VISMA SEVERA & VALUEFRAME

Kokemuksia asiakkailta

Visma Severa ja ValueFrame auttavat jo yli 2000 yritystä myynnin, toiminnanohjauksen ja projektien tehostamisessa. Ratkaisut on suunniteltu erityisesti IT-, mainos-, konsultointi-, arkkitehti-, insinööri- sekä erilaisten suunnittelutoimistojen tarpeisiin.

Avidly

Vahanen

Karhu Helsinki

Project-IT

Visma Severa
mukana vaativissa
ICT-projekteissa.

“Visma Severan avulla tietää eurolleen, mitä on tulossa ja menossa”

Antti Hellberg, Toimitusjohtaja
Project-IT Oy

Vahanen

“Työkalun on oltava kokonaisuutena sellainen, että pystymme hyödyntämään sitä projektin ohjaamisessa. ValueFramen avulla tämä onnistuu.”

Pasi Parviainen, Operaatiokehityksen johtaja, Vahanen-yhtiöt
Lue asiakastarina

Visma Severalla projektit maaliin kannattavasti.

“Severa on ollut keskeisessä osassa siinä, miten me saadaan meidän projektit onnistumaan aikataulussa, pysymään budjetissa ja vietyä ne maaliin kannattavasti.”

Timo Salminen, Toimitusjohtaja
Verkkojulkaisut Oy

Visma Severa kasvaa yrityksen mukana.

“Parasta Severassa on, että näen sieltä nopeasti kaiken oleellisen tiedon, jota työssäni tarvitsen. Minulle on tärkeää tietää, paljonko meillä on tulossa kuukauden aikana laskutusta ja mikä toteuma on loppupeleissä ollut.”

Heidi Hallamaa, Operatiivinen johtaja
CastorIT Oy

Visma Severa osana digitoimiston arkea.

”Ilman Visma Severaa meiltä ei olisi laskutusta ollenkaan.”

Sanna Rautio,
Avidly

“ValueFramesta löytyy kaikki, mitä me tarvitsemme. Vaikka siellä on paljon ominaisuuksia, on se normaalikäyttäjälle kuitenkin helppokäyttöinen ja helposti hallittava. ValueFrame on hyvä työkalu konsulttikäyttöön. Ei meidän ole tarvinnut miettiä toista vaihtoehtoa.

Anssi Väätäinen,
Toimitusjohtaja
HSSR Oy

“Severan ansiosta olemme saaneet myynnin ja kannattavuuden seurannan uudelle tasolle. Saamme tietoa mitä viivan alle on jäämässä jo ennen kuin sitä ehdimme kaivata. ”

Mari Hjelt,
Varatoimitusjohtaja
Gaia Group

”Suomalainen musiikkivienti hyötyy siitä, että tieto on hallittavasti yhdessä paikassa, ja että meidän on entistä helpompi jakaa se tieto niille, jotka sitä tarvitsevat.”

Merja Hottinen,
Tutkimus- ja kehityspäällikkö,
Music Finland ry

Kuulostaako hyvältä?

Haluatko kuulla, miten Visma Severa tai ValueFrame voivat tukea sinun liiketoimintaasi tai kokeilla ohjelmistoja veloituksetta? Lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin autamme mielellämme!

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]