Insinööritoimistot

Markkinoiden johtava ratkaisu insinöörityön projektinhallintaan

Jo yli 320 insinööritoimistoa käyttää Visma Severaa.

Seuraa tarjouksiasi

Luo uudet tarjoukset ja hinnoittele aikaisempien projektien kannattavuuteen ja työmääriin perustuen. Tarkastele reaaliajassa yrityksen tarjouskantaa.

Laskuta tarkasti

Laskuta nopeammin ja tarkemmin olipa kyse kiinteähintaisista projekteista tai kuluihin ja työtunteihin perustuvasta laskutuksesta. Laskutusennusteet auttavat varautumaan tuleviin kuukausiin.

Projektit maaliin

Perusta, resursoi ja aikatauluta projektit yhdessä näkymässä ja seuraa reaaliaikaisesti niiden etenemistä sekä kannattavuutta. Vertaa suunniteltuja ja toteutuneita tunteja projektin valmiusasteeseen.

Visma Severa on suoraviivainen ja helposti omaksuttava järjestelmä päivittäiskäyttöön, mutta tarjoaa myös kattavat raportointiominaisuudet liiketoiminnan analysointiin ja kehitykseen.

Tuomas Suur-Uski, Johtaja, liiketoiminnan kehitys, Green Building Partners Oy

Luo omat raportit tarpeidesi mukaan

Käytettävissäsi on laajat raportointimahdollisuudet. Seuraamalla tunnuslukuja, kuten kannattavuutta, laskutusastetta ja -ennustetta pidät huolen, että tulostavoitteet saavutetaan. Valmiiden raporttien lisäksi voit myös luoda uusia ja seurata omia tunnuslukuja.

Lue lisää raportoinnista

Projektinhallinnan tärkeimmät työkalut

Visma Severalla hallinnoit kaikkea liiketoimintaasi liittyvää tietoa alkaen asiakkaan ensimmäisestä yhteydenotosta aina laskutukseen ja raportointiin asti. Tuntien sekä matka- ja kululaskujen kirjaus ja kohdistus projekteille on vaivatonta. Projektipäällikön työkalut kuten resursointi ja tehtäväkäsittely tuovat projektien ohjaukseen systemaattisuutta.

Lue lisää projektinhallinnasta

Suunnittelijalle yksinkertainen

Helpon ja selkeän käyttöliittymän ansiosta tuntien kirjaaminen ja projektille kohdistaminen on suunnittelijoille vaivatonta. Liikkuvan työn vuoksi insinööritoimistoissa arvostetaan myös mahdollisuutta kirjata tunteja ja kuluja mobiilisti. Kirjauksen jälkeen tiedot ovat reaaliaikaisesti kaikkien saatavilla.

Lue lisää työajanseurannasta

Enemmän aikaa tuottavaan työhön

Kun kaikki insinööritoimiston projektien hallintaan liittyvä tieto hallinnoidaan yhdessä järjestelmässä, tehokkuus paranee merkittävästi. Sähköistetyt ja automatisoidut prosessit säästävät arvokkaita työtunteja käytettäväksi tuottavaan työhön. Kaikki tieto arkistoidaan sähköisesti yhteen paikkaan, ja vanhojen projektien tiedot ovat aina hyödynnettävissä esimerkiksi uuden projektin hinnoittelussa.

 

Tutustu asiantuntijasisältöihimme

Tunnemme insinööri- ja suunnittelutoimistojen kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ratkaisee suunnittelutyön haasteita.

Asiakastarina: Nykyaikaisuus ja skaalautuvuus Severan valtteina insinööritoimistolle

Despro Engineering on saanut tukea kasvuun ja lisääntyneisiin projektimääriin Visma Severasta. Katso videolta, kuinka Severa helpottaa Despron työpäiviä.

Katso video

Insinööritoimisto Despro Engineering Oy

Blogi: IT-yritykset hakevat kasvua. Haasteina myynti, tuotteistaminen ja osaajien puute.

Selvitimme suomalaisten asiantuntijayritysten kasvutavoitteita sekä kasvun ja kannattavuuden haasteita – tutustu tuloksiin blogissamme.

Lue lisää

IT-yritykset hakevat kasvua

Maksuton koekäyttö

Tutustu Visma Severaan 30 päivän ajan ja näe miten projektinhallintaratkaisumme helpottaa insinööritoimistojen arkea.