Arkkitehtitoimisto Vuorelma Arkkitehdit Oy on vuonna 1958 perustettu perheyritys. 23 eri alojen suunnittelijaa työllistävä arkkitehtitoimisto tekee asuin- ja liikerakennusten sekä oppilaitosten suunnittelutyötä. Takana on jo yli 2000 uudis- ja saneerauskohdetta. Vuorelma Arkkitehdit toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Päijät-Hämeessä.

Vuorelma Arkkitehdit on vuodesta 2005 asti käyttänyt ValueFrame PSA -projektinhallintajärjestelmää. ValueFramella Vuorelma Arkkitehdit hoitaa tuntien kirjaamisen, projektinhallinnan ja sähköisen laskutuksen. Lisäksi yhtiö käyttää ValueFramea asiakas- ja kontaktirekisterinään ja ValueFramen ryhmäkalenteria sekä tietokoneissaan että mobiililaitteissaan.

Toimitusjohtaja Pirjo Vuorelma kertoo, että aiemmin he olivat aiemmin toimineet excel-taulukoilla ja henkilöstömäärän kasvaessa taulukoiden pyörittely ja virheiden korjaaminen vei kohtuuttomasti aikaa. ValueFrame toi tähän helpotuksen. ”ValueFrame toi talouden seurantaan ihan uuden ulottuvuuden ja helpotti ja nopeutti työtäni valtavasti”, Vuorelma kehuu. Liiketoiminnan suunnittelu on ValueFramella helppoa. Vuorelma näkee järjestelmästä, kuinka paljon projektien eri työvaiheisiin kuluu aikaa. Näin projektien hinnoittelu on tarkempaa. Vuorelma pitää siitä, että ”pienellä vaivalla eli työtuntien kirjaamisella pystyt saamaan itsellesi hurjan paljon työkaluja yrityksen toimintojen ja talouden seurantaan. ValueFramesta löytyy niin paljon työkaluja talouden arviointiin ja työjärjestelyjen hoitoon. Sieltä näkee heti, jos johonkin työvaiheeseen menee yllättävän paljon aikaa, ja prosessissa on kehitettävää.”

”Jos puhutaan suunnittelutoimistoista, on hirveän tärkeää tänä päivänä, kun eletään tosi kustannustietoisessa ja kilpaillussa maailmassa, että toiminnot on viritetty mahdollisimman tehokkaiksi. Talous on yksi merkittävä mittari siihen. Tällainen väline on jokaisen hyvin organisoidun suunnittelutoimiston perustyökalu”, Vuorelma muistuttaa.

www.arkki.com


Topias Mononen on Visma Solutionsin markkinointikoordinaattori. Topiaksella on vuosien kokemus PSA-liiketoiminnasta ja hän tuntee asiantuntijayritysten toimialat.

Tilaa viimeisimmät blogit ja sisällöt sähköpostiisi.
1 kertaa / kk, ei spämmiä vaan hyödyllistä sisältöä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi emmekä jaa sähköpostiasi Visman ulkopuolelle. Katso yksityisyydensuoja.

Täytä ja lähetä alla oleva lomake - olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu asiakastukeen.


Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti