Blog

Vinkkejä, oppeja ja asiantuntijasisältöjä projektien, töiden ja asiakkuuksien hallintaan sekä yhteistyöhön ja kannattavuuteen. Höysteenä asiakaskokemuksia ja tarinoita toimistolta. Sukella sisään!

Tilaa myös uutiskirjeemme, ja saat tiedon uusimmista blogiteksteistä, oppaista ja mielenkiintoisista materiaaleistamme suoraan sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa. Ei turhaa spämmiä, vain kuratoituja asiantuntijavinkkejä projektinhallintaan, kannattavuuteen ja työn tehostamiseen. Tilaa uutiskirje tästä >>

Nyt on aika laittaa tunti- ja projektiseuranta kuntoon – Uusi tutkimus- ja kehittämisvähennys edellyttää tarkkaa raportointia blogit visma-severa

Nyt on aika laittaa tunti- ja projektiseuranta kuntoon – Uusi tutkimus- ja kehittämisvähennys edellyttää tarkkaa raportointia

Uusi laki yritysten tutkimus- ja kehittämistoiminnan verovähennykestä tuo edun entistä paremmin myös pk-yritysten hyödynnettäväksi. Nyt lisävähennyksen saa myös omasta tutkimus- ja kehittämistoimintaan käytetystä työajasta. Tämä edellyttää tarkkaa raportointia tutkimus- ja kehitystoimintaan käytetystä ajasta.

Investointi tietoturvaan on investointi tulevaisuuteen – Severan ja Valueframen tietoturva on huippuluokkaa blogit

Investointi tietoturvaan on investointi tulevaisuuteen – Severan ja Valueframen tietoturva on huippuluokkaa

Vismassa tietoturvan merkitystä on painotettu jo pitkään ja siihen investoidaan. Visma Solutionsin kaikki tuotteet ovat mukana erityisesti pilvipalveluille suunnitellussa tietoturvan seuranta- ja arviointiohjelmassa. Tässä blogissa tietoturvajohtaja Riku Tarkiainen kertoo toimenpiteistä, joilla varmistamme asiakkaillemme tietoturvalliset palvelut nyt ja jatkossakin.

5 myyttiä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta blogit valueframe visma-severa

5 myyttiä toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta

Käyttöönotto ei ole ainoastaan ohjelmiston käytön aloitusta, vaan siinä keskitytään miettimään yrityksen erilaisia prosesseja. Jos mikään ei muutu prosesseissa, jokin on mennyt pieleen käyttöönotossa. Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon liittyy erilaisia myyttejä. Asiakasrajapinnassa työskentelevät asiantuntijamme Kalle Rapi, Veli Hämäläinen ja Johannes Nieminen vastaavat viiteen yleiseen myyttiin.

4 keinoa sujuvoittaa arkea IT- ja ICT-yrityksissä blogit

4 keinoa sujuvoittaa arkea IT- ja ICT-yrityksissä

IT- ja ICT-alan yrityksissä on omat toimialansa ominaispiirteet, joita kehittämällä arjesta saa kaikille sujuvampaa. Askele Oy:n Matti Tiilikainen ja Pasi Koskinen kehittävät päivittäin asiantuntijayritysten toiminnanohjausta ja kannattavuutta. Näillä neljällä Matin ja Pasin vinkillä kehität IT- tai ICT-yrityksen arkea sujuvammaksi ja parannat kannattavuutta.

4 keinoa tehostaa mainos- ja viestintätoimiston kannattavuutta blogit

4 keinoa tehostaa mainos- ja viestintätoimiston kannattavuutta

Askele Oy:n Matti Tiilikainen ja Pasi Koskinen ovat toiminnanohjauksen syväosaajia. He auttavat vuosittain monia asiantuntijayrityksiä tehostamaan liiketoimintaansa, parantamaan kannattavuuttaan ja ottamaan kaiken hyödyn irti Visma Severasta. Tässä blogissa käsittelemme erityisesti mainos- ja viestintätoimistojen keinoja tehostaa kannattavuuttaan.

Gantt-kaavion vahvuudet ja heikkoudet projektin seurannassa blogit

Gantt-kaavion vahvuudet ja heikkoudet projektin seurannassa

Gantt-kaavio on hyödyllinen työväline projektinhallinnan suunnittelussa ja projektin seurannassa. Kaavion näkymä esimerkiksi selkeyttää projektinhallintaa, sillä projektin kaikki kriittiset vaiheet ovat yhdessä näkymässä. Gantt ei kuitenkaan taivu täydellisesti kaikkiin projekteihin. Listasimme gantt-kaavion vahvuudet ja puutteet.

Valitse yrityksellesi oikea myyntistrategia — haastajamyynti syntyi myyntiympäristön muutoksesta blogit

Valitse yrityksellesi oikea myyntistrategia — haastajamyynti syntyi myyntiympäristön muutoksesta

Myyntistrategia on yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein yrityksen strategioista. Myyntiympäristö on kuitenkin kokenut suuria muutoksia viimeisten 10 ja 20 vuoden aikana. Haastajamyynti syntyi vastaamaan myyntiympäristön muutokseen. Asiakas arvostaa haastajamyyjän opettavaa ja konsultoivaa toimintatapaa tehdä myyntiä. Lue blogista lisää haastajamyynnistä.

Tunnista kannattavat liidit BANT-metodin avulla blogit

Tunnista kannattavat liidit BANT-metodin avulla

Kaikki kerätyt liidit eivät johda myyntiin. Liidejäkin on hyvä tarkastella kriittisesti ja niitä kannattaa kvalifioida, jotta myynnin resurssit tulee kohdistettua nimenomaan kannattaviin liideihin. Tässä blogissa perehdymme liideihin ja BANT-metodiin, jolla kvalifioida kannattavimmat liidit.

Severa on helppokäyttöinen projektinhallintajärjestelmä kasvavan konsulttiyrityksen tarpeisiin visma-severa

Severa on helppokäyttöinen projektinhallintajärjestelmä kasvavan konsulttiyrityksen tarpeisiin

Junebug Oy on lyhyessä ajassa nopeasti kasvanut asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Henkilöstön ja asiakasmäärän kasvun myötä Excel-taulukot muuttuivat aikaa vieväksi ratkaisuksi projektinhallintaan.
“Olemme Severan ansiosta tilanteessa, jossa kaikki projektit ovat hallinnassa. Voin katsoa ohjelmistosta, kuinka paljon on laskutettu ja minkä verran on laskutettavaa. Näemme myös resursoinnit ja käytetyt työtunnit jokaisesta työntekijästä”, Junebugin perustaja Jukka Nevala kertoo.

ValueFrame Granlundin projektidatan keskiössä valueframe

ValueFrame Granlundin projektidatan keskiössä

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund on käyttänyt ValueFramea vajaat kolme vuotta. Konsernin Laatu- ja vastuullisuusjohtaja Maila Herva kertoo blogissa, miten ohjelmisto on muuttanut toimintaa ja mitkä ovat olleet sen merkittävimmät hyödyt.

Näin ylläpidät CRM-järjestelmää ja huolehdit asiakastietojen tietoturvasta visma-severa

Näin ylläpidät CRM-järjestelmää ja huolehdit asiakastietojen tietoturvasta

CRM-järjestelmä on merkittävän tärkeä työkalu asiakkaiden tiedoille ja niiden hallinnointiin. Asianmukaisella ja tietoturvallisella asiakastietokannalla varmistat GDPR-vaatimusten täyttymisen. Ajantasaisella CRM-järjestelmällä myyjien ja asiakaspalvelijoiden sekä laskutuksen työskentely sujuvoituu, ja yritysjohto saa reaaliaikaista raportointia sekä ennusteita päätösten teon tueksi.

3 syytä miksi ohjelmiston räätälöinti ei välttämättä kannata visma-severa

3 syytä miksi ohjelmiston räätälöinti ei välttämättä kannata

Ohjelmistohankinnassa yksi tärkeä pohdittava asia on, hankitaanko alalle sopiva yleisjärjestelmä vai räätälöidäänkö oma. Räätälöimällä saa usein juuri sitä mitä haluaa ja tarvitsee, mutta niin voi saada myös alalle suunnitellusta, valmiista ohjelmistosta. Visma Severan Product Owner Taneli Lilja listasi syitä, miksi ohjelmistoa ei välttämättä kannata räätälöidä.

Laskutusjumpasta eroon Severalla blogit

Laskutusjumpasta eroon Severalla

Ennen talous- ja liiketoimintatietoa yhteen kokoavia digitaalisia järjestelmiä laskutusta on tehty jotakuinkin näin: projektipäällikkö lähettää laskutustiedot laskutuksen vastuuhenkilölle, joka tekee laskun jollain ohjelmalla, mutta kyselee vielä projektipäälliköllä, että mitä pitikään laskuttaa ja kuinka monessa osassa. Viestejä pallotellaan näiden kahden henkilön välillä. Miten oikea työkalu voi auttaa yritystä pääsemään eroon laskutusjumpasta?

Tuntikirjausten ja tuottavuuden suhde on vielä avoin blogit

Tuntikirjausten ja tuottavuuden suhde on vielä avoin

Jossain tuolla tulevaisuuden sumuverhon takaisessa yrityksessä on mahdollista, ettemme enää tarkastele tuottavuutta tuntikirjausten kautta vaan kokonaisuutena. Ajatukseni tuntikirjauksien tarpeellisuudesta tai tarpeettomuudesta ovat kuitenkin toistaiseksi kaksijakoisia. Yksi tuntikirjausten selkeimmistä hyödyistä on se, että niiden pohjalta voidaan seurata työn tuottavuutta ja henkilöstön resursointia tarkasti, sekä suunnitella ja ennakoida lähitulevaisuuden tarpeita paremmin.

Severan sovellusintegraatiot laajenevat blogit

Severan sovellusintegraatiot laajenevat

Yhdistämällä henkilöstö-, talous-, palkka- ja projektihallinnon työkalut ja sovellukset Severan ekosysteemiin, tietojen jatkuvan rutiininomaisen monisyötön sijaan aika säästyy asiantuntijatyöhön. Ja tietenkin liiketoiminnan ennakointiin ja johtamiseen. Severaa on kehitetty systemaattisesti niin, että se keskustelisi lähes kaikkien tunnetuimpien digitaalisten työkalujen kanssa.

Sinä olet yksi meistä blogit

Sinä olet yksi meistä

Visma Severa mahdollistaa asiakkaillemme datapohjaisen, ennakoivan suunnittelun ja johtamisen. Samalla tavalla mekin perustamme Severalla tuotekehityksemme vankasti dataan: kerättyyn tietoon asiakkaidemme tarpeista sekä oman työmme laadusta eri käyttäjäpisteissä.

Asiakaskokemuksia: Sigge Arkkitehdit visma-severa

Asiakaskokemuksia: Sigge Arkkitehdit

Sigge Arkkitehdit on vuonna 1956 perustettu arkkitehtitoimisto, jossa työskentelee noin 80 huippuammattilaista. Samalla Sigge Arkkitehdit on myös yksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista. Reilu kaksi vuotta sitten Siggellä aloitettiin mittava markkinatutkimus, jonka tavoitteena oli löytää keinoja yrityksen sisäisten prosessien digitalisointiin ja suoraviivaistamiseen. Pitkän evaluointiprosessin lopputuloksena Siggellä otettiin käyttöön projektinhallintajärjestelmä Visma Severa.

Severassa parhaat ominaisuudet liiketoiminnan kehittämiseen visma-severa

Severassa parhaat ominaisuudet liiketoiminnan kehittämiseen

Kuudes Oy on kasvava business-strategia ja -design toimisto. Se tarvitsi kasvun tueksi toiminnanohjausjärejstelmän, jolla voi seurata liiketoiminnan eri alueita ja tasoja. Severa oli ainoa asiantuntijayrityksille suunnattu järjestelmä, joka tarjosi toiminnanohjauksen lisäksi riittävän mittavan raportoinnin.

ValueFrame tukee Granlundin kasvua valueframe

ValueFrame tukee Granlundin kasvua

Granlund tavoittelee lähivuosina voimakasta kasvua ja tarvitsi kasvun tueksi monipuolisen toiminnanohjausjärjestelmän. ValueFrame tarjoaa mm. selkeämmän kokonaiskuvan koko konsernin liiketoiminnasta, helpottaa tytäryhtiöiden välisten sisäisten liiketapahtumien käsittelyä sekä resurssien hallintaa.

Mikä on Kanban? Katsaus menetelmään ja sen käyttöön ketterässä projektinhallinnassa visma-severa

Mikä on Kanban? Katsaus menetelmään ja sen käyttöön ketterässä projektinhallinnassa

Kanban on projektinhallintamenetelmä ja -työkalu, jonka avulla ketteröität ja sujuvoitat projektityötä. Sen perusajatuksena on paloitella projektit pieniksi osiksi, tuoda työ näkyväksi visuaalisen projektityötaulun avulla ja auttaa tiimiä optimoimaan työtä suhteellisen yksinkertaisten sääntöjen ja mittausmenetelmien avulla. Kanban-ajattelu syntyi alunperin lean-ajattelun pohjalta vastaamaan tuotannon optimoinnin tarpeisiin ja mahdollistamaan tehtaiden just-in-time -ajattelua. Termi itsessään on japania ja tarkoittaa … Enemmän

Näin varmistat myyntitulokset outbound-myynnillä blogit

Näin varmistat myyntitulokset outbound-myynnillä

Myyminen on aikaa vievää puuhaa. Yhden tapaamisen sopiminen voi vaatia tuntien soittotyötä ja useita ei-vastauksia. Kauppojen varmistaminen vaatii yleensä useita, joskus jopa 10-20 kontaktointia. Helpottaakseen tätä työtä myyjän kannattaa hyödyntää hyväksi havaittuja rutiineja ja nykyaikaisia työkaluja.

Severa toi läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta itseohjautuvan it-yrityksen arkeen visma-severa

Severa toi läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta itseohjautuvan it-yrityksen arkeen

Severa tuo Fraktiolla helpotusta jokaiseen projektintyön vaiheeseen. Myyntiä auttaa, kun kaikki asiakastieto löytyy samasta paikata. Projektien suunnittelu helpottui, kun historiatietoa on nyt helpompi käyttää uusia projekteja suunniteltaessa. Projektityön johtaminen on organisoidumpaa, kun kaikki tieto on samassa paikassa. Laskutus ja raportointi on tarkempaa, kun tietoja ei tarvitse siirrellä ohjelmistosta toiseen käsin.

Miten ajatustyössä mitataan työaikaa? blogit

Miten ajatustyössä mitataan työaikaa?

Luova työ ei katso aikaa eikä paikkaa. Työntekijällä saattaa risteillä mielessään useita kysymyksiä: mikä lasketaan työksi, ja mitkä tunnit kirjataan työajaksi? Miten luovassa työssä mitataan työaikaa, ja miksi sen mittaaminen on tärkeää? Lue viisi oivallustamme luovan työn työajanseurantaan.

Projektinhallinta ketteröityy ja inhimillistyy blogit

Projektinhallinta ketteröityy ja inhimillistyy

Projektinhallinnan tulevaisuus näyttää hyvin mielenkiintoiselta. Hallintamenetelmät kehittyvät koko ajan, koska ympäröivä maailma muuttuu ja työelämä modernisoituu. Lue blogista tai kuuntele podcastina, mitkä ovat uusimmat suuntaukset projektinhallinnassa.

ValueFrame ja Netvisor – tilitoimiston ratkaisu kannattavaan palvelutuotantoon valueframe

ValueFrame ja Netvisor – tilitoimiston ratkaisu kannattavaan palvelutuotantoon

Tilitoimiston kasvua edellyttää rohkeus uudistua ja päivittää palvelumallejaan. Integroimalla ValueFramen toiminnanohjauksen ja Netvisorin taloushallinnon saat tehokkaan kokonaisuuden, jonka avulla johdat koko tilitoimiston palvelutuotantoa toimeksiantojen resursoinnista aina laskutukseen sekä kannattavuuden ja laskutusasteen seurantaan! Tässä tekstissä kerromme, kuinka johdat tilitoimistoa fiksusti ja kannattavasti ValueFramen avulla.

Projektin vaiheet aloituksesta päätökseen blogit

Projektin vaiheet aloituksesta päätökseen

Oletko ollut joskus mukana projektin suunnittelussa tai toteutuksessa? Siinä tapauksessa tiedätkin, kuinka monenlaisia ja tunteita herättäviä vaiheita projektien elämänkaareen kuuluu. Perinteisesti projektit jaetaan neljään vaiheeseen: aloitukseen, suunnitteluun, toteutukseen ja päätökseen. Kun otat jokaisessa vaiheessa huomioon muutamia asioita, onnistunut lopputulos on taattu. Tämän tekstin jälkeen tiedät, mitä omalta to-do-listaltasi tulee löytyä. 1. Projektin aloitus Projektien ensimmäinen … Enemmän

Severan käyttöönotto ei vie yöunia visma-severa

Severan käyttöönotto ei vie yöunia

Uuden järjestelmän käyttöönotto voi tuntua hankalalta ja aikaa vievältä projektilta. Joskus se onkin sitä, mutta joskus se voi sujua yllättävän helposti. Lue kaksi asiakaskokemusta Severan käyttöönotoista.

RD Velhon asiakastyytyväisyys on parantunut Visma Severan avulla visma-severa

RD Velhon asiakastyytyväisyys on parantunut Visma Severan avulla

RD Velho on onnistunut parantamaan henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyyttä Visma Severan avulla. He halusivat hankkia CRM-järjestelmän pitääkseen parempaa huolta asiakkaistaan. Severa on helpottanut asiakkudenhallintaa ja sitä kautta myynnin tekemistä. Ja kun myynti jalkautuu Severaan projekteiksi, on projektitoteutuskin helpompaa.

Asiantuntijayrityksen toiminnanohjauksen ja taloushallinnon yhdistäminen blogit

Asiantuntijayrityksen toiminnanohjauksen ja taloushallinnon yhdistäminen

Taloushallinto on pakollinen osa liiketoimintaa, joka pitää aina järjestää tavalla tai toisella. Kätevimmin se järjestyy, kun taloushallinnon vaatimat tiedot kerätään reaaliaikaisesti työn lomassa ja niillä työkaluilla, joita kukin työntekijä on tottunut käyttämään. Tämä on mahdollista, kun yhdistät taloushallinnon osaksi toiminnanohjausjärjestelmää.

Resursoinnista kaikki teho irti blogit

Resursoinnista kaikki teho irti

Yrityksen tuottavuutta voi helposti kasvattaa paremmalla resursoinnilla. Ennen resursoinnin aloittamista kannattaa kuitenkin selvittää muutamia perusasioita kuten miksi halutaan resursoida.

Hinnoittelun haasteet – halvin ei kannata olla blogit

Hinnoittelun haasteet – halvin ei kannata olla

Oikean hinnan löytäminen asiantuntijapalveluille voi olla haasteellista. Hinnoittelumalleja on monia, mutta yksi nousee muiden edelle sekä asiakkaan että palvelun tuottajan näkökulmasta. Lue tai kuuntele podcastista asiantuntijoiden vinkit hinnoitteluun ja hinnoittelumuutoksen tekemiseen.

4 vinkkiä tehokkaampaan laskutukseen tilitoimistossa valueframe

4 vinkkiä tehokkaampaan laskutukseen tilitoimistossa

Toiminnanohjausjärjestelmä tekee tilitoimiston palveluiden laskutuksesta helppoa ja nopeaa. Yksinkertaisilla toimintatapojen päivityksillä hoidat laskutuksen entistäkin sujuvammin ja tehokkaammin! Kokosimme tilitoimistojen töiden hallintaan vinkit, joilla saat järjestelmästäsi kaikki irti.

Millainen on hyvä pääkäyttäjä? blogit

Millainen on hyvä pääkäyttäjä?

Järjestelmähankinta edellyttää pääkäyttäjän valintaa. Henkilön, joka toimii yrityksen äänenä, vastaa käyttöönottoprojektista ja toimii loppukäyttäjien tukena. Valintaa tehdessä on tärkeä hahmottaa pääkäyttäjäroolin laajuus ja merkitys. Mitä järjestelmän pääkäyttäjä oikeastaan tekee?

Mittaaminen ja raportointi mainostoimistossa blogit

Mittaaminen ja raportointi mainostoimistossa

Mainos- ja viestintätoimistojen työ on projektiluonteista sekä paikkaan ja aikaan sitoutumatonta. Miten varmistat tehokkaan ja luotettavan raportoinnin, kun työn luonne itsessään asettaa sille haasteita? Mitkä tunnusluvut mittaavat parhaiten luovaa projektityötä?

Myynnin johtaminen tunnusluvuilla blogit

Myynnin johtaminen tunnusluvuilla

Hyvin johdettu myyntityö on edellytys yrityksen kannattavalle kasvulle. Alasta ja yrityksestä riippumatta, juuri myynti luo liikevaihdon. Mutta, miten myynnin kannattavuutta käytännössä voi ja kannattaa mitata? Listasimme tunnusluvut, joita jokaisen myyntiimin kannattaa valita käyttöönsä.

Resurssikaaos hallintaan – allokoi resurssit jo myyntivaiheessa blogit

Resurssikaaos hallintaan – allokoi resurssit jo myyntivaiheessa

Resursointi on tuttu haaste asiantuntijayrityksissä. Työntekijät eivät tiedä, mitä heiltä odotetaan. Projektipäälliköt eivät ole varmoja, miten oma projektiryhmä käyttää työaikaansa. Johdolla ei ole tietoa projektien käyttöasteesta. Tehokas resurssien hallinta lisää läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa epäkohtiin puuttumisen.

Tilitoimiston resursointi ja työmääräarviot blogit

Tilitoimiston resursointi ja työmääräarviot

Kuinka sinun yrityksessäsi varaudutaan kiireisimpiin viikkoihin? Entä onko hiljaisemmille päiville varattu riittävästi töitä? Tilitoimistoalan ominaispiirteisiin kuuluu kausittain toistuvat kiireisemmät ajankohdat, kuten esimerkiksi tilinpäätösaika ja omaveroilmoitusten jättöpäivät. Näiden työkuormapiikkien ennakointi ja ajoissa tasoittaminen onnistuu kokemuksella sekä oikeilla työkaluilla.

Severa osana kasvutarinaa – mukana jo ensi metreiltä visma-severa

Severa osana kasvutarinaa – mukana jo ensi metreiltä

Berater Oy:lle oli alusta saakka selvää, että tehokkaalla toiminnanohjauksella on merkittävä rooli heti yrityksen perustamisesta alkaen, vaikka tekijöitä ei vielä ole montaa. Tavoitteena oli kasvaa ja luoda sille vahvat puitteet jo perustamisvaiheessa. Lue blogista, miten Severa on ollut aloittavan yrityksen tukena.

NPS-luku asiakasuskollisuuden mittarina blogit

NPS-luku asiakasuskollisuuden mittarina

Monia askarruttaa kysymys siitä, mitä yrityksen asiakkaat todella ajattelevat saamastaan palvelusta. Ovatko he tyytyväisiä? Kuinka paljon sen varaan uskaltaa laskea? Moni on löytänyt Net Promoter Scoresta avun tilanteen kartoittamiseksi, mutta mihin menetelmä perustuu, mitä NPS-luku oikeastaan kertoo ja mitä ottaa huomioon menetelmän käyttöönotossa?

Projektinhallinnan mokat – ja mitä opin niistä blogit

Projektinhallinnan mokat – ja mitä opin niistä

Projektit epäonnistuvat, jos et tunne tiimiä, asiakkaita tai realiteetteja. Olen oppinut projekteista paljon, mutta myös lyönyt päätäni aika monta kertaa seinään ja toistanut samoja virheitä. Jaan muutaman opin matkan varrelta, jotta sinun ei tarvitse toistaa samoja virheitä.

Paranna laskutusastetta, tee parempaa tulosta blogit

Paranna laskutusastetta, tee parempaa tulosta

Laskutusaste on asiantuntijayrityksissä yleinen ja toimiva tehokkuusmittari. Sen avulla nähdään, miten paljon työntekijät käyttävät työajastaan laskutettavaan asiakastyöhön. Yritys voi tehdä parempaa tulosta jo pelkästään tehostamalla työaikakirjausta ja sen seurantaa.

Markkinointialan tarpeisiin tehty toiminnanohjaus valueframe

Markkinointialan tarpeisiin tehty toiminnanohjaus

Markkinointiviestintätoimisto Briiffi Oy on ohjannut projektejaan ja myyntiään ValueFrame PSA Pro -toiminnanohjausjärjestelmällä helmikuusta 2017 lähtien. ValueFrame on helpottanut Briiffin arkea monella tavalla. Järjestelmä osoittautui vertailussa Briiffille ja sen toimialalle parhaiten sopivaksi ratkaisuksi.

ValueFrame kasvaa yrityksen mukana valueframe

ValueFrame kasvaa yrityksen mukana

Digitoimisto Crasman Oy on käyttänyt ValueFrame–toiminnanohjausjärjestelmää jo vuodesta 2006. ValueFramella Crasman hoitaa asiakkuudenhallinnan, työajanseurannan, projektinhallinnan, resursoinnin sekä laskutuksen.

Kokemuksia uudesta Severasta visma-severa

Kokemuksia uudesta Severasta

Severan tuotekehitys on tehnyt paljon töitä uuden käyttöliittymän rakentamiseksi ja vihdoin loppusuora häämöttää. Uutta Severaa kehutaan mm. moderniksi ja paljon käytettävämmäksi kuin nykyistä Severaa.

Severalla tuntien laskutus suoraviivaiseksi visma-severa

Severalla tuntien laskutus suoraviivaiseksi

Severa otettiin Invencossa käyttöön, koska tuntikirjaukset haluttiin sellaiselle luotettavalle tasolle, jotta niiden pohjalta voidaan tehdä laskut helposti. “Ennen laskutus saattoi viedä viikonkin, kun tunnit kirjattiin eri paikkoihin.

Liian pientä ei ole blogit

Liian pientä ei ole

Missä määritellään, minkä kokoisen yrityksen kannattaa toimia tehokkaasti? Myös pienillä ja aloittelevilla asiantuntijayrityksillä on oikeus fiksuihin ja skaalautuviin toimintatapoihin ja työkaluihin.

Severa tuo struktuuria luovan työn tueksi visma-severa

Severa tuo struktuuria luovan työn tueksi

Tärkein Severan tuoma hyöty on kontrolli ja struktuuri, jota järjestelmä tuo viestintätoimisto McGarretin toimintaan. Kun kaikki tarvittava tieto on saatavilla ja käsiteltävissä yhdessä järjestelmässä, voi jättää stressin vähemmälle ja keskittyä olennaiseen.

Asiakaskokemuksia: Fimecon Oy valueframe

Asiakaskokemuksia: Fimecon Oy

”Kokeilimme ValueFramen demoympäristöä ja totesimme sen sopivan oikein hyvin tarpeisiimme. Se on kehitetty suoraan nimenomaan asiantuntijapalveluyrityksille eli siinä on projektinhallinta, tuntikirjaukset ja laskutus, mutta ei esimerkiksi varastohallintaa. Siksi ValueFrame istuu parhaiten meidän kaltaiselle yritykselle.”

Asiakaskokemuksia: LINK design and development Oy valueframe

Asiakaskokemuksia: LINK design and development Oy

LINKin toimitusjohtaja Jaakko Anttila saa ValueFramen raporteista paljon liiketoiminnan kannalta olennaista tietoa. Anttila seuraa esimerkiksi kuormitusta, tarjouskantaa ja sen kehitystä, henkilöiden ja eri yksiköiden kannattavuutta, käyttöasteita, myynnin kehitystä sekä aktiviteetteja.