Helppo tuntikirjausohjelma

Työajanseuranta asiantuntijayrityksille

Selkeä ja kattava työajanseurantaohjelma mahdollistaa tuntikirjausten tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta. Kirjaa tunnit ja matkakulut vaivattomasti ja kohdenna suoraan projekteille. Helppo työntekijöille ja monipuolinen esimiehille.

Työajanseuranta mobiilisti

Ominaisuudet

Kattava työajanseuranta asiantuntijayrityksille – myös mobiilisti

Visma Severan monipuolisten kirjausominaisuuksien ja käytettävyyden ansiosta asiantuntijoiden tuntikirjaus on vaivatonta. Työajanseuranta mobiilisti, puhelimella, tabletilla ja selaimessa mahdollistaa työajan seurannan sekä tuntikirjausten tekemisen mobiilisti ajasta ja paikasta riippumatta. Yhdellä kirjauksella tiedot ovat käytettävissä raportoinnissa, laskutuksessa ja tarvittaessa palkanlaskennassa.

Monipuoliset kirjaustavat

Valitse itse, käytätkö päivä- tai viikkonäkymää työtuntien kirjaamiseen, tai käytä aiempia kirjauksia pohjana. Työaika voidaan kirjata myös kalenteriaktiviteettien pohjalta tai kellottamalla tehtäviä. Kirjaat tunnit nopeasti mobiilisovelluksen avulla.

Tunnit suoraan projekteille

Tuntikirjaukset kohdistuvat suoraan projekteille, jolloin projektien kannattavuus- ja valmiusasteraportit ovat aina ajan tasalla. Hyödynnä projektien tuntihistoriatietoa myös tarjousten laadinnassa.

Lakisääteinen työajanseuranta

Kirjatut tunnit arkistoituvat automaattisesti työaikalain edellyttämällä tavalla. Monipuoliset raportit auttavat hahmottamaan työntekijöiden työkuormaa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Visma Severassa hoidat myös liukumaseurannan ketterästi.

Yksinkertainen tuntilaskutus

Saat muodostettua laskun työlle kirjatuista tunneista yhdellä klikkauksella. Voit helposti määrittää eri työlajeille tai henkilöille omat tuntihinnat vaikka asiakas- tai projektikohtaisesti. Voit luoda valmiita hinnastoja ja hyödyntää niitä tulevissa projekteissa.

Helppo matkalaskutus & kuittiskanneri

Luo matkalaskut saman tien tuntikirjausten yhteydessä. Liitä näppärästi kuitit matkalaskuille kuittiskannerin avulla. Muodostat matkalaskut helposti myös mobiilisti. Hyödynnä myös päivärahalaskuria. Matkalaskut siirtyvät integraatioiden avulla ketterästi maksatukseen.

Tiedot palkanlaskentaan

Taloushallinnon integraatioiden avulla tuntikirjaukset, matka- ja kululaskut siirtyvät palkkahallintoon jopa automaattisesti. Voit hyödyntää tuntien hyväksyntä -ominaisuutta ja varmistaa esimiehen kautta, että tunnit on oikein kirjattu ennen vientiä palkanlaskentaan.

“Tuntien kirjaaminen projekteille käy kätevästi ja tunnit siirtyvät automaattisesti laskutukseen. Severa on yksinkertainen käyttää ja toimii erinomaisesti tällaisessa asiantuntijapalveluita myyvässä yrityksessä. Se on kasvanut meidän mukana ja uskon, että toimii hyvin, vaikka kasvaisimme vieläkin.”

Heidi Hallamaa
Operatiivinen johtaja
CastorIT

Jo yli 1500 yritystä luottaa Visma Severaan.

Matkalaskut yhdessä ohjelmassa työajanseurannan kanssa

Hoida sähköinen matkalaskutus ketterästi tuntikirjausten kanssa samassa ohjelmassa ja järjestelmässä. Voit kirjata matkakulut myös Severan mobiilisovelluksessa. Matkalaskun luonti on nopeaa, ja valmiit matkalaskut siirtyvät suoraan tarkastukseen ja hyväksyntään. Integraatioiden avulla saat matkalaskut jouhevasti myös maksatukseen.

työajanseuranta matkalasku

Ylityöt, liukumat ja poissaolot

Severaan kirjattuja työtunteja voidaan käyttää henkilöstö- ja palkkahallinnon tarpeisiin. Samalla huolehditaan lakisääteisestä tuntiseurannasta.

 

Ylityökertoimet raportointiin ja laskutukseen

 

Poissaolot kuten lomat ja sairaspäivät

 

Liukumien kertymä työntekijän saatavilla

 

Työajan ja poissaolojen koontiraportit listoina ja taulukoina

Tunti- ja kulutiedot suoraan kirjanpitoon

Varmista, ettei arvokasta työaikaa kulu tuplakirjauksiin ja yhdistä työajanseuranta taloushallintoon. Severassa on valmiit yhteydet Suomen yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin, ja esimerkiksi Netvisor-integraatio vie tunti- ja kulutiedot suoraan palkanlaskentaan ja kirjanpitoon.

projektinhallinta lisää projektisuunnitelma
tuntikirjaus työajanseurannan sovelluksessa

Kokeile työajanseurantaa veloituksetta

Visma Severa kattaa monipuolisesti asiantuntijayritysten työajanseurannan ja projektinhallinnan tarpeet, sekä auttaa vapauttamaan työaikaa ydinosaamiseen. Ei luottokorttitietoja, ei sitoumuksia. Koekäyttö päättyy automaattisesti.