Luovan työn tukena

Mainos- ja viestintätoimiston projektinhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmä

Visma Severassa hallitset mainostoimistojen ja viestintätoimistojen ad hoc -työt, tehtävät ja pidemmät asiakkuudet helposti yhdessä paikassa. Kaikki tieto on kootusti ja läpinäkyvästi toiminnanohjausjärjestelmässä saatavilla. Kesytä kaaos ja keskity tekemään sitä, mitä rakastat.

Vähemmän hallintoa, enemmän aikaa luovalle työlle

Mahdollista tiimiläisten keskittyminen olennaiseen ja hallinnoi projektit mahdollisimman ketterästi. Visma Severaa käyttää jo yli 230 suomalaista mainos- ja viestintätoimistoa.

Kannattavia asiakkuuksia

Ymmärrä asiakkuuksien laskutuksen ja kannattavuuden kehittymistä. Kohdenna projektien myynti kannattavimpiin palveluihin. Perusta projektit nopeasti kustannusarviosta laskutustietoineen.

Tehokas työnohjaus

Resursoi osaajat ja jaa tehtäviä tehokkaasti. Jätä pelivaraa asiakkaiden kiireellisille pyynnöille. Seuraa helposti käytettyä työaikaa ja huomaa, mitkä työtyypit tai työvaiheet (esim. graafinen suunnittelu, copywriting, tekninen toteutus) tarvitsevat eniten kehittämistä.

Helpompi laskutus

Laskuta työt nopeammin ja tarkemmin oli kyse sitten kiinteähintaisista projekteista tai kuluihin ja työtunteihin perustuvasta laskutuksesta. CMS- tai muiden markkinoinnin työkalujen jälleenlaskutus onnistuu kuukausittain automaattisesti.

Asiakaskokemuksia

“Yhteydenpito ja opastus sujuivat alusta asti loistavasti ja koekäytön yhteydessä sain tarvittavat vastaukset ja ratkaisumallit meidän hieman erikoisempiinkin tarpeisiimme.”

Mici Virpiö,
Projektijohtaja
Planeetta 10 Oy

“Räätälöityjä raportteja on helppo luoda ja niitä käyttämällä voidaan vaivattomasti nähdä paljon kuhunkin numeroon on tullut myyntiä. Integrointi taloushallinnon ohjelmistojen kanssa toimii mainiosti.”

Robert Kullström,
Toimitusjohtaja
Freemium Media

Tutustu asiakastarinoihin

Differo

LM Someco

Tehty työ näkyväksi – Mainostoimiston toiminnanohjausjärjestelmä

Laskutuksen, projektiraportoinnin ja johtamisen sujuminen vaatii, että tunnit ja tehtävät kirjataan ajallaan toiminnanohjausjärjestelmään. Tietojen kirjaus on helppoa ja onnistuu myös mobiilisti.

Henkilökohtaisten työpöytien, projektitehtävien Kanbanin ja työntekijäkohtaisten raporttien ansiosta päivittäinen käyttö on miellyttävää. Raporttien ansiosta työntekijä näkee myös oman vaikutuksensa yrityksen tulokseen.

Lue lisää toiminnanohjausjärjestelmästä

Projektitehtävien Kanban

Reaaliaikainen toiminnan seuranta

Asiakkuusvastaavat, projektipäälliköt ja johtohenkilöt voivat itse luoda raportteja ja näkymiä, joita he tarvitsevat päivittäin. Näin varmistetaan, että myyntiin, projektien aikatauluihin, resurssien käyttöasteen sekä laskutuksen kehitykseen voidaan reagoida mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää raportoinnista

Hallitse pienet työt nopeasti

Perusta pienemmät ja kiireelliset tilaukset nopeasti seurantaa ja laskutusta varten. Työn perustaminen vie aikaa alle minuutin. Tarkastele vapaita resursseja ryhmäkalenteri-näkymässä päivä- ja viikkotasolla ja siirrä tilattuja töitä suoraan suunnittelijoiden vapaille ajanjaksoille. Jos tekijä ei ole vielä tiedossa, tehtävä voidaan jättää kohdistamatta. Allokoimattomat tehtävät ovat näkyvissä projektipäällikölle, joka voi ohjata tehtävän vapaana olevalle suunnittelijalle tai työntekijät voivat poimia itse töitä työlistalleen.

Severa on ollut keskeisessä osassa siinä, miten me saadaan meidän projektit onnistumaan aikataulussa, pysymään budjetissa ja vietyä ne maaliin kannattavasti.

Timo Salminen, Toimitusjohtaja, Verkkojulkaisut Oy

Tutustu sisältöihimme

Tunnemme mainos- ja viestintätoimistojen kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ratkaisee luovan alan haasteita.

 

LM Somecon asiakastarina

LM Someco: “Severa on mainostoimistoalan johtava toiminnanohjausjärjestelmä”

“Severa toimii suurennuslasina tekemiseen. Sen avulla tiedämme, miten meillä menee. Se on toiminnan tukiranka ja kilpailuetu, koska sen ansiosta voimme tehdä asioita tehokkaammin.”

Lue lisää

Mainostoimiston raportointi ja tunnusluvut

Blogi: Mittaaminen ja raportointi mainostoimistossa

Tiedätkö, kuinka mitata tehokkaasti ja tarkasti luovaa projektityötä? Katso mainostoimistojen tärkeimmät tunnusluvut blogistamme.

Lue lisää

Pienten taskien ja työflown hallinta - Visma Severa

Blogi: Näin hallitset pieniä pyyntöjä ja ylläpidät työflowta

Työskentely luovalla alalla on usein keskeytysten värittämää. Lue, kuinka pidät yllä työflow’ta silloinkin, kun pieniä pyyntöjä satelee joka puolelta.

Lue lisää

Reaaliaikaisen tiedon jakaminen Visma Severan avulla on helppoa.

Sanna Rautio
COO & Strategist
Avidly

Maksuton koekäyttö

Tutustu Visma Severaan 30 päivän ajan ja näe miten projektinhallintaratkaisumme helpottaa mainos- ja viestintäalan arkea.

Mainostoimiston toiminnanohjausjärjestelmä