Insinööritoimistot

Markkinoiden johtavat projektinhallintaratkaisut insinöörityöhön

Jo yli 320 insinööritoimistoa käyttää Visma Severaa ja ValueFramea.

Insinööritoimiston tarjousseuranta

Seuraa tarjouksiasi

Luo uudet tarjoukset ja hinnoittele aikaisempien projektien kannattavuuteen ja työmääriin perustuen. Tarkastele reaaliajassa yrityksen tarjouskantaa.

Insinööritoimiston laskutusohjelma

Laskuta tarkasti

Laskuta nopeammin ja tarkemmin olipa kyse kiinteähintaisista projekteista tai kuluihin ja työtunteihin perustuvasta laskutuksesta. Laskutusennusteet auttavat varautumaan tuleviin kuukausiiin.

Insinööritoimiston projektinhallinta

Projektit maaliin

Perusta, resursoi ja aikatauluta projektit yhdessä näkymässä ja seuraa reaaliaikaisesti niiden etenemistä sekä kannattavuutta. Vertaa suunniteltuja ja toteutuneita tunteja projektin valmiusasteeseen.

ValueFramesta löytyy kaikki, mitä me tarvitsemme. Vaikka siellä on paljon ominaisuuksia, on se normaalikäyttäjälle kuitenkin helppokäyttöinen ja helposti hallittava. ValueFrame on hyvä työkalu konsulttikäyttöön. Ei meidän ole tarvinnut miettiä toista vaihtoehtoa.

Anssi Väätäinen, toimitusjohtaja, Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy

Visma Severa on suoraviivainen ja helposti omaksuttava järjestelmä päivittäiskäyttöön, mutta tarjoaa myös kattavat raportointiominaisuudet liiketoiminnan analysointiin ja kehitykseen.

Tuomas Suur-Uski, Johtaja, liiketoiminnan kehitys, Green Building Partners Oy

Luo omat raportit tarpeidesi mukaan

Käytettävissäsi on laajat raportointimahdollisuudet. Seuraamalla tunnuslukuja, kuten kannattavuutta, laskutusastetta ja -ennustetta pidät huolen, että tulostavoitteet saavutetaan. Valmiiden raporttien lisäksi voit myös luoda uusia ja seurata omia tunnuslukuja.

Lue lisää raportoinnista

Insinööritoimiston raportointi - Visma Severa

Projektinhallinnan tärkeimmät työkalut

Insinööritoimistoratkaisuillamme hallinnoit kaikkea liiketoimintaasi liittyvää tietoa alkaen asiakkaan ensimmäisestä yhteydenotosta aina laskutukseen ja raportointiin asti. Tuntien sekä matka- ja kululaskujen kirjaus ja kohdistus projekteille on vaivatonta. Projektipäällikön työkalut kuten resursointi ja tehtäväkäsittely tuovat projektien ohjaukseen systemaattisuutta.

Lue lisää projektinhallinnasta

Insinööritoimiston projektinhallinta - Visma Severa

Suunnittelijalle yksinkertainen

Helpon ja selkeän käyttöliittymän ansiosta tuntien kirjaaminen ja projektille kohdistaminen on suunnittelijoille vaivatonta. Liikkuvan työn vuoksi insinööritoimistoissa arvostetaan myös mahdollisuutta kirjata tunteja ja kuluja mobiilisti. Kirjauksen jälkeen tiedot ovat reaaliaikaisesti kaikkien saatavilla.

Lue lisää työajanseurannasta

Insinööritoimiston tuntikirjaus mobiilisti - Visma Severa

Enemmän aikaa tuottavaan työhön

Kun kaikki insinööritoimiston projektien hallintaan liittyvä tieto hallinoidaan yhdessä paikassa, tehokkuus paranee merkittävästi. Sähköistetyt ja automatisoidut prosessit säästävät arvokkaita työtunteja käytettäväksi tuottavaan työhön. Kaikki tieto arkistoidaan sähköisesti yhteen paikkaan, ja vanhojen projektien tiedot ovat aina hyödynnettävissä esimerkiksi uuden projektin hinnoittelussa.

Insinööritoimiston toiminnanohjausjärjestelmä

Tutustu asiantuntijasisältöihimme

Tunnemme insinööri- ja suunnittelutoimistojen kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ja ValueFrame ratkaisevat suunnittelutyön haasteita.

Asiakastarina: ValueFrame palvelee Rejlersiä kokonaisvaltaisesti

Insinööriyritys Rejlersin mukaan ValueFramen avulla liiketoiminta voidaan jopa kaksinkertaistaa ilman hallinnollisen työn kulujen kasvattamista. Heille ei ole vaihtoehto, että ValueFrame poistuisi käytöstä.

Lue lisää

Insinööritoimisto Despro Engineering Oy

Asiakastarina: Nykyaikaisuus ja skaalautuvuus Severan valtteina insinööritoimistolle

Despro Engineering on saanut tukea kasvuun ja lisääntyneisiin projektimääriin Visma Severasta. Katso videolta, kuinka Severa helpottaa Despron työpäiviä.

Katso video

IT-yritykset hakevat kasvua

Blogi: IT-yritykset hakevat kasvua. Haasteina myynti, tuotteistaminen ja osaajien puute.

Selvitimme suomalaisten asiantuntijayritysten kasvutavoitteita sekä kasvun ja kannattavuuden haasteita – tutustu tuloksiin blogissamme.

Lue lisää

Haluatko tietää lisää suunnittelualojen toiminnanohjauksesta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle enemmän ratkaisuistamme.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]