IT-yrityksen projektinhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmä

Johda IT-yritystä fiksummin ja ketterämmin

Visma Severalla hallitset asiakkaat myynnistä laskutukseen. Severaa käyttää jo yli 190 suomalaista IT-alan yritystä.

IT-yrityksen projektinhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmä

Visma Severa -asiakaskokemuksia, Huld

Tarjoa joustava toiminnanohjausjärjestelmä asiantuntijoillesi

Asiantuntijasi kirjaavat työaikatiedot ja muistiinpanot vaikka mobiilisti suoraan asiakkaan luota. Yhteisen CRM:n avulla kaikki ovat ajan tasalla asiakkaiden statuksesta ja tiedot ovat heti raportoitavissa.

Hallitse tiukat aikataulut ja deadlinet

Tiukat aikataulut ja lukuisat tehtävät tuovat haasteita päivittäiseen asiantuntijatyöhön. Pidä projektit ajantasalla resursoimalla heti oikeat henkilöt, seuraamalla etenemistä Gantt-kaaviona ja hallinnoimalla projektitehtävät yhdessä Kanban-näkymässä.

Tiedä mikä tuottaa

Tiedä, mikä on kannattavaa sekä mihin kuluu turhaan työtunteja ja kehitä toimintaa sen mukaan. Integraatioiden avulla tuot myös muiden järjestelmien (esim. Jira) tiedot yhteen paikkaan raportoitavaksi ja laskutettavaksi.

Asiakaskokemuksia

Kokonaisuuksien hallintaa, suunnitelmallisuutta ja sujuvaa laskutusta

“Parasta Severassa on, että näen sieltä nopeasti kaiken oleellisen tiedon, jota työssäni tarvitsen. Severa on yksinkertainen käyttää ja toimii erinomaisesti tällaisessa asiantuntijapalveluita myyvässä yrityksessä. Se on kasvanut meidän mukana ja uskon, että se toimii meillä hyvin, vaikka kasvaisimme vieläkin.”

Heidi Hallamaa,
Operatiivinen johtaja
CastorIT

Severa on helpottanut projektien työmäärien ja kannattavuuden hallintaa. Räätälöitävät työpöydät antavat ajantasaista tietoa myös operatiivisen johdon tarpeisiin. Tuote kehittyy koko ajan, tukipalvelu on toiminut hyvin ja apua on saatu aina tarvittaessa.

Ritva Purhonen,
PMO Manager
Attido Oy

Personoitava ja helppokäyttöinen IT-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä

Rakentamalla omat työpöydät johdolle, myyjille ja asiantuntijoille saat jokaiselle työntekijälle omaa työntekoa parhaiten tukevan näkymän. Käyttöliittymä on helppo käyttää ja nopeasti omaksuttavissa. Monipuolisen mobiilisovelluksen ansiosta järjestelmä on mukana aina, kun sitä tarvitset.

CRM osaksi IT-yrityksen projektinhallintaa

Yhdistämällä koko prosessin myynnistä laskutukseen vähennät tiedon hajanaisuutta ja säästät aikaa tuottavaan työhön. Seuraa samassa toiminnanohjausjärjestelmässä niin myynnin pipelinea, hitratea kuin projektien kannattavuutta tai laskutusastetta. Kalenterisynkronoinnin (esim. Office365 tai Google Calendar) avulla pysyt ajan tasalla niin myynnin aktiviteeteissa kuin projektitehtävissä.

Tutustu tarkemmin CRM-järjestelmään

Integraatiot

Visma Severaan on tehty kymmeniä lisäosia ja integraatioita. Voit myös itse integroida omia tuotteitasi hyödyntämällä avointa REST API:a. Lisäksi voit ryhtyä kumppaniksi ja tarjota ratkaisujasi muille Visman asiakkaille.

Alla muutamia käyttöesimerkkejä:

  • Taloushallinnon järjestelmät kuten Visma Business, Netvisor, Tikon ja SAP
  • Tiketöintijärjestelmät kuten Jira, Zendesk ja Bugzilla
  • Sähköisten ja paperilaskujen välityspalvelut kuten Maventa ja Norfello
  • Erilliset CRM-järjestelmät kuten Salesforce.com ja Microsoft
  • Dokumenttienhallintatyökalut kuten Google Drive ja M-Files

Katso kaikki integraatiot

Ensiluokkainen tietoturva

Visma Severan tietoturva on ensiluokkaista ja siihen panostetaan jatkuvasti. Severa on ISO 27001 -sertifioitu ja siten myös asiakkaidemme on helpompi varmistua palvelumme tietoturvallisuudesta. Vismalla on myös oma tietoturvaviitekehys VCDM varmistamassa korkealuokkaisten pilvipalveluiden tuottamisen ja Severa on täysin viitekehyksen mukainen.

Tutustu tarkemmin Visma Severan tietoturvaan

Tutustu asiantuntijasisältöihimme

Tunnemme IT- ja ICT-yritysten kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ratkaisee IT-alan haasteita.

Fraktion kokemuksia Visma Severasta

Asiakaskokemuksia: Severa toi läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta Fraktion arkeen

Tärkeimpänä syynä Severan käyttöönottoon Fraktion toimitusjohtaja Joonas Pajunen pitää sitä, että se yhdistää useiden ohjelmistojen toiminnallisuudet yhteen ja helpottaa siten erityisesti toiminnan ennustamista ja arjen pyöritystä.

Lue lisää

Jira-integraatio toiminnanohjausjärjestelmään

Blogi: Tehosta IT-yritysten toiminnanohjausta Jira-integraatiolla

Jira on monen IT-yrityksen oikea käsi työnohjauksessa. Blogissa kerromme, miksi Jira kannattaa integroida toiminnanohjausjärjestelmään ja kuinka automaattinen tiedonsiirto tehostaa projektinhallintaa, laskutusta, kannattavuutta ja käyttöasteen seurantaa.

Lue lisää

IT-yritykset hakevat kasvua

Blogi: IT-yritykset hakevat kasvua. Haasteina myynti, tuotteistaminen ja osaajien puute.

Selvitimme suomalaisten asiantuntijayritysten kasvutavoitteita sekä kasvun ja kannattavuuden haasteita – tutustu tuloksiin blogissamme.

Lue lisää

Maksuton koekäyttö

Tutustu Visma Severaan 30 päivän ajan ja näe miten projektinhallintaratkaisumme helpottaa IT-yritysten arkea.