Visma Severa

Asiakaskokemuksia

Asiakastyytyväisyys on meille yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareista. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja lue miksi he pitävät Visma Severasta.

Visma Severaa käyttää jo yli 1500 yritystä Pohjoismaissa.

Lue lisää

Despro Engineering arvostaa Severan helppokäyttöisyyttä

Insinööritoimisto Despro totesi, ettei Excel enää riittänyt projektien ja tuntien hallitsemiseen ja siirtyi käyttämään Visma Severaa. Tärkeimpinä kriteereitä heillä toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa oli skaalautuvuus, mobiili käyttö sekä modernius.

“Parasta Severassa on se, että siitä löytyy tarvittavat toiminnot, ja se on helppo ja yksinkertainen sisäistää.”

Antti Vau
Aluepäällikkö
Despro Engineering Oy

“Tuntien kirjaaminen projekteille käy kätevästi ja tunnit siirtyvät automaattisesti laskutukseen. Severa on yksinkertainen käyttää ja toimii erinomaisesti tällaisessa asiantuntijapalveluita myyvässä yrityksessä. Se on kasvanut meidän mukana ja uskon, että toimii hyvin, vaikka kasvaisimme vieläkin.”

Heidi Hallamaa
Operatiivinen johtaja
CastorIT

Severa on kasvanut CastorIT:n mukana

Severa sopii mainiosti CastorIT:n erikokoisten projektien hallintaan. Heidän mielestään palveluyrityksen toiminnanohjaus saadaan Severalla virtaviivaisesti ja yksinkertaisesti hoidettua.

IDBBN arvostaa Severan monipuolisuutta

Markkinointiviestinnän toimisto IDBBN valitsi Severan käyttöliittymän, pilvipalvelun ja hinnoittelurakenteen takia. Severa on käytössä projektin alkukaaresta loppupäähän saakka ja helpottaa työntekijöiden päivittäistä tekemistä sekä keskittymistä omaan ydinosaamiseen.

“Me olemme saavuttaneet Severalla hyviä tuloksia sen kautta, että se on antanut paremman läpinäkyvyyden meidän kaikkiin asiakkuuksiin ja projekteihin. Pystymme seuraamaan paremmin projektien kannattavuutta. Pystymme seuraamaan, missä projekteissa meidän eri tiimiläiset on kiinni, sekä tietysti se, että säästämme aikaa tällä hetkellä helppokäyttöisellä ja hyvällä järjestelmällä.”

Susanna Juusti
Key Account Manager
IDBBN

Kuudes valitsi Severan monipuolisen raportoinnin ansiosta

Luova konsulttitoimisto Kuudes on kokeillut 18 vuoden aikana useita toiminnanohjausjärjestelmiä, mutta Severa tarjosi vihdoin ratkaisun projektinhallinnan lisäksi myös liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen.

“Severa on selkeästi muita parempi myynnin, tekemisen ja tuottavuuden suunnittelussa, seurannassa sekä ennustamisessa. Aikaisemmin pyöritimme raportteja Excelissä, nyt saamme 90% tarvitsemastamme datasta Severasta”, kertoo toimitusjohtaja Jari Danielsson.

Lue koko asiakaskokemus täältä 

 

Olemme niin suuri yhtiö, että kokonaisuuden hallinta alkoi olla haasteellista. Tarvitsimme järjestelmän, jonka avulla pystymme seuraamaan helposti ja riittävällä tarkkuudella liiketoiminnan kehitystä, ennustettavuutta ja toteumia.

Projektinhallinta sekä resursoinnin seuranta ovat Severan myötä nousseet uudelle, ketterälle tasolle. Yksi isoimmista hyödyistä meille on projektinhallinnan nopeus ja helppous, sekä järjestelmän tuoma läpinäkyvyys. Chat-tuesta saa avun nopeasti ja helposti ja kaikki tukipyynnöt viedään kunnialla loppuun.

Hanna Mäkinen
Administrative Coordinator
VALOR Partners Oy

IT-talo Huld suosittelee Visma Severaa

Huld ent. RD Velho käyttää Visma Severaa asiakashallintaan, projektinhallintaan sekä taloudenhallintaan. RD Velho suosittelee Visma Severaa palvelualalla toimiville yrityksille sen helppokäyttöisyyden ja laajennettavuuden vuoksi.

Severan kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Konkreettisia hyötyjä on asiakashallinnan ja asiakastyytyväisyyden parantuminen.

Täytyy sanoa, että teillä on kyllä todella hyvä tuki. Aina kun olen soittanut, niin osaatte neuvoa ihan superhyvällä tasolla ja nopeasti saa vastauksia. Ja jos ei esim. puhelussa heti selviä joku asia, niin aina tulee nopeasti vastaus sähköpostitse. Eli on tosi hyvä asiakastuki kyllä!

Katariina Ahonen
Vanhempi viestintäkonsultti
Kaiku Helsinki Oy

Haluaisitko nähdä ja kuulla, miten Severa soveltuisi teidän käyttöönne?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.