Visma Severa + Visma Movenium

Rakennusalan projektinhallintaohjelma – rakennusprojektit maaliin entistä kannattavammin

Visma Severa ja rakennusalan suosituin työmaa- ja työajanseurantajärjestelmä Visma Movenium tarjoavat valmiin kokonaisuuden rakennusalan projektinhallintaohjelmaksi – tietoturvallisesti pilvipalveluna.Työmaatiedot siirtyvät automaattisesti Moveniumista Severaan, jolloin projektien johtaminen, resursointi ja kannattavuuslaskelmat on mahdollista tehdä todenmukaiseen ja reaaliaikaiseen tietoon pohjautuen.

Kokeile Severan työkaluja veloituksetta

Tai ota meihin yhteyttä 

Pohjoismaiden suosituin projektiliiketoiminnan ratkaisu nyt myös rakennusalan saatavilla.

Resursoi fiksusti ja pysy aikataulussa

Severalla näet reaaliajassa kaikkien rakennusprojektien tilanteen aina tarjouksista laskutukseen saakka. Visuaaliset projektinhallinnan työkalut helpottavat projektien aikataulutusta, henkilöstön resursointia ja kannattavuuden seurantaa. Severa kokoaa yhteen myös liiketoiminnan tunnuslukuja ja ennusteita vapaasti muokattaville raporteille.

Työtunnit ja kulut automaattisesti projekteille

Movenium yhdistää Severaan kentällä tehdyn työn. Valmiin integraation ansiosta työntekijöiden tunnit ja matkakulut siirtyvät taustatietoineen suoraan Severaan ja kohdistuvat automaattisesti oikeille projekteille. Näet yhdellä silmäyksellä, miten projekti etenee, miten kannattava se on ja tarvitseeko projektille varata lisää resursseja.

Tutustu Severan työkaluihin veloituksetta

Visma Severa on suoraviivainen ja helposti omaksuttava järjestelmä päivittäiskäyttöön, mutta tarjoaa myös kattavat raportointiominaisuudet liiketoiminnan analysointiin ja kehitykseen.

Tuomas Suur-Uski, Johtaja, liiketoiminnan kehitys, Green Building Partners Oy

Visma Severa + Visma Movenium

Miten autamme sinua johtamaan työmaaliiketoimintaa entistä paremmin ja tuottavammin? 

#1 Visuaalinen ja selkeä projektinhallintaohjelma rakennusalalle

Kokoa rakennusprojektit yhteen paikkaan ja johda niitä systemaattisesti. Kaikki projekteihin liittyvä tieto on yhdessä paikassa. Uusien projektien perustaminen onnistuu nopeasti alle minuutissa. Projektit voidaan vaiheistaa osa-projekteiksi ja antaa niille vaihekohtaiset työmääräbudjetit.

Kokeile Severaa veloituksetta

Resursoi projektit ja työkuorma fiksusti

Aikatauluta ja resursoi työt ja projektit helposti. Näet yhdellä silmäyksellä projektin työntekijöiden työkuorman ja jaat työt oikeille osaajille tasaisesti. Seuraa reaaliajassa toteutuneiden tuntien suhdetta allokoituihin ja budjetoituihin tunteihin. Mittaa projektien ja asiantuntijoiden tuottavuus-, käyttö- ja laskutusasteita.

Selkeät työkalut rakennusprojektien johtamiseen

Severalla perusta projektit, resursoit työn ja aikataulutat projektit ja työvaiheet näppärästi. Gantt- ja Kanban-näkymät antavat selkeän kuvan projektien tilasta ja seuraat projektien etenemistä helposti. Rakentamalla omat työpöydät johdolle, projektipäällikölle ja myynnille jokainen työntekijä saa omaa työntekoa parhaiten tukevan näkymän.

Laskutus ja valmiit taloushallinnon yhteydet

Severa kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut eikä sinun tarvitse käyttää turhaa aikaa laskuaineiston keräämiseen. Halutessasi voit myös automatisoida laskutusprosessin. Visma Severa on integroitu useisiin taloushallinnon ohjelmiin, joten saat vietyä laskutustiedot helposti reskontraan.

#2 Digitaaliset työkalut helposti työmaahenkilökunnan käytössä

Visma Movenium tarjoaa rakennusalalle muokattavan ja helppokäyttöisen työajanseurantatyökalun, jonka ansiosta työmaalla voidaan luopua papereista ja exceleistä. Jokainen työntekijä saa kirjattua työajan helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla, jolloin työajanseuranta on reaaliaikaista, eikä mikään työ jää laskuttamatta. Movenium sisältää työkalut työmaiden erityisvaatimusten hallinnointiin ja mm. verottajaraportointiin.

Yksinkertainen verottaja- ja AVI-raportointi
Tilaajavastuurajapinnat
Digitaalinen TR-mittari, työmaapäiväkirja ja perehdytykset
Tehokas rakennusalan palkkahallinto ja yhteydet talousohjelmistoon

Tutustu ja kokeile Moveniumia veloituksetta

#3 Johda rakennusprojektit kannattavasti maaliin ja ymmärrä liiketoimintaa

Severan työkalut selkeyttävät niin projektien kuin koko yrityksen raportointia. Näet liiketoimintasi tärkeimmät asiat havainnollisessa muodossa esimerkiksi graafisena, listaus- tai matriisiraporttina. Pääset pureutumaan raportteihin projekteittain tai henkilöittäin sekä tarkastella tietoja esimerkiksi tiimien, resurssien, asiakkaiden, laskutusvolyymin tai kannattavuuden mukaan.

Seuraat helposti myös tärkeimpiä tunnuslukuja ja näet ajantasasisen keskituntihinnan ja projektien katteen. Severan avulla niin projektipäällikkö kuin yritysjohto voi tehdä tuottavuuteen pohjautuvia päätöksiä ja kehittää toimintaa reaaliaikaiseen tietoon perustuen.

Kokeile Severaa veloituksetta

Visma Severa + Visma Movenium

Kokonaisratkaisu, joka on helppo ottaa käyttöön

Severan käyttöliittymä on selkeä, visuaalinen ja helposti omaksuttava niin projekti- kuin yritysjohdon näkökulmasta. Rakennusalan ammattilaisella Moveniumin helppokäyttöinen mobiilisovellus on käytössä muutamassa minuutissa. Valmiin integraation ansiosta käyttöönotto sujuu helposti.

Jätä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää

Haluatko kuulla lisää Severan ja Moveniumin ratkaisusta?

Ota meihin yhteyttä, niin palaamme mahdollisimman pian.