IT-ja ICT-yrityksille

Opas kannattavaan liiketoimintaan

Oppaassa kerromme, kuinka johdat yrityksesi kohti tehokasta ja kannattavaa liiketoimintaa sekä miltä itseohjautuva IT-alan yritys näyttää vuonna 2022. Sisältöinä esimerkiksi vinkit hinnoittelumallien valintaan, käyttöasteen nostamiseen sekä kannattavuuden parantamiseen.

Opas ladattu ja luettu?

Tutustu seuraavaksi asiantuntijasisältöihimme!

Kolme kätevää keinoa yrityksen käyttöasteen maksimointiin

Yksi tapa parantaa yrityksen kannattavuutta on maksimoida yrityksen käyttöaste. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jokaisen työntekijän tulisi olla sataprosenttisesti resursoituja kaiken aikaa. Mitkä siis ovat nämä kolme keinoa, joiden avulla voit varmistaa optimaalisen käyttöasteen ja tasaisen työkuorman?

Lue asiakasvastaavamme vinkit

Ennakointi ja raamit ovat itseohjautuvan organisaation edellytys

Itseohjautuvuus tuntuu olevan usein jopa itseisarvon asemassa, mutta tapoja mieltää sen rooli osana kokonaisvaltaista työskentelykulttuuria on lähes yhtä monta kuin on kertojia. Blogissa Visma Severan tuotejohtaja Teemu Heimala kertoo näkemyksensä itseohjautuvan organisaation johtamiseen.

Tutustu blogitekstiin

Fraktio käyttää Visma Severaa toiminnanohjaukseen.

Fraktio – Asiakaskokemus

“Severassa parasta on selkeä kokonaisuus; koherentti putki, jolla voi seurata projektin elinkaaren liidistä laskutukseen.”

Yksi tärkeimmistä syistä Severan valinnassa oli, että se ratkaisi haasteen toteutuneen asiakaslaskutuksen sitomisesta asiakkastietoon kumulatiivisesti yhdessä ja samassa järjestelmässä. Fraktion myynti on saanut valtavasti apua, kun kaikki asiakastieto yhteystiedoista laskutukseen ja projektihallintaan sekä resursointiin (eli ns. koko totuus) on samassa paikassa.

Lue koko asiakastarina