Käyttöönotto ja koulutus

Ota vaivattomasti käyttöön ja kehitä osaamista koulutuksissa

Käyttöönoton aikana huolehdimme, että saat riittävät valmiudet hyödyntää Severaa valitsemassasi laajuudessa. Asiantuntijamme ovat käytettävissä myös käyttöönoton jälkeen erilaisia koulutuksia ja konsultointia varten.

Käyttöönottopalvelu

Käyttöönottoprojekti mukautettuna tarpeisiisi

Mukautamme käyttöönottoprojektin organisaatiosi laajuuden, toiminnan monimuotoisuuden sekä prioriteettiesi mukaiseksi. Varmistamme, että järjestelmä sopii yrityksesi tarpeisiin ja että sitä hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Kartoitus

Kartoituksessa perehdymme yrityksesi liiketoimintaan ja käymme läpi ohjelmiston käytön kannalta keskeiset yrityksesi prosessit. Tunnistamme myös niihin liittyvät tarpeet, haasteet sekä käytön tavoitteet.

Mukautus

Mukautamme järjestelmän tarpeitasi vastaavaksi ja varmistamme, että järjestelmän parametrointi vastaa kartoitusvaiheessa todettuja tavotteita.

Tiedonsiirrot

Yrityksesi olemassa olevat tiedot kuten asiakasrekisterit, projektit ja laskutustiedot tuodaan järjestelmään yhteistyössä asiantuntijamme kanssa.

Koulutukset tarpeidesi mukaan

Muodostamme aina kanssasi tarkan koulutussuunnitelman tarpeidesi mukaan. Koulutukset voivat koostua muun muassa seuraavista elementeistä.

Roolikohtaiset käyttäjäkoulutukset

Haluatko pääkäyttäjänä syventää osaamistasi? Vai onko taloustiimin hyvä saada järjestelmästä enemmän irti? Järjestämme roolikohtaisia koulutuksia eri käyttäjäryhmille, jotta he saavat hyödynnettyä järjestelmää parhaalla tavalla.

Uusien työntekijöiden perehdyttäminen

Autamme mielellämme uusien työntekijöiden perehdyttämisessä Severaan. Voimme pitää sisällöltään minimissään tunnin mittaisen räätälöidyn koulutuksen käyttötarpeen mukana.

Käyttöoikeuksien ja käyttäjäryhmien hallinta

Koulutuksessa voidaan tarkentaa ja eriyttää erilaisia käyttäjäryhmiä ja heidän käyttöoikeuksiaan. Koulutus käydään usein pääkäyttäjän kanssa.

Raportointikoulutus

Järjestelmissämme on laajat raportointiominaisuudet ja mahdollisuus rakentaa omia KPI-mittareita. Mikäli kaipaan tukea erilaisten raporttien tai avainlukujen rakentamisessa, autamme mielellämme.

Verkkokoulutukset

Kouluttaudu kätevästi etänä

Pidämme asiakkaillemme maksuttomia webinaareja erilaisista aiheista aloittaville käyttäjille sekä kokeneemmille Severa-käyttäjille. Aiheina on ollut suurempia kokonaisuuksia, yksittäisiä toimintoja tai esimerkiksi tuotteen päivitykseen liittyviä esittelyitä.

Voit myös aina kouluttautua itsenäisesti Solutions Acadamyssa, josta löydät Visma Severalle omat koulutuspolut.

Tutustu Academyn koulutuksiin

Koulutus Visma Severa

Koulutus ja käyttöönotto Visma Severa

Koulutukset yrityksesi tiloissa

Hanki Visman asiantuntija päiväksi yritykseesi

Kun yritykseesi tulee uusia työntekijöitä tai käyttöön on otettu uusia järjestelmiä tai lisäosia, on aika kouluttaa henkilöstöä sujuvan työskentelyn takaamiseksi. Räätälöimme koulutuksen kanssasi yhteistyössä yrityksellesi ja asiantuntijoillesi sopivaksi. Koulutuksesta riippuen kesto on tyypillisesti kahdesta tunnista yhteen päivään. Suosittelemme koulutusta paikan päällä, kun haluat saada syvempää osaamista järjestelmän käyttöön sekä henkilökohtaista tukea sekä kun koulutettavia on yli 20 henkilöä.

Konsultointi

Monipuolinen konsultointipalvelu liiketoimintasi tueksi

Tuemme yrityksesi liiketoimintaa konsultointipalveluilla myös silloin, kun järjestelmä on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Tyypillisiä konsultointitilanteita ovat esimerkiksi muutokset liiketoiminnassa tai yritysrakenteissa, muuttuneet raportointitarpeet, integraatiot, tuotekohtaisten seurantojen toteuttaminen sekä prosessien mallintaminen.