Käyttöönotto

Ohjelmisto käyttöön vaivatta

Käyttöönotossa asiantuntijamme huolehtii, että järjestelmän asetukset vastaavat yrityksenne käyttömallia ja opitte käyttämään sitä tehokkaasti. Saat nopeasti valmiudet hyödyntää ohjelmistoa valitsemassasi laajuudessa.

Käyttöönottopalvelu

Käyttöönottoprojekti
mukautettuna tarpeisiisi

Mukautamme käyttöönottoprojektin organisaatiosi laajuuden, toiminnan monimuotoisuuden sekä prioriteettiesi mukaiseksi. Varmistamme, että järjestelmä sopii yrityksesi tarpeisiin ja että sitä hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Kartoitus

Kartoituksessa perehdymme yrityksesi liiketoimintaan ja käymme läpi ohjelmiston käytön kannalta keskeiset yrityksesi prosessit. Tunnistamme myös niihin liittyvät tarpeet, haasteet sekä käytön tavoitteet.

Mukautus

Mukautamme järjestelmän tarpeitasi vastaavaksi ja varmistamme, että järjestelmän parametrointi vastaa kartoitusvaiheessa todettuja tavotteita.

Tiedonsiirrot

Yrityksesi olemassa olevat tiedot kuten asiakasrekisterit, projektit ja laskutustiedot tuodaan järjestelmään yhteistyössä asiantuntijamme kanssa.

Koulutus - projektinhallintajärjestelmä

Koulutus

Tarpeitasi vastaavat koulutuskokonaisuudet

Koulutamme henkilöstön järjestelmän käyttöön ja sovittuihin toimintatapoihin. Mukautamme koulutuksen sisällön käyttäjän roolin mukaisesti esimerkiksi pääkäyttäjille, johdolle tai projektipäälliköille suunnatuksi.

Lue lisää koulutusvaihtoehdoista

Integraatiot toiminnanohjausjärjestelmään

Integraatiot

Liittymät muihin järjestelmiin

Määrittelemme myös integraatiota varten tarvittavat asetukset järjestelmään. Vastuullasi on vastaanottavan ohjelmiston osalta mahdollisesti tarvittavien muutosten tai asetusten toteutus.

Lue lisää tuotekohtaisista integraatioista

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]