ValueFrame

Laskutus helposti ja ajallaan

ValueFramella projektien laskutus on suoraviivaista ja nopeaa. Projekteille kirjatut tunnit, kulut ja tuotteet siirtyvät automaattisesti suoraan laskulle, joten vältyt tuplakirjauksilta ja vaivalloiselta tiedonkeräämiseltä. Luo, hyväksy ja lähetä laskut asiakkaille sähköisesti parilla klikkauksella!

Monipuoliset laskutusominaisuudet apunasi

Lisää laskutusta

Laskutuksen automatisoinnin ansiosta kaikki laskutettavat tapahtumat tulee varmemmin laskutettua. Näin projektien kannattavuus ja laskutusaste paranevat.

Ajantasainen laskutustilanne

Näet aina ajantasaisen tiedon laskutettavissa olevista töistä ja laskutusennusteen tuleville kuukausille. Voit raportoida laskutusta asiakkaittain, projekteittain ja yritystasolla.

Minimoi virheet

Kun laskutusohjelma on kiinteä osa muuta projektinhallintaa, tiedot siirtyvät jopa automaattisesti. Vältät käsinkirjauksesta aiheutuvat virheet.

Vähennä manuaalista työtä

ValueFramessa laskun muodostaminen sujuu muutamalla klikkauksella, kun järjestelmä kerää automaattisesti tiedot asiakkaista ja tunneista. Laskujen tarkasteluun, muokkaukseen ja hyväksyntään on monipuoliset mahdollisuudet, joten saat laskutusprosessista juuri tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Projektilaskutus

ValueFramen pitkälle automatisoitu projektien laskutusprosessi säästää merkittävästi työaikaa. Näet esimerkiksi asiakas- tai osaprojektikohtaisesti kaikki laskuttamattomat tapahtumat ja voit luoda niistä laskut parilla klikkauksella. Näin töitä ei jää vahingossakaan laskuttamatta.

Sopimuslaskutus

Projektien kertaluontoisen laskutuksen lisäksi ValueFrame tukee jatkuvaa sopimuslaskutusta. Kirjatut myynnit laskutusväleineen tulevat suoraan laskulle ja niitä voi tarvittaessa muokata halutulla tavalla.

Tuntilaskutus

ValueFramessa laskutat tunnit vaivattomasti ja aikaa säästäen. Saat kaikki ValueFrameen kirjatut tunnit laskulle parille klikkauksella. Voit helposti määrittää asiakkaalta laskutettavan tuntihinnan, jolloin laskun luonti sujuu ilman turhaa työtä. Sinulle jää vain laskun tarkistaminen.

Laskutusprosessi on nopeutunut erittäin paljon. Laskutukseen menee noin puolet vähemmän aikaa kuin edellisinä vuosina.

Niklas Kankkonen, controller, Raisoft Oy

Liittymät taloushallintoon

ValueFramen voi integroida kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin. Valitusta taloushallinnon järjestelmästä riippuen esimerkiksi kirjanpito, myyntilaskut, ostolaskut ja palkanlaskenta kulkevat ValueFramen ja taloushallinnon välillä joko automaattisesti tai muutamalla klikkauksella. Saumattomasti toimivalla toiminnanohjauksen ja taloushallinnon yhdistelmällä vältyt virhekirjausten riskeiltä ja säästät merkittävästi tuplakirjauksiin ja tiedonsiirtoon kuluvaa työaikaa.

Sähköinen laskutuspalvelu

ValueFramen avulla laskutat sähköisesti ilman ylimääräisiä kuukausimaksuja. ValueFramessa luodut laskuttamattomat laskut siirtyvät napin painalluksella laskutuspalveluumme, josta ne lähetetään joko sähköisesti tai postitse riippuen asiakkaallesi merkityistä laskutustiedoista. ValueFramen sähköinen laskutuspalvelu on toteutettu käyttäen Suomen suosituinta laskutuspalvelua Maventaa.

Kokeile Valueframen laskutusta maksutta

Ota ilmainen koekäyttöympäristö ja testaa ominaisuuksia käytännössä. Ei sitoumuksia, ei luottokorttitietoja.