Integraatiot ja lisäpalvelut

Tarjoamme ValueFrameen ja Visma Severaan lukuisia liittymiä muihin asiakasyritystemme yleisesti käyttämiin ratkaisuihin. Integraatioiden avulla tieto kulkee järjestelmien välillä vaivatta ja virheettömästi.

Netvisor

Netvisor

Visma Netvisor on taloushallinnon pilvipalvelu, joka ymmärtää projektiliiketoimintaa. Korkea automaatiotaso, maksuliikenneyhteydet sekä yhteiskäyttöisyys tilitoimiston kanssa tarjoavat ajantasaista tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta johtamisen tueksi.

Procountor

Procountor

Tarjoamme ValueFrameen ja Visma Severaan kattavat liittymät Procountor-taloushallintajärjestelmään.

Visma

Visma Fivaldi

Integraation mahdollistaa mm. myyntilaskujen siirtämisen Visma Fivaldin taloushallinnon järjestelmään.

Finago Tikon

Tikon

Visma Severasta ja ValueFramesta Tikoniin tehdyt integraatiot mahdollistavat mm. myyntilaskuaineiston siirtämisen Tikoniin.

Maventa

Maventa

Maventa on Suomen suosituin verkkolaskupalvelu, joka integroituu saumattomaksi osaksi Visma Severa ja ValueFrame -toiminnanohjausjärjestelmiä.

Microsoft

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange/Office 365 -kalenterisynkronointi helpottaa työtehtävien hallintaa ja tuntikirjausten tekemistä. Kaksisuuntainen tiedonvaihto tuo Visma Severassa tai ValueFramessa luodut aktiviteetit Microsoft Exchangen/Office 365 -kalenteriin ja toisin päin.

ValueFrame

Sähköposti-integraatio

Sähköpostit talteen ValueFrame CRM:ään! ValueFrame sähköposti-integraatio mahdollistaa asiakkailta tulleiden ja asiakkaalle lähetettyjen viestien siirtämisen kätevästi suoraan sähköpostiohjelmasta ValueFrameen.

Visma

Visma Severa Mobile App

Visma Severan Mobile App mahdollistaa Severan helpon käytön myös mobiililaitteilla. Severan asiakkaille maksuton sovellus on saatavilla iPhone ja Android -käyttöjärjestelmiin.

Jira

Jira

Visma Severaan ja ValueFrameen toteutettu Jira-integraatio automatisoi projekteihin ja tunteihin liittyvän tiedonvaihdon vähentäen manuaalisten tuplakirjausten määrää.

ValueFrame

Tietovarasto

ValueFramen tietovarastopalvelu tarjoaa käyttäjälle pääsyn ValueFrameen kirjattuun yrityksen dataan sen vapaata jatkokäsittelyä varten esimerkiksi BI-raportointiin.

Google Drive

Google Drive

Google Drive -integraatio tuo Google Drive -dokumenttivaraston suoraan ValueFramen tai Visma Severan käyttöliittymään. Kaikki olennaiset dokumentit löytyvät helposti ValueFramesta tai Severasta projekteille liitettynä.

M-Files

ValueFrame Docs by M-Files

ValueFrame Docs on tehokas ja helppokäyttöinen dokumenttien hallintaohjelmisto, joka ratkaisee kaiken kokoisten yritysten dokumenttien sekä muun tiedon hallinnan, etsinnän ja seurannan ongelmat.

M-Files

M-Files

M-Files-integraatio mahdollistaa monipuolisen dokumenttien hallinnan ja tallentamisen Visma Severan ja M-Filesin välillä.

Zendesk

Zendesk

Visma Severan ja Zendeskin välinen integraatio mahdollistaa asiakkaiden yhteystietojen ja tukipyyntöjen siirtämisen.

Administer

eFina

eFina-integraatio mahdollistaa tietojen siirtämisen Visma Severasta tai ValueFramesta eFinan taloushallintoon.

Talenom

Talenom Online

Visma Severan ja Talenomin välisen integraation avulla saat myyntilaskut siirtymään automaattisesti Talenom Onlineen, sähköisen taloushallinnon palveluun.

Visma

Visma Business

Hallitse projektit Visma Severassa ja luo laskuluonnoksia, jotka voidaan siirtää Visma Business -järjestelmään lähetettäväksi asiakkaille. Samalla tieto tallentuu suoraan kirjanpitoon.

Visma

SSO (single sign-on)

SSO-palvelut yksinkertaistavat yrityksesi eri järjestelmiin kirjautumista. Yksillä tunnuksilla pääset kirjautumaan haluamiisi järjestelmiin ja ohjelmistoihin, ja sinun tarvitsee muistaa vain yksi salasana.

Efecte

Efecte

Integraatio ValueFramen ja Efecten järjestelmän välillä tuo tuntikirjaukset Efectestä ValueFrameen ja osaprojektitiedot ValueFramesta Efecteen.

Visma

Visma M2

Visma M2 -matkalaskujärjestelmästä voi tuoda matkalaskut ja kulut ValueFramen projektinhallintaan.

Visma

Saima

Saima HR -henkilöstöhallintajärjestelmästä saa tiedot siirrettyä kätevästi ValueFrame-toiminnanohjaukseen.

Visma

Visma Nova

Visma Nova -integraatio mahdollistaa Severan myyntilaskujen siirtämisen Visma Severasta Visma Nova-järjestelmään. Asiakasrekisteri, tuoterekisteri ja myyntireskontra siirtyvät Severasta Novaan laskun mukana.

Dear Lucy

Dear Lucy

Dear Lucyn dashboard -ratkaisulla kokoat ja jaat oleellisimmat raportit Visma Severasta, ValueFramesta, Netvisorista ja muista lähteistä. Valmiit dashboardit myyntiin, talouteen ja projekteille.

Postiviidakko

Postiviidakko

ValueFramen CRM-järjestelmä täydentyy joukkosähköposteilla tehokkaaksi viestintätyökaluksi.

emaileri

emaileri

ValueFramen CRM -järjestelmä täydentyy joukkosähköposteilla tehokkaaksi viestintätyökaluksi. ValueFrameen on tehty kaksisuuntainen integraatio emailerin uutiskirjetyökaluun.

Creamailer

Creamailer

Creamailer-integraation ansiosta Visma Severasta voidaan tuoda kontakteja Creamailerin postituslistaan. Tiedot päivittyvät Visma Severasta Creamaileriin automaattisesti.

Postita

Postita.fi

Liittymän avulla voidaan siirtää Visma Severassa luodut myyntilaskut sähköisenä tai paperilaskuna Postita.fi -palveluun.

Joiqu

Joiqu

Joiqu on digitaalinen työtila projektien ja tiimien käyttöön. Integraatio yhdistää kollaboraatiotyökalun ValueFramen toiminnanohjaukseen.

Aditro

Aditro

ValueFrame tarjoaa kattavat liittymärajapinnat Aditron Wintime-, Personec W- sekä Intime-ohjelmistoihin.

Sonet

Sonet

Sonet-liittymän avulla ValueFramessa tai Visma Severassa laaditut laskut siirretään Sonetiin sähköisesti.

Maestro

Maestro

Maestro Taloushallinto on kattava ja tehohas taloushallinnon ammattilaisten työkalu. Visma Severasta ja ValueFramesta voidaan viedä myyntilaskut Maestron taloushallintoon.

NetBaron

NetBaron

Automaattinen integraatio tuo tarvittavat tiedot ValueFramesta NetBaron-taloushallintojärjestelmään.

Western Systems

Western

Integraatio yhdistää ValueFramen ja Westernin taloushallinnon sovelluskokonaisuuden.

ContractZen

ContractZen

ContractZenin avulla hallitset helposti yrityksesi sopimukset, kokoukset ja tärkeät yhtiöoikeudelliset asiakirjat. Se toimii apunasi sisäisissä ja ulkoisissa auditoinneissa.

Heeros

Heeros

Heeros-liittymä tuo projektit ja myyntilaskut ValueFramesta Heerokseen.

Asteri

Asteri

ValueFramesta voi siirtää myyntilaskut Asteri-taloushallintajärjestelmään.

DocStarter

DocStarter on työkalu asiakirjojen laatimiseen. Integraation avulla tuot projektitiedot ja projektien henkilötiedot suoraan Visma Severasta DocStarterin asiakirjoille.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]