Tuntikirjaukset ja matkakulut

Tuntikirjaus helposti ja ketterästi asiantuntijayrityksille

ValueFramen tuntikirjaustyökalu tarjoaa helppokäyttöisen ja kattavan tuntiseurannan koko yrityksellesi. Kirjaa tunnit, kohdenna suoraan projekteille ja vie laskutukseen vaivatta. Tuntien kirjaaminen on helppoa ja työntekijöille nopea omaksua. Tuntien seurannan ominaisuudet antavat esimiehille monipuoliset työkalut työajan hallintaan ja päätöksentekoon.

tuntikirjaus

Ketterä ja helppo tuntien kirjaaminen helpottaa projektiseurantaa

ValueFramen tuntikirjausten ansiosta töiden ja työajan seuraaminen sujuu vaivatta. Kerran kirjattu tieto on heti käytettävissä projektiseurannassa, laskutuksessa, raportoinnissa sekä tarvittaessa myös palkanlaskennassa.

Kirjaukset monipuolisesti

ValueFramessa voit valita itse, kuinka haluat tuntisi kirjata. Kellota, kirjaa tunnit manuaalisesti päivä- tai viikkonäkymässä, tai käytä aiempia tuntikirjauksia pohjana. Monipuoliset näkymät takaavat, ettei yksikään tunti jää kirjaamatta hankaluuden takia.

Projektien tuntiseuranta

Kirjaa vain tunnit, ValueFrame huolehtii lopusta. Tuntikirjaukset kohdistuvat suoraan projekteille, jolloin projektien kannattavuus- ja valmiusasteraportit ovat aina ajan tasalla. Hyödynnä projektien tuntihistoriatietoa myös tarjousten laadinnassa ja projektien ennusteissa.

Tunnit laskulle vaivatta

Muodosta lasku projektille kirjatuista tunneista muutamalla klikkauksella. ValueFramessa voit helposti määrittää eri työlajeille tai henkilöille omat tuntihinnat vaikka asiakas- tai projektikohtaisesti. Lisäksi voit luoda valmiita hinnastoja ja hyödyntää niitä tulevissa projekteissa.

Yhteys palkanlaskentaan

Integroimalla ValueFramen taloushallinnon työkalusi kanssa, saat tuntikirjaukset sekä matka- ja kululaskut suoraan palkkahallintoon. Vähemmän tiedonsiirtoa ja tuplaklikkauksia, vähemmän riskejä vääriin merkintöihin, sekä ennen kaikkea vähemmän hukattua työaikaa.

Suunnittelija tai sovelluskehittäjä kirjaa tunnit ValueFrameen, jossa pystymme viemään ne laskutukseen asti. Ei tarvitse jännittää, unohtuiko jotain.

Peter Silvennoinen, myyntijohtaja
Crasman Oy

Lakisääteinen työajanseuranta

Liukumat, ylityöt sekä poissaolot oikeiden henkilöiden tietoon

ValueFrameen kirjatut tunnit arkistoituvat automaattisesti työaikalain edellyttämällä tavalla. Kirjattuja työtunteja voidaan käyttää henkilöstö- ja palkkahallinnon tarpeisiin, ja niiden pohjalta pääset seuraamaan työntekijöiden työkuormaa pitkällä ja lyhyellä aikavälillä. Ylityöt siirtyvät raportointiin ja projektilaskutukseen, poissaolot, kuten lomat ja sairaslomat siirtyvät henkilöstöhallinnolle, ja liukumien kertymät auttavat työntekijää itseään suunnittelemaan viikkojaan. Tehdyistä tunneista ja poissaoloista voidaan luoda myös koontiraportit listoina ja taulukkoina.

Integroi taloushallintoon

Tunti- ja kulutiedot suoraan palkanlaskentaan

Yhdistä ValueFrame automatisoituun taloushallintoon, ja varmistat ettei arvokasta työaikaa kulu turhiin tuplakirjauksiin. ValueFramesta löytyvät valmiit integraatiot Suomen yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin. Esimerkiksi Netvisor-integraation avulla tunti- ja kulutiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan ja kirjanpitoon. Vähennät työtaakkaa ja virheellisten merkintöjen vaaraa.

Tutustu integraatioihin

tuntikirjaus netvisor

tuntikirjaus valueframe

Matkalaskut ja kulukirjaukset

Kulut maksatukseen työajanseurannan yhteydessä

ValueFramella teet myös matkalaskut ja kulukirjaukset yhdessä tuntikirjausten kanssa. Matkalaskun luonti on nopeaa, ja valmiit matkalaskut siirtyvät suoraan tarkastukseen ja hyväksyntään. Yksi yhteinen järjestelmä nopeuttaa kulukirjausten prosessia, ja integraatioiden avulla saat matkalaskut ketterästi myös maksatukseen.

Kokeile ValueFramen työajanseurantaa veloituksetta

ValueFrame tarjoaa asiantuntijayrityksille monipuolisen työkalun tuntikirjauksiin, projektinhallintaan, laskutukseen ja raportointiin. Asiantuntijamme avulla saat maksuttoman koekäytön nopeasti.