API

Avoin rajapinta (API) avaa mahdollisuuksia

Integroi käyttämäsi palvelut suoraan ValueFrameen tai rakenna räätälöityjä sovelluksia. API mahdollistaa joustavat ratkaisut tarpeisiisi.

Integraatiot helposti

ValueFramen avoin rajapinta avaa mahdollisuuksia yhdistää tietoja useampien eri järjestelmien välillä. Automaattiset tiedonsiirrot järjestelmien kesken vähentävät tuplakirjauksia – säästät aikaa ja vältät virheet.

Tiedot aina ajan tasalla

Integraation avulla tieto kulkee eri järjestelmien välillä vaivatta ja virheettömästi. Sinun ei tarvitse päivittää tietoja useaan paikkaan.

Rakenna mitä haluat

Kumppanilla on mahdollisuus integroida valmiita tuotteita tai rakentaa yritys- ja toimialakohtaisesti räätälöityjä sovelluksia.

Kaikki tiedot käytettävissäsi

Tieto siirtyy järjestelmien välillä molempiin suuntiin. Rajapinnan ansiosta viet ja haet haluamiasi tietoja vapaasti.

Integraatiot

Integroi ja räätälöi

Voit hyödyntää ValueFramen rajapintaa esimerkiksi seuraaviin integraatioihin:

  • ERP ja kirjanpito
  • CRM
  • Palkanlaskenta ja HR
  • Tiketöintijärjestelmät
  • Laskujen välityspalvelut

Katso valmiit integraatiot

Ohjelmistokumppanit

Luo uutta liiketoimintaa API:a hyödyntäen

Avoin rajapinta antaa ohjelmistokumppaneille mahdollisuuden luoda liiketoimintaa Visman SaaS-ratkaisujen pohjalle. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, rekisteröidy ISV Partner -ohjelmaan, ja olemme sinuun yhteydessä.

Rekisteröidy ohjelmaan

ValueFrame

ValueFrame REST-lisäpalvelu

Täydennä ValueFramea REST-rajapintapalvelun avulla. Lisätoiminnon saa ValueFrame PSA Pro, PSA ja CRM -tuotteisiin. Tutustu lisätietoihin.

REST API-rajapinnan käyttö

Haluatko integroida ValueFrameen?

Tuoteasiantuntijamme auttavat ValueFramen integraatioiden toteuttamisessa. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle pian!