Selkeästi parempia projekteja

Yhdistä asiantuntijat, asiakkaat, projektit, talous ja palkat älykkäästi. Visma Severan ketterä projektinhallinta ja Netvisorin automatisoitu taloushallinto yhdessä on helpoin tapa hoitaa projektit myynnistä laskutukseen.

Kokeile Visma Severaa veloituksetta

Jo yli 1000 yritystä luottaa Visma Severaan

Ylivertainen seurattavuus projekteille ja liiketoiminnalleMinimoi hallintoon ja tiedonsiirtoon kuluva aika

Keskitä ja säästä aikaa

Älä käytä aikaa tiedon siirtämiseen ja koostamiseen. Hoida myynti, projektituotanto, työajanseuranta ja laskutus Visma Severassa ja siirrä tiedot automaattisesti Netvisorin taloushallintoon. Aikaa ei kulu turhaan manuaaliseen työhön ja tiedonsiirtoon. Projektien tiedot ovat aina läpinäkyvästi saatavilla.

Kaksi järjestelmää, yksi kokonaisuus

Yrityksen tunnuslukujen, esimerkiksi katteen seuraaminen vaatii, että kaikki kulut ja tiedot tulee saada yhteen paikkaan. Severa-Netvisor -yhdistelmällä saat projektien myynnin, ennusteet, tunnit ja kulut helposti yhteen. Raportit ovat aina ajan tasalla.

Helppo ottaa käyttöön

Valmiin integraation ansiosta käyttöönotto sujuu mutkattomasti. Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa fiksuimman prosessin ja järjestelmien käytön. Selkeä, visuaalinen ja helposti omaksuttava käyttöliittymä varmistaa, että jokainen työntekijä oppii käyttämään järjestelmiä oman roolinsa mukaan.

Kokeile veloituksetta

Keskity tuottavaan työhön

Kannattavin kokonaisuus projekteille syntyy, kun jokainen käyttää sitä järjestelmää, mikä tukee hänen työtään ja tavoitteitaan parhaiten. Visma Severan ja Netvisorin hyödyntäminen tekee yrityksen kaikkien työntekijöiden arjesta helpompaa.

Yrityksen johto & talous

Severassa pääset pureutumaan raportteihin projekteittain tai henkilöittäin. Näet esimerkiksi asiakastyön ja sisäisen työn välisen suhteen, keskituntihinnan ja projektien katteen. Netvisorissa tuloslaskelma on aina ajan tasalla ja voit seurata sitä projekteittain tai liiketoimintayksiköittäin. Palkanlaskennan tarvitsemat tiedot siirtyvät suoraan Severan projektikirjauksilta Netvisoriin.

Projektijohto & myynti

Projektijohdolla on aina paras tieto käynnissä olevien projektien tilanteesta. Projektien myynti, perustaminen, resursointi ja hallinta hoituvat kätevästi Visma Severassa. Voit seurata projektien etenemistä, asiantuntijoiden työkuormaa ja tehtävien tilannetta visuaalisissa Kanban-näkymissä ja raporteilla. Asiakastiedot päivittyvät yhdellä kirjauksella niin projekteille kuin taloushallinnon puolelle.

Asiantuntijat & tuntityöläiset

Pääset kirjaamaan tunnit, poissaolot ja matkalaskut projekteille ja näet samalla oman kuormituksen, tehtävät ja tulevat deadlinet – myös mobiilisti. Tunti- ja kulutiedot siirtyvät Netvisoriin palkanlaskentaa ja raportointia varten. Lisäksi voit luoda omia työpöytiä, joiden avulla seuraat työsi vaikuttavuutta, esimerkiksi laskutusennustetta ja omien projektien tilannetta.

Monipuoliset ominaisuudetauttavat projektien hallinnassa

Hyödyntämällä Visma Severaa projektinhallintaan ja Netvisoria taloushallintoon, käytössäsi on laaja työkalupakki. Valmiin integraation ja kattavien ominaisuuksien ansiosta varmistat, että kaikki tieto on helposti hallittavissa ja johdat kaikenkokoiset projektit kannattavasti maaliin.

CRM & asiakashallinta

Kaikki asiakkaaseen liittyvä data on heti saatavilla: yhteystiedot, kommunikaatio, muistutukset, tarjoukset, aiemmat projektit sekä laskutustiedot. Asiakastiedot päivittyvät yhdellä kirjauksella molempiin järjestelmiin myyntiä, yhteydenpitoa ja laskutusta varten.

Resursointi

Hallitse työntekijöiden työkuormaa ja jaa budjetoidut tunnit sekä tehtävät tasaisesti selkeässä Gantt-kaaviossa. Voit seurata myös tiimisi viikkotehtäviä kuormituksen hahmottamiseksi ja ennakoida lisäresurssien tai lisämyynnin tarpeita.

Tehtävät ja työajanseuranta

Kirjaa tunnit ja kulut helposti sekä johda omaa työtä ja aikatauluja. Tunnit ja kulut kohdentuvat suoraan projekteille ja ovat heti mukana katelaskennassa sekä tarvittaessa laskutettavissa.

Laskutus

Kerää tunnit, kulut, tuotteet ja kiinteät erät laskulle yhdellä klikkauksella. Osto- ja myyntilaskut siirtyvät suoraan sähköiseen kirjanpitoon ja kohdistuvat projekteille. Näin voit automatisoida laskutuksen prosessin, ja säästää huomattavasti aikaa sekä rahaa.

Raportointi ja ennusteet

Muodosta haluamiasi raportteja ja seuraa myynnin ja laskutuksen ennusteita. Severassa voit luoda omat tärkeimmät KPI-lukusi. Netvisorissa voit porautua tuloslaskelman tietoihin ja luottaa siihen, että tiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla.

Talous ja palkat

Projekteille tehdyt tunti- ja kulukirjaukset sekä osto- ja myyntilaskut siirtyvät kätevästi Severan ja Netvisorin välillä ilman manuaalista tiedon koostamista ja siirtämistä. Tämä helpottaa niin kirjanpitoa kuin palkanlaskentaa.

Visma Severa
Visuaalinen ja selkeä projektinhallintaohjelma

Visma Severa mahdollistaa asiakkaiden, projektien, tuntikirjausten ja tehtävien hallinnan kätevästi. Hoida myynti, resursointi ja laskutus yhdessä järjestelmässä. Helposti omaksuttava ja moderni käyttöliittymä ja oma mobiiliapp.

NetvisorÄlykäs taloushallinto

Visma Netvisor hoitaa rutiinit puolestasi. Saat projektien tiedot suoraan taloushallintoon, sähköiseen kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Sinulla on jatkuvasti reaaliaikainen kokonaiskuva yrityksen kassavirrasta ja projektien taloudellisesta tilanteesta.

Liity yli 1000 asiakasyrityksen joukkoon!

Severassa on parasta se, että siinä on kaikki tarvittavat toiminnot, ja se on helppo sekä yksinkertainen. Se on säästänyt työaikaa yhden päivän kuukaudessa.

Antti O. Vau, aluepäällikkö, Despro Engineering Oy

“Severa-Netvisor -yhdistelmä on pistämätön. Severalla hoidamme toiminnanohjauksen tuntiseurannasta laskutukseen. Tiedot viedään Netvisorin kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Yhdistelmällä saamme helposti esille kaikki tarvittavat avainluvut liiketoiminnan pyörittämiseen.”

Heidi Hallamaa, operatiivinen johtaja, CastorIT

“Parasta Severassa on käyttäjäkokemus. Hyvin mietitty kokonaisuus tukee kaikkia projektin vaiheita myynnistä tuntikirjauksiin, seurantaan ja laskutukseen. Ja laskujen tiedot siirtyvät integraation kautta suoraan Netvisorin kirjanpitoon.”

Jani Valkonen, toimitusjohtaja, Ainia Innovations Oy

Kokeile 30 päivää veloituksetta

Ota liiketoiminnan ja kasvun avuksi työkalut, jotka todella ymmärtävät projektiliiketoimintaa. Testaa Visma Severan ominaisuuksia ilmaisessa koekäyttöympäristössä. Ei sitoumuksia. Ei luottokorttitietoja. Aloita kokeilu jo nyt!