Arkkitehtitoimistoille

Opas kannattavaan liiketoimintaan

Oppaassa kerromme, kuinka johdat yrityksesi kohti tehokasta ja kannattavaa liiketoimintaa sekä miltä itseohjautuva arkkitehtitoimisto näyttää vuonna 2022. Sisältöinä esimerkiksi vinkit hinnoittelumallien valintaan, käyttöasteen nostamiseen sekä kannattavuuden parantamiseen.

Opas ladattu ja luettu?

Tutustu seuraavaksi asiantuntijasisältöihimme!

Kolme kätevää keinoa yrityksen käyttöasteen maksimointiin

Yksi tapa parantaa yrityksen kannattavuutta on maksimoida yrityksen käyttöaste. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jokaisen työntekijän tulisi olla sataprosenttisesti resursoituja kaiken aikaa. Mitkä siis ovat nämä kolme keinoa, joiden avulla voit varmistaa optimaalisen käyttöasteen ja tasaisen työkuorman?

Lue asiakasvastaavamme vinkit

Ennakointi ja raamit ovat itseohjautuvan organisaation edellytys

Itseohjautuvuus tuntuu olevan usein jopa itseisarvon asemassa, mutta tapoja mieltää sen rooli osana kokonaisvaltaista työskentelykulttuuria on lähes yhtä monta kuin on kertojia. Blogissa Visma Severan tuotejohtaja Teemu Heimala kertoo näkemyksensä itseohjautuvan organisaation johtamiseen.

Tutustu blogitekstiin

Sigge Arkkitehdit – Asiakaskokemus

Reilu kaksi vuotta sitten yrityksen tavoitteena oli löytää keinoja sisäisten prosessien digitalisointiin sekä suoraviivaistamiseen. Tuntikirjauksen lisäksi Siggelle oli tärkeää projektien seuranta. Lopulta he päätyivät ottamaan käyttöön Visma Severan, jonka avulla pystytään ennustamaan projektien tulevaisuutta, tuntien käyttöä ja taloutta.

Lue koko asiakastarina