Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus

Yhdistä tunnit, projektit, myynti sekä laskutus. Säästät jopa 80% työaikaa.

Johda asiantuntijayritystä yhdellä työkalulla, niin kaikki tarvitsemasi tieto on aina saatavilla. Näet projektien ja asiantuntijatöiden myynnin, aikataulut, työkuormat sekä laskutuksen ja raportoinnin ilman ylimääräistä vaivaa.

Visma Severa & ValueFrame

Kaikki projektit yhdessä paikassa

Yksi yhteinen alusta myynnille, projekteille ja laskutukselle pitää tiimien välisen tiedonkulun avoimena. Löydät varmasti toiminnanohjauksen tarpeisiisi soveltuvan ratkaisun, sillä tarjoamme kahta vaihtoehtoista tuotetta. Asiantuntijamme auttavat tuotteen valinnassa mielellään.

Myy projektit tehokkaasti

Kattavat CRM-ominaisuudet auttavat myynninseurannassa ja tarjousten hallinnassa. Seuraa myynnin ennustetta graafisesti ja hahmota myynnin pipeline nopeasti ja vaivattomasti. Hallitset tehokkaammin tulevaa kuormitusta ja laskutusennustetta. Hinnoittele projektit kannattavasti historiatietoon perustuen.

Suunnittele projekti ja kerää tunnit

Luo projekteille tarvittava määrä vaiheita tai osaprojekteja, ja määritä niille tuntibudjetit, resurssit sekä aikataulut. Projektin käynnistyttyä vertaat reaaliajassa tuntitoteumaa budjetoituun. Tuntien kirjaaminen projekteille onnistuu vaikka mobiilisti.

Seuraa ja laskuta reaaliajassa

Kaikki projektiin liittyvät tunti-, hinnoittelu- ja laskutustiedot linkittyvät yhteen ja muodostat laskun yhdellä klikkauksella. Projektin kannattavuuden, edistymisen sekä muiden tärkeimpien tunnuslukujen seuranta ja vertailu onnistuu ilman turhaa koostamistyötä.

Monipuoliset ominaisuudet

Koko asiantuntijayrityksen toiminnanohjaus yhdellä työkalulla

Kun valitset Visma Severan tai ValueFramen, käytössäsi on tarvitsemasi työkalut, myös tulevaisuuden kasvua ajatellen. Älä käytä aikaasi yksittäisten ratkaisujen etsimiseen vaan ota kokonaisuus kerralla haltuun. Integraatioiden avulla voit helposti yhdistää tiedon toisista lähteistä samaan järjestelmään.

CRM ja myynti

Seuraa myynnin etenemistä myyntiputken eri vaiheissa ja ennusta tulevaa myyntiä, laskutusta sekä resurssien tarvetta. Myynnin näkymästä näet asiakkaat, myyntiputken, tarjoukset, aktiviteetit ja kalenterin.

Projektinhallinta ja työnohjaus

Näe reaaliajassa kaikkien projektien tilanne myynnistä laskutukseen ja pidä langat käsissäsi. Järjestelmässä onnistuvat resursointi ja aikataulut, ennusteet ja budjetit, tehtävien hallinta sekä hinnastojen asettaminen.

Työaika ja kulukirjaukset

Kirjaa tunnit ja matkakulut helposti vaikka mobiilisti ja kohdenna ne suoraan projekteille. Yhdellä kirjauksella tunnit, matkat, lomat ja poissolot ovat käytettävissä raportoinnissa, laskutuksessa ja tarvittaessa palkanlaskennassa.

Raportointi ja KPI:t

Mittaa monipuolisten raporttien ja avainlukujen avulla onnistumista ja kehityskohteita. Ennusta ja raportoi asiakkaita ja projekteja, palveluita ja yksiköitä, tuotteita ja työntekijöitä. Mm. kate, valmiusaste ja laskutusaste on aina helposti nähtävissä.

Yhteys taloushallintoon ja muut integraatiot

Varmista, ettei arvokasta työaikaa kulu tuplakirjauksiin ja yhdistä toiminnanohjausjärjestelmä käyttämääsi taloushallinto-ohjelmaan. Integraatioilla voit tuoda järjestelmään yrityksesi tärkeät tiedot mm. kalentereista, sähköposteista sekä dokumenteista.

Projektien ja asiantuntijatyön laskutus

Laskuta helposti työtunnit, kulut, tuotteet, kiinteät erät sekä toistuvat palvelut. Järjestelmä muistuttaa laskutettavista projektista, jolloin varmistat, että kaikki tulee laskutettua. Laskutustiedot voi siirtää automaattisesti taloushallintoon.

Liity yli 2000 asiakasyrityksen joukkoon!

”ValueFramessa laskutus on hyvin suoraviivaista ja henkilöstön kirjaamat tunnit tulevat laskuille tosi näppärästi. Ei tarvitse jännittää, unohtuiko jotain.”
Peter Silvennoinen, myyntijohtaja, Crasman Oy

“Severassa on parasta se, että siinä on kaikki tarvittavat toiminnot, ja se on helppo sekä yksinkertainen. Se on säästäntyt työaikaa yhden päivän.”
Antti O. Vau, aluepäällikkö, Despro Engineering Oy

“Ennen laskutus saattoi viedä viikonkin, kun tunnit kirjattiin eri paikkoihin. Nykyisin laskutus menee päivässä, maksimissaan kahdessa”
Niina Lehmus, johtava konsultti, Invenco


Visma Severa – visuaalinen ja selkeä toiminnanohjaus

Kaipaatko ketterää ratkaisua päivittäiseen työnohjaamiseen? Visma Severa mahdollistaa asiantuntijatyön toiminnan ohjaamisen läpinäkyvästi ja vaivattomasti. Selkeät ja muokattavat näkymät auttavat johtamaan toimintaa tehokkaasti. Helppokäyttöinen ja helposti omaksuttava järjestelmä sopii myös laajaan mobiilikäyttöön.

ALOITA MAKSUTON KOEKÄYTTÖ


ValueFrame – räätälöitävä ja tehokas toiminnanohjaus

Etsitkö toimintaasi mukautuvaa ohjelmistoa, joka hoitaa sujuvasti vaativankin raportoinnin ja monitahoiset projektit? ValueFramella hoidat saumattomasti projektihallinnan asiakkuuksista raportointiin. Valmiit integraatiot ja yrityksesi toimintamalliin mukautuva järjestelmä tukee vaativaakin asiantuntijatyötä.

PYYDÄ ILMAINEN KOEKÄYTTÖ

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]