Kauhea kiire ja kannattavuus kuralla?

Johda asiantuntijatyötä fiksummin

Visma Severan avulla varmistat saumattoman tiedonkulun myynnistä laskutukseen ja vapautat aikaa tuottavalle työlle. Kaikki asiantuntijat käyttävät samaa järjestelmää paikasta riippumatta, myös mobiilisti. Viimeistele kokonaisuus integroimalla toiminnanohjaus taloushallintoon.

Paranna työn tehokkuutta

Projektit myynnistä laskutukseen

Visma Severassa käytettävissäsi on monipuolinen CRM tehokkaan myynnin varmistamiseksi. Aikataulutat, budjetoit ja resursoit projektit vaivatta. Kirjaat tunnit sekä matkat, ja koostat helposti laskun kirjatusta aineistosta. Kaikki tieto on monipuolisesti käytettävissä raportoinnissa ja olet aina kartalla siitä, mikä kannattaa.Ole aina kartalla siitä, mikä kannattaa

Kannattavaa kasvua

Paranna työn tehokkuutta sekä läpinäkyvyyttä, ja tuo projekteihin liittyvät tiedot kaikkien saataville. Visma Severan avulla reagointi ongelmakohtiin onnistuu heti. Ennakoit ja ohjaat liiketoimintaa oikeaan suuntaan faktatietoon perustuen. Käytettävissäsi on jatkuvasti reaaliaikainen kokonaiskuva kaikista projekteista.
Pohjoismaiden suosituimmat työkalut

Jo yli 2000 asiakasyritystä

Visma Severa tehostavat jo tuhansien asiantuntijayritysten liiketoimintaa. Tarjoamme monipuoliset työkalut mainos-, konsultointi-, insinööri-, suunnittelu- ja IT & ICT -aloille.

Tutustu asiakaskokemuksiin

Visma Severa -asiakaskokemuksia, Huld

Parasta Severassa on, että näen sieltä nopeasti kaiken oleellisen tiedon, jota työssäni tarvitsen.

Heidi Hallamaa, operatiivinen johtaja, CastorIT Oy

Kevyt käyttöönotto

Käyttöönotto tarpeidesi mukaan

Visma Severan käyttöönotto on kevyt ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Käyttöönoton onnistumisen varmistaa asiantunteva kouluttaja. Ilmainen asiakastuki on käytettävissä onlinessa sekä puhelimitse.

Tutustu tarkemmin käyttöönottoon
Ilmainen koekäyttö

Voit tutustua tuotteisiimme ja kokeilla veloituksetta 30 päivän ajan.

Voit myös varata ajan asiantuntijaltamme ja käydä tuotteita yhdessä läpi – autamme mielellämme!