ValueFrame

Asiakashallinta

ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmästä löydät työkalut tehokkaaseen asiakas- ja myynninhallintaan. ValueFrame sisältää asiakasrekisterin, myynnin työkalut sekä sujuvan tarjousseurannan, joilla teet myyjän jokapäiväisestä työstä mutkattomampaa. Hyödynnä kattavat segmentointityökalut, pidä asiakastyöt hallinnassa soittolistojen avulla ja luo tarjoukset sukkelasti.

Asiakasrekisteri

Minimoi tiedonhakuun hukkuva työaika

ValueFramessa löydät kaikki asiakasyrityksen ja yhteyshenkilöiden tiedot, tapahtumahistoria sekä asiakasviestit samasta paikasta. Olet aina ajantasalla, sillä jokainen kalenteritapahtuma liitetään järjestelmässä asiakkaisiin, kontakteihin, projekteihin ja tehtäviin. Tärkeät asiakassähköpostit tallentuvat automaattisesti asiakkaan tietoihin, eivätkä jää yksittäisten työntekijöiden sähköpostilaatikoihin.

Myynnin työkalut

ValueFramella luot asiakassoittolistat monipuolisilla hakuvaihtoehdoilla. Varmista asiakastyytyväisyys tehokkaalla huolenpidolla, kun kalenteri kertoo aina seuraavan hetken ja agendan asiakkuuden yhteydenpidossa. Samalla myyntisuppilo ja tarjouskanta pysyvät aina tasapainossa. Hallitse postituslistoja ja siirrä ne kätevästi suoraan joukkosähköpostipalveluun. Järjestelmän avulla teet myynnin ja asiakassuhteiden hoidon prosesseista sujuvat ja järjestelmälliset.

Tarjousseuranta

Luo näyttävät tarjoukset helposti ja nopeasti

ValueFramen valmiit ja vapaasti muokattavat tarjouspohjat täyttyvät automaattisesti järjestelmään kirjatuilla asiakastiedoilla sekä valituilla tuotteilla ja palveluilla. Voit myös laatia uudet haluamasi pohjat kätevällä tarjoustyökalulla. Seuraa tarjouskantaa ja ennusta sen kehitystä – järjestelmän avulla teet tarvittavat muutostoimenpiteet ajoissa.

Luokittelutyökalu

Nosta asiakasrekisterisi hallinta uudelle tasolle ValueFramen segmentointiominaisuuden avulla. Jaa asiakkaasi ja kontaktisi eri segmentteihin, soittolistoihin, asiakasryhmiin, toimialoihin tai muihin haluamiisi luokkiin. ValueFramen tehokas ja helppokäyttöinen luokittelutyökalu antaa sinulle vapaat kädet lajitella asiakkuudenhallinnan tietoja omien tarpeiden mukaisesti.

Myynnin raportit

Seuraa myynnin kehitystä reaaliaikaisesti ja tee ennusteita tulevista myyntiluvuista. ValueFramen raportoinnin avulla vertailet asiakkaiden kannattavuutta ja tunnistat kannattavimmat asiakkuudet helposti. Seuraa omaa ja tiimisi myyntituloksia ja vertaa niitä asetettuihin tavoitteisiin. Opit myynnin tuloksellisuudesta, teet tarvittavat korjaustoimet ja pääset keskittämään resurssit niihin asiakkaisiin ja aktiviteetteihin jotka todella kannattavat.

Haluatko kuulla Valueframen asiakashallinnasta enemmän?

Autamme mielellämme hahmottamaan, kuinka Valueframe soveltuisi teidän tarpeisiinne. Jätä meille soittopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä.