti kaiken laskutusaineiston projekteilta, työajanseurannasta, kuluista ja hinnastoista. Laskutus on myös mahdollista asettaa toistuvaksi ja ajastaa. Varsinainen lasku ja sen liitteet syntyvät napin painalluksella.

Voit lähettää laskut sähköisenä ja paperisena. Lasku lähtee järjestelmästä suoraan loppuasiakkaalle. Mikäli asiakas ei voi vastaanottaa sähköistä laskua, se välitetään paperiversiona.

Lue lisää laskutuksesta

Integroi yrityksen järjestelmiin

Yhdistämällä projektihallinnan tiedot muihin yrityksen järjestelmiin saat tiedot yhteen paikkaan ilman manuaalista työtä. Visma Severa on integroitu kymmeniin eri järjestelmiin.

Tässä esimerkkejä, tai katso kaikki integraatiot

Taloushallinto

Netvisor, Visma Business, Tikon, Visma Fivaldi, Maestro, Procountor

Dokumentinhallinta

Google Drive

Tiketöinti

Jira, Zendesk

CRM & markkinoinnin automaatio

Hubspot, Creamailer

BI- ja raportointiratkaisut

4Straction, Finazilla, Dear Lucy, Fuusor, DB Pro Services Power BI

Kalenterit

Google Calendar, Office365, Exchange

Maksuton koekäyttö

Tutustu Visma Severaan 30 päivän ajan ja näe miten projektinhallintaratkaisumme helpottaa projekti- ja asiantuntijayritysten arkea.