Raportointi tilitoimiston johtamiseen

Seuraa yrityksesi kannattavuutta, tulosta ja kapasiteettia helposti. ValueFramen uusi PowerBI-raportointi tarjoaa ratkaisun tilitoimiston johtamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ylivertainen seurattavuus liiketoiminnalle

ValueFramen uusi PowerBI-raportointi on työkalu tilitoimiston johtamisen raportointitarpeisiin. Raportointi kokoaa kaikki tilitoimistoliiketoiminnan tärkeimmät mittarit yhteen ja selkeään näkymään. Liiketoiminnan seuraaminen hoituu kätevästi, kun työkalu kerää ja yhdistelee automaattisesti tietoja ValueFrame-järjestelmästä, sekä tulevaisuudessa myös käyttämästäsi taloushallinto-ohjelmasta. Reaaliaikaisen seurannan avulla pysyt aina kartalla yrityksen tilanteesta ja perustat liiketoimintapäätöksesi dataan.

Seuraa tilitoimiston tulosta ja kannattavuutta kokonaisvaltaisesti

Ohjaa liiketoimintaa tuloksen, kapasiteetin ja kasvun kautta. Raportille on koottu erilaisia mittareita ja kuvaajia, joiden avulla näet yhdellä silmäyksellä yrityksesi kokonaistilanteen. Monipuoliset raporttinäkymät muodostuvat automaattisesti ValueFrameen kerääntyvästä datasta, jolloin säästät arvokasta työaikaa manuaaliselta tietojen keräämiseltä ja raporttien kasaamiselta.

Tulos

Seuraa yrityksesi menestystä kattavilla mittareilla. Tulokseen pääset porautumaan muun muassa liiketoiminnan tuloksen, keskituntihinnan, laskutusasteen ja työkustannusten tunnuslukujen kautta.

Kapasiteetti

Raportointi tarjoaa tarkan kuvan henkilöstösi kapasiteetin seurantaan. Näet reaaliaikaisen tilanteen työntekijöiden kuormituksesta, resursoiduista tunneista, kapasiteetin kohdentumisesta ja asiakastöiden määrästä.

Kasvu

Kannattava kasvu on jokaisen yrityksen tavoite. Raporteilla pääset tarkastelemaan esimerkiksi liikevaihdon kehitystä, palveluiden ja tarjouksien määrää sekä arvoa.

PowerBI raportointi

ValueFrame

Toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimiston tarpeisiin

ValueFrame on tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset kaikki tilitoimiston asiakastyöt palvelutuotannosta laskutukseen. ValueFramen avulla suunnittelet asiakaskohtaiset toimeksiannot, aikataulutat nämä työntekijöille, ohjaat kausiluonteista työtä sekä seuraat asiakastöiden laatua ja yritystoiminnan kannattavuutta tarkkojen raporttien kautta.

Kokeile ValueFramea maksutta

Tai lue lisää ratkaisustamme tilitoimistojen toiminnanohjaukseen

PowerBI nyt saatavilla Netvisor-tilitoimistoille

Ota yrityksesi liiketoiminnan ja kasvun avuksi työkalu, jotka ymmärtää tilitoimistoliiketoimintaa ja täyttää kaikki raportointitarpeesi. Johdon PowerBI-raportoinnilla varustettu ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmä on tällä hetkellä saatavilla kaikille Netvisor-tilitoimistoille, ja laajennamme saatavuutta tulevaisuudessa myös muita taloushallinto-ohjelmistoja käyttäville asiakkaillemme. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!