Arkkitehdit

Keskity projektien laadukkaaseen läpivientiin

Jo yli 120 arkkitehtitoimistoa käyttää Visma Severaa.

 

Reaaliaikainen projektien ohjaus

Arkkitehtitoimistoille projektien kokonaisuuden hallinta ja raportointi on kriittistä projektien pitkän keston ja rakenteen vuoksi. Resursoi, aikatauluta ja budjetoi tunnit projektille yhdellä työkalulla. Myös laskutus hoituu kätevästi riippumatta siitä, laskutatko tunteja vai eriä valmiusasteen mukaan.

 

Kaikki tieto yhdessä paikassa

Hallinnoi kaikkea liiketoimintaasi liittyvää tietoa asiakasrekisteristä ja työajanseurannasta alkaen aina projektien laskutukseen ja raportointiin asti. Aikaisempien projektien tiedot ovat jatkuvasti käytettävissä uusien tarjousten ja hinnoittelun yhteydessä.

 

Vaivaton työajanseuranta

Tuntien kirjaaminen luo pohjan koko projektien hallintaan. Tuntikirjaus on tehty nopeaksi ja vaivattomaksi, jotta työntekijä voi keskittyä varsinaiseen suunnittelutyöhön.

“Severa on meille keskeinen työkalu. Se mahdollistaa projektin ajankäytön ja talouden kokonaisuuden hahmottamisen, joka on oleellista tietoa myös uusia tarjouksia tehdessä. Plussaa myös monipuolisuudesta; esimerkiksi käyttäjän näkymää voidaan muokata tarpeen mukaan myös hyvin yksinkertaiseksi ja helpoksi tuntikirjaustyökaluksi.”

Juha Kilpilahti, Arkkitehti YO, Arkkitehdit Q4

Projektien laskutus on helppoa

Laskujen tiedot tulevat automaattisesti projektin tiedoista ja projektille kirjatuista työtunneista. Näin tunteja ei jää vahingossa laskuttamatta, ja laskutusaste sekä kannattavuus paranevat. Laskut voi lähettää suoraan järjestelmästä sekä sähköisinä että paperisina.

Lue lisää laskutustyökaluista

Liittymät taloushallintoon

Ratkaisumme mahdollistaa tietojen automatisoidun viennin useimpiin taloushallinnon järjestelmiin sekä projektien hankintakulujen tuonnin kannattavuuden seurantaan.

Esim. seuraavat tiedot siirtyvät Netvisor-liittymässä

  • Myyntilaskut
  • Asiakastietojen yhdenmukaisuus
  • Kulujen kohdistus projekteille
  • Tuntien ja matkakulujen vienti palkanlaskentaan

Lue lisää taloushallinnon integraatioista

 

Tutustu asiantuntijasisältöihimme

Tunnemme arkkitehtitoimistojen kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja katso, miten Visma Severa ratkaisee arkkitehtitoimistojen haasteita.

Blogi: Työajanseuranta yhä Excelissä? Fiksumpikin tapa on olemassa

Excel on näppärä apuväline, mutta syitä vaihtaa taulukkotyökalu tehokkaampaan järjestelmään on useita. Lue blogista, kuinka toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa työajanseurantaa ja laskutusta!

Lue lisää

Excel työajanaseuranta

Maksuton koekäyttö

Tutustu Visma Severaan 30 päivän ajan ja näe miten projektinhallintaratkaisumme helpottaa arkkitehtitoimistojen arkea.