Tilitoimistot

Hallitse tilitoimiston asiakkaat ja toimeksiannot

ValueFrame on tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset kaikki tilitoimiston asiakastyöt palvelutuotannosta laskutukseen.

ValueFrame on jo yli 200 tilitoimiston ratkaisu toiminnanohjaukseen

Selkeytä tilitoimiston päivittäistä työtä. ValueFramen avulla suunnittelet asiakaskohtaiset toimeksiannot, aikataulutat nämä työntekijöille, ohjaat kausiluonteista työtä sekä seuraat asiakastöiden laatua ja yritystoiminnan kannattavuutta tarkkojen raporttien kautta. ValueFramella varmistat, että tilitoimiston toistuvat ja kertaluonteiset tehtävät tulevat hoidettua ajallaan, ja olet aina perillä työntekijöiden ajantasaisesta työtilanteesta.

Paranna yrityksesi kannattavuutta

Voit merkittävästi parantaa yrityksesi kannattavuutta tehokkaiden prosessien, tiedonhallinnan ja tarkan ajankäytön seurannan avulla. Turhien hallinnollisten työnvaiheiden poistuessa jää enemmän aikaa kannattavaan asiakastyöhön.

Kattavat raportointityökalut

ValueFramella seuraat reaaliajassa tilitoimistosi keskituntihintaa, tarjouskantaa, myynnin määrää, suuntaa ja laatua sekä palveluiden ja asiakkaiden kannattavuutta. Ennakoit myös tulevia kassavirtoja ja vertaat niitä asettamiisi tavoitteisiin.

Yhdistä liiketoiminnan prosessit

ValueFrame helpottaa tilitoimistolle tyypillisen kausiluonteisen työn ohjaamista. Hallinnoit ketterästi yhden ohjelman alla resursoinnin, toistuvat tehtävät, kirjaukset sekä keräät laskutettavat tunnit ja viennit automaattisesti laskutukseen. Kaikki tiedot asiakkaista ja yhteydenpidosta löytyvät samasta järjestelmästä.

“Käytämme ValueFramea kaikkeen mahdolliseen: asiakashallinnassa, myynnin apuna ja taloushallinnon päivittäisen työn ohjaamisessa. Manuaalista työtä on enää vähän.”

Janne Eurén, toimitusjohtaja
Festum Accounting Oy

Jo yli 200 tilitoimistoa käyttää ValueFramea

ValueFrame on kehitetty yhdessä tilitoimistojen kanssa

ValueFramea käyttää jo yli 200 tilitoimistoa. Olemme kehittäneet järjestelmää yhdessä tilitoimistoasiakkaidemme kanssa jo vuodesta 2001. Alalle tyypilliset toistuvat tehtävät voidaan luoda massana koko yritykselle tai henkilöille halutuin määrityksin. Töiden laskutus onnistuu sekä kertaluontoisesti että sopimuslaskutuksena niin paperisena kuin sähköisestikin.

Lataa maksuton oppaamme tilitoimistojen toiminnanohjauksesta

Hallitse tilitoimiston tehtävät selkeästi

Tasaa kausiluonteisen työn piikit

Kiinnitä työntekijät tehtäville ja seuraa suunniteltujen sekä toteutuneiden tuntien suhdetta. ValueFramen avulla tasaat tilitoimistoille tyypillisen kausiluonteisen työn piikkejä reaaliaikaisten resursointiraporttien avulla. Tiedät aina jokaisen työkuorman, joten pystyt tekemään ketterästi tarvittavat muutokset esimerkiksi sairastapauksissa tai odottamattomissa tilanteissa.

Toistuvat tehtävät helposti massana

Toistuvuussääntöjen avulla teet esimerkiksi kuukausittain toistuvat tehtävät helposti massana vaikka vuodeksi eteenpäin. Näin vähennät tehtävien kirjauksiin kuluvaa työaikaa ja saat samalla muistutukset niistä tehtävistä, jotka muuten jäisivät helposti jalkoihin.

Resursoi kätevästi

ValueFramessa tehtävänhallinta on linkitetty resursointiin, joten kiinnität kirjanpitäjät suoraan palveluille ja kirjaat myös tunnit kätevästi tätä kautta. Voit tallentaa tehtäville myös projektin sisäistä kommunikaatiota ja tarpeellisia tiedostoja. Näin kaikki tehtäviin liittyvät asiakas- ja projektitiedot löytyvät yhdestä paikasta.

ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit ValueFrameen laskutusta varten niin, että ne kohdistuvat suoraan oikealle asiakkaalle. Samalla laskuttamattomien tuntien osuus voidaan minimoida.

Timo Autioniemi, hallituksen puheenjohtaja, TiliNeloset Oy

Liittymät taloushallintoon

ValueFrame on integroitavissa kaikkiin Suomen suosituimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin. Näin yhdistät toiminnanohjauksen ja taloushallinnon yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka avulla palvelet asiakkaitasi tehokkaammin ja takaat laadukkaan kirjanpitotyön.

ValueFramen ja esimerkiksi Netvisorin välille saa automaattisesti toimivan integraation, jonka avulla seuraavat tiedot siirtyvät järjestelmien välillä.

  • Myyntilaskut
  • Tuotetiedot
  • Asiakastietojen yhdenmukaisuus
  • Ostolaskujen kohdistus palveluille
  • Tuntien ja matkakulujen vienti palkanlaskentaan

Tutustu taloushallintoliittymiimme

Tutustu asiantuntijasisältöihimme

Tunnemme tilitoimistojen kipupisteet. Tutustu materiaaleihimme ja lue, miten ValueFrame ratkaisee tilitoimiston haasteet.

Miksi tilitoimiston kannattaa seurata keskituntihintaa?

Blogi: Miksi keskituntihintaa kannattaa seurata

Miksi keskituntihinnalla on niin suuri merkitys? Keskituntihinta kertoo todella paljon tilitoimiston tilasta – lue blogista, kuinka pienikin parannus kehittää koko tilitoimiston kannattavuutta.

Lue lisää

Tehokas tilitoimiston laskutus

Blogi: 4 vinkkiä tehokkaampaan laskutukseen tilitoimistossa

Yksinkertaisilla toimintatapojen päivityksillä hoidat tilitoimiston laskutuksen entistäkin sujuvammin ja tehokkaammin. Näillä vinkeillä tehostat laskutusta toiminnanohjausjärjestelmän avulla.

Lue lisää

Tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä - ValueFrame

Opas: ValueFrame tilitoimistoille

ValueFramen avulla hallitset kaikki tilitoimiston asiakastyöt palvelutuotannosta laskutukseen. Tutustu maksuttomaan oppaaseen ja lue, kuinka säästät aikaa ja tehostat palveluprosessejasi ValueFramen avulla.

Lataa maksuton opas

Haluatko tietää lisää ValueFrame-ratkaisusta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle enemmän tilitoimistojen toiminnanohjauksesta.