MAINOS- JA VIESTINTÄTOIMISTOT

“Reaaliaikaisen tiedon jakaminen Visma Severan avulla on helppoa”

Sanna Rautio, COO & Strategist
Avidly

Avidly Visma Severa

ID BBN Visma Severa

Briiffi ValueFrame

Avalon ValueFrame

Vähemmän hallintoa, enemmän aikaa luovalle työlle

Mahdollista tiimiläisten keskittyminen olennaiseen ja hallinnoi projektit mahdollisimman ketterästi. Visma Severaa sekä ValueFramea käyttää jo yli 230 suomalaista mainos- ja viestintätoimistoa.

Mainostoimiston asiakaskannattavuus

Kannattavia asiakkuuksia

Ymmärrä asiakkuuksien laskutuksen ja kannattavuuden kehittymistä. Kohdenna projektien myynti kannattavimpiin palveluihin. Perusta projektit nopeasti kustannusarviosta laskutustietoineen.

Mainostoimiston projektien resursointi

Tehokas työnohjaus

Resursoi osaajat ja jaa tehtäviä tehokkaasti. Jätä pelivaraa asiakkaiden kiireellisille pyynnöille. Seuraa helposti käytettyä työaikaa ja huomaa, mitkä työtyypit tai työvaiheet (esim. graafinen suunnittelu, copywriting, tekninen toteutus) tarvitsevat eniten kehittämistä.

Mainostoimiston laskutus

Helpompi laskutus

Laskuta työt nopeammin ja tarkemmin oli kyse sitten kiinteähintaisista projekteista tai kuluihin ja työtunteihin perustuvasta laskutuksesta. CMS- tai muiden markkinoinnin työkalujen jälleenlaskutus onnistuu kuukausittain automaattisesti.

“Yhteydenpito ja opastus sujuivat alusta asti loistavasti ja koekäytön yhteydessä sain tarvittavat vastaukset ja ratkaisumallit meidän hieman erikoisempiinkin tarpeisiimme.”

Mici Virpiö, Projektijohtaja
Planeetta 10 Oy

“Severa on ollut keskeisessä osassa siinä, miten me saadaan meidän projektit onnistumaan aikataulussa, pysymään budjetissa ja vietyä ne maaliin kannattavasti.”

Timo Salminen, Toimitusjohtaja
Verkkojulkaisut Oy

“Räätälöityjä raportteja on helppo luoda ja niitä käyttämällä voidaan vaivattomasti nähdä paljon kuhunkin numeroon on tullut myyntiä. Integrointi taloushallinnon ohjelmistojen kanssa toimii mainiosti.”

Robert Kullström, Toimitusjohtaja
Freemium Media

Tehty työ näkyväksi

Laskutuksen, projektiraportoinnin ja johtamisen sujuminen vaatii, että tunnit ja tehtävät kirjataan ajallaan. Tietojen kirjaus on helppoa ja onnistuu myös mobiilisti.

Henkilökohtaisten työpöytien, projektitehtävien Kanbanin ja työntekijäkohtaisten raporttien ansiosta päivittäinen käyttö on miellyttävää. Raporttien ansiosta työntekijä näkee myös oman vaikutuksensa yrityksen tulokseen.

Lue lisää toiminnanohjauksesta

Mainostoimiston tuntikirjaus mobiilisti - Visma Severa

Reaaliaikainen toiminnan seuranta

Asiakkuusvastaavat, projektipäälliköt ja johtohenkilöt voivat itse luoda raportteja ja näkymiä, joita he tarvitsevat päivittäin. Näin varmistetaan, että myyntiin, projektien aikatauluihin, resurssien käyttöasteen sekä laskutuksen kehitykseen voidaan reagoida mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää raportoinnista

Mainostoimiston raportointi - Visma Severa

Hallitse pienet työt nopeasti

Perusta pienemmät ja kiireelliset tilaukset nopeasti seurantaa ja laskutusta varten. Työn perustaminen vie aikaa alle minuutin. Tarkastele vapaita resursseja ryhmäkalenteri-näkymässä päivä- ja viikkotasolla ja siirrä tilattuja töitä suoraan suunnittelijoiden vapaille ajanjaksoille. Jos tekijä ei ole vielä tiedossa, tehtävä voidaan jättää kohdistamatta. Allokoimattomat tehtävät ovat näkyvissä projektipäällikölle, joka voi ohjata tehtävän vapaana olevalle suunnittelijalle tai työntekijät voivat poimia itse töitä työlistalleen.

Mainostoimiston tehtävähallinta - Visma Severa

“Severa on ollut keskeisessä osassa siinä, miten me saadaan meidän projektit onnistumaan aikataulussa, pysymään budjetissa ja vietyä ne maaliin kannattavasti.”

Timo Salminen, Toimitusjohtaja
Verkkojulkaisut Oy

Verkkojulkaisut Oy Visma Severa

Tutustu sisältöihimme

Tunnemme mainos- ja viestintätoimistojen kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ja ValueFrame ratkaisevat luovan alan haasteita.

Mainostoimiston raportointi ja tunnusluvut

Blogi: Mittaaminen ja raportointi mainostoimistossa

Tiedätkö, kuinka mitata tehokkaasti ja tarkasti luovaa projektityötä? Katso mainostoimistojen tärkeimmät tunnusluvut blogistamme.

Lue lisää

Tehtävien hallinta työflow

Blogi: Näin hallitset pieniä pyyntöjä ja ylläpidät työflowta

Työskentely luovalla alalla on usein keskeytysten värittämää. Lue, kuinka pidät yllä työflow’ta silloinkin, kun pieniä pyyntöjä satelee joka puolelta.

Lue lisää

Brandstein - Mainostoimiston kannattavuus

Asiakastarina: Severan avulla parempaa kannattavuutta mainostoimistolle

“Severan hyvä käytettävyys ja eri osien yhteentoimivuus on parantanut toimintamme kannattavuutta niin tuntihinnoitelluissa kuin urakkahintaisissa projekteissa.”

Lue Brandsteinin asiakastarina

Maksuton koekäyttö

Tutustu mainos- ja viestintäalan toiminnanohjausratkaisuihimme 30 päivän ajan.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]