Visma

Google Kalenteri -integraatio

Google Kalenteri -integraatio

Synkronoi ValueFrame ja Google-kalenterisi yhteen

ValueFramen kaksisuuntainen Google Kalenteri-integraatio tuo tapaamiset, tapahtumat ja kontaktit saumattomasti kalenterista toiseen. Integraation avulla takaat sujuvan tiedonsiirron ja voit käyttää kirjausalustanasi itsellesi luontevinta järjestelmää. Ensimmäinen kuukausi nyt maksutta ValueFrame-asiakkaille.

Google Calendar -integraatio

Integraatio hoitaa nämä puolestasi

Tapaamiset
Muistiinpanot
Kontaktit

Voit luoda tapaamiset ja tapahtumat haluamassasi kalenterissa, joko ValueFramessa tai Google-kalenterissa. Integraatio synkronoi tapahtuman automaattisesti kalentereiden välillä. Näin olet aina ajantasalla päivän ohjelmasta, ja voit luoda ja tarkastella tapahtumakutsuja kätevästi sillä alustalla, joka tuntuu itsellesi luontevimmalta.

Käytit kumpaa kalenteria hyvänsä, tapahtumatiedot ovat aina saatavillasi. Tapahtumille kirjatut merkinnät, muistiinpanot ja liitetyt henkilöt synkronoituvat automaattisesti kalenterista toiseen. Jos esimerkiksi teet tapahtumaan muutoksia ValueFramessa, synkronoituvat muutokset niin halutessasi automaattisesti myös tapahtumalle kutsuttujen henkilöiden Google-kalenterin merkinnöille. Tiedonsiirron laajuus on aina omissa käsissäsi, joten yksityiset tapahtumat tai muistutusmerkinnät siirtyvät vain omien kalentereidesi välillä.

Kun vastaanotat Google-kalenteriisi kutsun esimerkiksi asiakkaaltasi, tapahtuma synkronoituu ValueFrameen ja luo automaattisesti merkinnän kontaktisi tietoihin. Mikäli kutsun lähettänyt asiakas ei löydy vielä ValueFramen asiakastiedoista, voit lisätä uuden kontaktin kätevästi suoraan kalenteritapahtumalta.

Google Kalenteri -integraation käyttöönotto

Google Kalenteri -integraatio on ValueFramen käyttäjille maksullinen lisäpalvelu, joka aktivoidaan pyynnöstäsi asiakastukemme avulla. Integraatio vaatii muutamia asetuksien muutoksia niin ValueFramen kuin Google-tilisi puolella. Suosittelemme, että muut kalenterisynronoinnit otetaan pois päältä ennen Google Kalenteri -integraation käyttöönottoa.

Kiinnostuitko integraatiosta, tai haluaisitko tarkistaa soveltuisiko se juuri teidän tarpeisiinne? Jätä asiantuntijoillemme yhteydenottopyyntö, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Kysy lisää

Tarkemmat ohjeet käyttöönottoon ja lisätietoa integraation käytöstä löydät myös ValueFame Supportista

Projektinhallinta

Hinnoittelu

Integraation hinta muodostuu käyttöönottomaksusta ja kuukausihinnasta.

Käyttöönottomaksu: 300€
Kuukausiveloitus: 115€ / kk

Huomioithan, että kalenteri-integraation onnistumiseksi yritykselläsi tulee olla käytössä maksullinen Google G Suite.

FAQ

 • Miten saan integraation käyttöön?

  Integraatio aktivoidaan asiakkaillemme pyynnöstä. Jos olet kiinnostunut integraatiosta tai sinulla on siihen liittyen kysymyksiä, ota yhteyttä!

 • Paljonko integraatio maksaa?

  Integraatio on maksullinen lisäpalvelu. Hinta muodostuu käyttöönottomaksusta (300€) ja kuukausimaksusta (115€/kk).

 • Mitkä tiedot siirtyvät Google Kalenterin ja ValueFramen välillä?

  Google Kalenterin ja ValueFramen välillä on monipuolinen integraatio, joka tiivistetysti mahdollistaa tapahtumien, tapahtumille kirjattujen lisätietojen ja muistiinpanojen sekä niille liitettyjen henkilöiden siirtämisen automaattisesti kalentereiden välillä. Integraatio mahdollistaa myös tapahtumatietojen liittämisen ValueFramen asiakaskontaktitiedoille.

 • Montako päivää taaksepäin kalenteritapahtumat synkronoidaan?

  Käyttöönoton ensimmäisessä synkronoinnissa siirretään kaikki tapahtumat kuluvasta päivästä seitsemän päivää taaksepäin. Tämän jälkeen kaikki uudet tapahtumat ja muokkaukset synkronoituvat aina automaattisesti ValueFramen ja Google Kalenterin välillä.

 • Voiko asiakkaani vahingossa muokata/poistaa tapahtumia Google Kalenterin kautta?

  Ei huolta, voit estää asetuksella kalenteritapahtuman muokkauksen muilta käyttäjiltä Google Kalenterissa! Tapahtuman voi poistaa vain sen omistaja. Mikäli tapahtuma palautetaan roskakorista, palautuu tapahtuma automaattisesti myös kaikille tapahtumalle liitetyille henkilöille.

 • Voinko luoda ja synkronoida "salaisia" tapahtumia, joissa osallistujalista on piilotettu kalenterimerkinnältä?

  Googlen kalenteritapahtumassa on mahdollista määritellä tapahtuman osallistujalista salaiseksi. ValueFramen puolella liitettyjä henkilöitä ja kontakteja taas ei voi piilottaa kalenteritapahtumasta. Tästä syystä Google Kalenterissa luodut tapahtumat, joissa muiden osallistujien näkyminen on estetty, ohitetaan synkronoinnissa kokonaan. Ne eivät siis siirry kalentereiden välillä lainkaan.

 • Jos kontakti liitetään Google Kalenterissa tapahtumalle, tuleeko siitä merkintä myös ValueFramen asiakaskontaktille?

  Google Kalenterissa tapahtumalle liitetty kontakti siirtyy ValueFrameen. Mikäli halutaan tapahtumalle myös asiakasliitos (=merkintä asiakkaan historiaan), tulee se lisätä ValueFramen puolella. ValueFramessa lisätty asiakasliitos säilyy ennallaan synkronoinnissa, ja kun tapahtumaa muokataan Googlen puolella.

Haluatko lisätietoja Google Kalenteri -integraatiosta?

Jätä yhteydenottopyyntösi alla olevalla lomakkeella.
Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä ja auttaa mielellään integraatioon liittyvissä kysymyksissä.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]