Koulutus ja konsultointi

Kaikki työteho käyttöön

Varmista, että henkilöstösi saa ohjelmistosta kaiken hyödyn irti vaivattomasti.
Asiantuntijamme kouluttavat henkilöstösi yrityksellesi sopivalla tavalla.

Koulutukset tarpeittesi mukaan

Muodostamme aina kanssasi tarkan koulutussuunnitelman tarpeittesi mukaan.
Koulutukset voivat koostua muun muassa seuraavista elementeistä.

Roolikohtaiset käyttäjäkoulutukset

Haluatko pääkäyttäjänä syventää osaamistasi? Vai onko taloustiimin hyvä saada järjestelmästä enemmän irti? Järjestämme roolikohtaisia koulutuksia eri käyttäjäryhmille, jotta he saavat hyödynnettyä järjestelmää parhaalla tavalla.

Uusien työntekijöiden perehdyttäminen

Autamme mielellämme uusien työntekijöiden perehdyttämisessä Severaan. Voimme pitää sisällöltään minimissään tunnin mittaisen räätälöidyn koulutuksen käyttötarpeen mukana.

Käyttöoikeuksien ja käyttäjäryhmien hallinta

Koulutuksessa voidaan tarkentaa ja eriyttää erilaisia käyttäjäryhmiä ja heidän käyttöoikeuksiaan. Koulutus käydään usein pääkäyttäjän kanssa.

Raportointikoulutus

Järjestelmissämme on laajat raportointiominaisuudet ja mahdollisuus rakentaa omia KPI-mittareita. Mikäli kaipaan tukea erilaisten raporttien tai avainlukujen rakentamisessa, autamme mielellämme.

Koulutukset yrityksesi tiloissa

Hanki Visman asiantuntija päiväksi yritykseesi

Räätälöimme koulutuksen kanssasi yhteistyössä yrityksellesi ja asiantuntijoillesi sopivaksi. Koulutus kestää tyypillisesti koko päivän. Suosittelemme koulutusta paikanpäällä, kun haluat saada syvempää osaamista järjestelmän käyttöön sekä henkilökohtaista tukea sekä kun koulutettavia on yli 20 henkilöä.

Konsultointi

Verkkokoulutukset

Kouluttaudu kätevästi etänä

Kun yritykseesi tulee uusia työntekijöitä tai käyttöön on otettu uusia järjestelmiä tai lisäosia, on aika kouluttaa henkilöstöä sujuvan työskentelyn takaamiseksi. Etäkoulutus on suositeltavaa, kun osallistujia on maksimissaan 20 kappaletta. Koulutuksesta on mahdollista saada nauhoite. Kesto on tyypillisesti kaksi tuntia.

Voit myös aina kouluttautua itsenäisesti Solutions Academyssa, josta löydät omat koulutuspolut Visma Severalle ja Valueframelle.

Tutustu koulutuksiin

Koulutus

Konsultointi

Monipuolinen konsultointipalvelu liiketoimintasi tueksi

Tuemme yrityksesi liiketoimintaa konsultointipalveluilla myös silloin, kun järjestelmä on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Tyypillisiä konsultointitilanteita ovat esimerkiksi muutokset liiketoiminnassa tai yritysrakenteissa, muuttuneet raportointitarpeet, integraatiot, tuotekohtaisten seurantojen toteuttaminen sekä prosessien mallintaminen.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]