ValueFrame

Projektinhallintatyökalu kaikenkokoisille projekteille

ValueFramen projektinhallintatyökalun avulla hallitset projektit vaivatta, kun kerran kirjattu tieto löytyy samasta paikasta ja siirtyy automaattisesti aina alun asiakashankinnasta laskutukseen saakka. Yhteinen alusta projektitiimille, myynnille ja hallinnolle pitää tiedonkulun avoimena ja virheettömänä.

projektinhallintatyökalu tehtävät

Projektien aikataulut ja budjetointi

Projektit saavat olla haastavia, mutta projektien hallinta ei.

ValueFrame tekee projektityön hallinnasta suoraviivaista kaikissa projektin vaiheissa. Mallinnat projektit järjestelmään käyttäen valmiita toimialalla parhaiksi havaittuja projektipohjia. Budjetoit ja jäsentelet ne selkeisiin osaprojekteihin. Seuraat projektien etenemistä reaaliajassa ja reagoit muutoksiin ripeästi. Järjestelmä esimerkiksi varoittaa, jos työtunteja tehdäänkin paljon enemmän kuin oli suunniteltu.

projektinhallintatyökalu tuntikirjaukset
projektinhallintatyökalu työajanseuranta

Resurssienhallinta

ValueFramen resurssienhallintatyökalulla varmistat asiantuntijoidesi parhaan mahdollisen käyttöasteen ja tasaisen työkuorman.

Selkeä Gantt-kaavio kertoo projektiesi henkilöresurssit ja valmiusasteen. Kiinnitä työntekijät projekteille ja seuraa suunniteltujen sekä toteutuneiden tuntien suhdetta. Resursoi uudet projektit tehokkaammin aiempien kokemusten ja datan perusteella. Sairastapauksissa ja odottamattomissa tilanteissa pystyt tekemään tarvittavat muutokset ketterästi. Ajoitat myös mahdolliset rekrytoinnit oikein, kun näet työntekijöiden kuormituksen ja lisäkäsien tarpeen hyvissä ajoin. ValueFrame tukee tarvittaessa lyhyen aikavälin tarkkaakin resursointia sekä pitkän aikavälin yleisempää resurssienhallintaa.

Projektitehtävien käsittely

Hallinnoi projektitehtävät kätevästi ValueFramen tehtäväkäsittelytyökalulla.

Näet tiimisi valmiit sekä keskeneräiset tehtävät ja deadlinet yhdessä näkymässä. Näin tiedät aina työkuormasi ja voit seurata projektiesi valmistumista. Työntekijöiden keskustelut voidaan tallentaa tehtäville, jolloin ne löytyvät aina oikeasta paikasta.

projektinhallintatyökalu hae tehtävistä

Projektien tunti- ja kulukirjaukset

Kirjaa tunnit ja matkalaskut nopeasti ja helposti

ValueFramessa voit valita kirjaatko tunnit päivä- vai viikkotasolla. Kohdista tunnit projekteille sekä osaprojekteille ja seuraa omaa ja työntekijöiden työajan liukumia. Voit helposti määrittää eri työlajeille tai henkilöille omat tuntihinnat esimerkiksi asiakas- tai projektikohtaisesti. Järjestelmä arkistoi kirjatut työtunnit automaattisesti työaikalain edellyttämällä tavalla. Liittymät taloushallinnon ohjelmistoihin vievät työaikatiedot palkanlaskentaan.

tuntikirjaukset projektinhallintatyökalussa

Se ei ole meille edes vaihtoehto, että ValueFrame otettaisiin nyt pois. Se on meidän keskeisin järjestelmämme.

Joni Pursiainen, talousjohtaja, Rejlers Finland Oy

Haluatko kokeilla Valueframen projektinhallintatyökalua käytännössä?