Konsultointi

Konsultin projektinhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmä

Jo yli 280 konsultointialan yritystä käyttää Visma Severaa.

Konsultin projektinhallinta

Yksi yhteinen työkalu projektinhallintaan

Ohjaa projektit myynnistä laskutukseen yhdellä työkalulla ja hallitse asiakkuudet kokonaisuutena. Asiakasyhteydenpito, tarjoukset, sovitut työt, työaika ja kulut sekä laskut löytyvät samasta paikasta.

 

Seuraa tuottavuutta

Raportointityökalulla vertailet henkilöiden tuottavuuslukuja ja tiedät, kuinka resurssien käyttöaste, asiakaskannattavuus sekä laskutus kehittyvät.

 

Joustoa asiantuntijatyöhön

Tunti- ja kulukirjausten teko onnistuu mobiilisti suoraan asiakaskäynniltä. Tämä tuo joustavuutta asiantuntijoiden arkeen. Samalla varmistat kirjattujen tietojen täsmällisyyden, ja tieto on heti kaikkien saatavilla.

Yhteinen, pilvessä toimiva palvelu on meille luonteva ratkaisu: eri projekteihin tarvittavat työkalut ovat jatkuvasti kaikkien käytössä ja saatavilla huolimatta siitä, missä töitä tehdään. Palvelu on reaaliaikaista kaikkialla, sillä kaikki tieto on sidottu projekteihin automaattisesti, ja raportteja sekä tietoa voidaan ajaa ulos koska ja missä tahansa.

Heikki Laaksonen, Projektipäällikkö, Semat Group

Älä jätä asiantuntijatöitä laskuttamatta

Automatisoidun laskutusprosessin ansiosta laskuttaminen ei vaadi turhia toimenpiteitä. Samalla varmistetaan, että mitään ei jää laskuttamatta, kun laskutettavat tunnit tulevat suoraan projekteille kirjatuista töistä. Laskutus on myös mahdollista asettaa toistuvaksi. Laskut sekä niiden liitteet syntyvät napin painalluksella ja lähtevät niin sähköisenä kuin kirjeitse.

Lue lisää laskutustyökaluista

Liittymät taloushallintoon

Ratkaisumme mahdollistaa tietojen automatisoidun viennin useimpiin taloushallinnon järjestelmiin sekä mahdollisten projektien hankintakulujen tuonnin kannattavuuden seurantaan.

Esim. seuraavat tiedot siirtyvät Netvisor-liittymässä

  • Myyntilaskut
  • Asiakastietojen yhdenmukaisuus
  • Kulujen kohdistus projekteille
  • Tuntien ja matkakulujen vienti palkanlaskentaan

Lue lisää taloushallinnon integraatioista

 

Tutustu asiantuntijasisältöihimme

Tunnemme konsulttiyritysten kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ratkaisee konsultoinnin haasteita.

Visma Severa käyttöönotto

Asiakaskokemuksia: Severan käyttöönotto ei vie yöunia

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto vaatii aina hiukan työtä. Mutta kuinka paljon, ja onko huolellisesta käyttöönotosta saatu hyöty ajan ja vaivan arvoista? “Ehdottomasti”, kertoo konsulttiyritys Roadscanners.

Lue lisää

Konsulttiyrtiyksen laskutus

Asiakaskokemuksia: Severan avulla konsulttiyritys voi parantaa laskutustehokkuuttaan

“Severa oli huomattava parannus aikaisempaan järjestelmään verrattuna. Se on nopeuttanut ja helpottanut toimintaa.” Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit luottaa projektinhallinnassaan ja laskutuksessaan Severaan.

Lue lisää

Tuntikirjaukset helposti

Blogi: Tuottavatko tuntikirjaukset tuskaa? Näin hyödyt tarkasta työajanseurannasta

Konsulttityössä tuntikirjaukset vaikuttavat suoraan yrityksen laskutukseen ja kannattavuuteen. Siitä huolimatta tunteja kirjataan harmillisen vajaavaisesti. Mitä hyötyä säännöllisistä tuntikirjauksista on, ja kuinka teet kirjaukset vaivattomasti?

Lue lisää

Maksuton koekäyttö

Tutustu Visma Severaan 30 päivän ajan ja näe miten projektinhallintaratkaisumme helpottaa konsulttiyritysten arkea.