REST API

Avoin rajapinta (API) avaa mahdollisuuksia

Integroi käyttämäsi palvelut suoraan Severaan tai rakenna räätälöityjä sovelluksia. Severan REST API mahdollistaa joustavat ratkaisut tarpeisiisi.

Integraatiot helposti

Severan avoin rajapinta avaa mahdollisuuksia yhdistää tietoja useampien eri järjestelmien välillä. Rakenna järjestelmät keskustelemaan keskenään ja vältä ylimääräinen tuplatyö.

Tiedot aina ajan tasalla

Integraation avulla tieto kulkee eri järjestelmien välillä vaivatta ja virheettömästi. Sinun ei tarvitse päivittää tietoja useaan paikkaan.

Rakenna mitä haluat

Kumppanilla on mahdollisuus integroida valmiita tuotteita tai rakentaa yritys- ja toimialakohtaisesti räätälöityjä sovelluksia.

Kaikki tiedot käytettävissäsi

Tieto siirtyy järjestelmien välillä molempiin suuntiin. API-rajapinnan ansiosta viet ja haet haluamiasi tietoja vapaasti.

Integraatiot

Integroi ja räätälöi

Voit hyödyntää Severan rajapintaa esimerkiksi seuraaviin integraatioihin:

  • ERP ja kirjanpito
  • CRM
  • Palkanlaskenta ja HR
  • Tiketöintijärjestelmät
  • Laskujen välityspalvelut

Katso valmiit integraatiot

Ohjelmistokumppanit

Luo uutta liiketoimintaa API:a hyödyntäen

Avoin rajapinta antaa ohjelmistokumppaneille mahdollisuuden luoda liiketoimintaa Visman SaaS-ratkaisujen pohjalle. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, rekisteröidy ISV Partner -ohjelmaan, ja olemme sinuun yhteydessä.

Rekisteröidy ohjelmaan

Visma Severa

Severa REST API

Severa API käyttää REST-rajapintaa. Severan API-rajapinnan hyödyntäminen sisältyy Premium ja Enterprise -paketteihin. Tukisivuiltamme löydät rajapintakuvaukset ja lisätietoa rajapinnasta.

API-ohjesivut

Haluatko integroida Severaan?

Integraation toteuttamiseen tarvitset pääsyn testiympäristöön. Se onnistuu lähettämällä yhteydenottopyynnön asiakaspalveluun.