Arkkitehdit

Keskity projektien laadukkaaseen läpivientiin

Jo yli 120 arkkitehtitoimistoa käyttää Visma Severaa ja ValueFramea

Arkkitehtitoimiston projektinhallinta

Reaaliaikainen projektien ohjaus

Arkkitehtitoimistoille projektien kokonaisuuden hallinta ja raportointi on kriittistä projektien pitkän keston ja rakenteen vuoksi. Resursoi, aikatauluta ja budjetoi tunnit projektille yhdellä työkalulla. Myös laskutus hoituu kätevästi riippumatta siitä, laskutatko tunteja vai eriä valmiusasteen mukaan.

Arkkitehtitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä

Kaikki tieto yhdessä paikassa

Hallinnoi kaikkea liiketoimintaasi liittyvää tietoa asiakasrekisteristä ja työajanseurannasta alkaen aina projektien laskutukseen ja raportointiin asti. Aikaisempien projektien tiedot ovat jatkuvasti käytettävissä uusien tarjousten ja hinnoittelun yhteydessä.

Arkkitehtitoimiston projektinhallinta

Vaivaton työajanseuranta

Tuntien kirjaaminen luo pohjan koko projektien hallintaan. Tuntikirjaus on tehty nopeaksi ja vaivattomaksi, jotta työntekijä voi keskittyä varsinaiseen suunnittelutyöhön.

Yhteensopivuus Netvisor-taloushallinto-ohjelman kanssa tuottaa yrityksen toiminnan ja resurssien ennakointiin oleellisen tärkeää ajantasaista tietoa.

Juha Kilpilahti, Arkkitehti YO, Arkkitehdit Q4

Toimialamme luonne painottaa projektikohtaista kannattavuuden seurantaa, jonka pohjalta tehdään mahdolliset tulevat korjausliikkeet. ValueFrame tarjoaa tähän kattavat välineet.

Jean Andersson, Toimitusjohtaja, KVA Arkkitehdit Oy

Projektien laskutus on helppoa

Laskujen tiedot tulevat automaattisesti projektin tiedoista ja projektille kirjatuista työtunneista. Näin tunteja ei jää vahingossa laskuttamatta, ja laskutusaste sekä kannattavuus paranevat. Laskut voi lähettää suoraan järjestelmästä sekä sähköisinä että paperisina.

Lue lisää laskutustyökaluista

Arkkitehtitoimiston laskutus

Liittymät taloushallintoon

Ratkaisumme mahdollistaa tietojen automatisoidun viennin useimpiin taloushallinnon järjestelmiin sekä projektien hankintakulujen tuonnin kannattavuuden seurantaan.

Esim. seuraavat tiedot siirtyvät Netvisor-liittymässä

  • Myyntilaskut
  • Asiakastietojen yhdenmukaisuus
  • Kulujen kohdistus projekteille
  • Tuntien ja matkakulujen vienti palkanlaskentaan

Lue lisää taloushallinnon integraatioista

Arkkitehtitoimiston taloushallinto

Tutustu asiantuntijasisältöihimme

Tunnemme arkkitehtitoimistojen kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ja ValueFrame ratkaisevat arkkitehtialan haasteita.

Arkkitehtitoimiston projektinhallintajärjestelmä

Asiakaskokemuksia: Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy

“ValueFramen avulla kaikki tilaukset ja sopimukset löytyvät näppärästi järjestelmästä sähköisessä muodossa.” Lue Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy:n kokemuksia ValueFramen käytöstä arkkitehtitoimiston toiminnanohjauksessa.

Lue arkkitehtitoimiston asiakastarina

työajanseuranta ilman exceliä

Blogi: Työajanseuranta yhä Excelissä? Fiksumpikin tapa on olemassa

Excel on näppärä apuväline, mutta syitä vaihtaa taulukkotyökalu tehokkaampaan järjestelmään on useita. Lue blogista, kuinka toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa työajanseurantaa ja laskutusta!

Lue lisää

Haluatko tietää lisää arkkitehtitoimistojen projektinohjauksesta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle enemmän ratkaisuistamme.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]