Konsultointiyrityksille

Opas kannattavaan liiketoimintaan

Oppaassa kerromme, kuinka johdat yrityksesi kohti tehokasta ja kannattavaa liiketoimintaa sekä miltä itseohjautuva konsultointiyritys näyttää vuonna 2022. Sisältöinä esimerkiksi vinkit hinnoittelumallien valintaan, käyttöasteen nostamiseen sekä kannattavuuden parantamiseen.

Opas ladattu ja luettu?

Tutustu seuraavaksi asiantuntijasisältöihimme!

Kolme kätevää keinoa yrityksen käyttöasteen maksimointiin

Yksi tapa parantaa yrityksen kannattavuutta on maksimoida yrityksen käyttöaste. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jokaisen työntekijän tulisi olla sataprosenttisesti resursoituja kaiken aikaa. Mitkä siis ovat nämä kolme keinoa, joiden avulla voit varmistaa optimaalisen käyttöasteen ja tasaisen työkuorman?

Lue asiakasvastaavamme vinkit

Ennakointi ja raamit ovat itseohjautuvan organisaation edellytys

Itseohjautuvuus tuntuu olevan usein jopa itseisarvon asemassa, mutta tapoja mieltää sen rooli osana kokonaisvaltaista työskentelykulttuuria on lähes yhtä monta kuin on kertojia. Blogissa Visma Severan tuotejohtaja Teemu Heimala kertoo näkemyksensä itseohjautuvan organisaation johtamiseen.

Tutustu blogitekstiin

Kuudes kehittää liiketoimintaansa Severan avulla

Kuudes Oy – Asiakaskokemus

“Severa on selkeästi muita parempi myynnin, tekemisen ja tuottavuuden suunnittelussa, seurannassa sekä ennustamisessa. Voisi puolittain leikkisästi sanoa, että nyt me toimimme kuin oikea yritys.

Olen työskennellyt 25 vuotta luovalla alalla ja tosiasiahan on, ettei liiketoiminnan kehittäminen ole alallamme kovin suosittua. Nyt näemme esimerkiksi, mitkä asiakkuudet ovat kannattamattomia ja milloin myyntiä täytyy lisätä.”

Lue koko asiakastarina