Ominaisuudet

Kaikki, mitä sujuvaan projektinhallintaan tarvitset

Visma Severa tuo asiantuntijayritysten hajanaisen tiedon yhteen ja selkeyttää liiketoimintaprosesseja. Kaikki asiantuntijat käyttävät samaa järjestelmää myyntiin, tuntikirjauksiin, projektinhallintaan sekä laskutukseen, ja tärkeät tiedot ovat heti tiimin sekä johdon saatavilla. Teet kaiken tarvittavan paikasta riippumatta, myös mobiilisti. Severa tekee asiantuntijatyön toiminnan ohjaamisesta visuaalista, vaivatonta ja läpinäkyvää.

CRM

myynti & asiakashallinta

Projektit

resursointi, aikataulut, taskit

Työajanseuranta

työtunnit, liukumat, ylityöt

Laskutus

tuntilaskutus, palvelulaskutus, toistuvaislaskutus

Raportointi

kannattavuus, työn arvo, KPI’t

Integraatiot

taloushallinto, tiketöinti, BI-järjestelmät

Myynnin ja asiakkuuksien hallinta

Tehosta myyntiä ja pidä asiakastiedot yhdessä paikassa

Severassa on kaikki, mitä tehokasta asiantuntijayrityksen myyntiä varten tarvitset. Hallitset helposti omaa päivittäistä tekemistäsi ja pidät asiakkaita koskevat tiedot ja tehtävät aina ajan tasalla. Näet oman tai tiimin myyntiputken tilanteen yhdellä silmäyksellä ja päivität myyntityöt ketterästi oikeaan vaiheeseen. Tieto myynnin nykytilanteesta, ennusteesta sekä onnistumisista on aina myynnin sekä johdon saatavilla.

Lue lisää myynnin ja asiakkuuksien hallinnasta

Projektien hallinta

Hallitse projektit kaikista näkökulmista

Visma Severalla hallitset niin asiakastyöt kuin sisäiset kehitysprojektit. Voit perustaa projektin alle minuutissa ja hyödyntää tarjoukseen liittyviä tietoja tai aikaisempia projekteja pohjina. Projektin seuranta ja avainluvut ovat aina ajan tasalla, mikä auttaa pitämään huolta aikatauluista sekä projektin kannattavuudesta.

Lue lisää projektinhallinnasta

Projektin yhteenvetonäkymä

Kaikkien projektien Gantt-näkymä sekä projektikohtainen Gantt mahdollistavat helpon ja visuaalisen aikataulutuksen projektipäällikölle.

Henkilö- ja projektikohtaiset Kanban-näkymät

Hallitse käynnissä olevia projektitehtäviä Kanban-näkymältä. Näet heti kaikki sinulle ohjatut tai tiimin tehtävät sekä niiden tilat. Tarkastele tehtäviä henkilön tai projektin perusteella.

Automaattinen tiedonsiirto

Kaikki projektitieto myynnistä laskutukseen on yhdessä paikassa ja monipuolisesti hyödynnettävissä. Tiedot siirtyvät Severassa automaattisesti tarjousriveiltä laskutukseen saakka.

Haluan tehostaa projektinhallintaani!

Aloita koekäyttö

Tuntien kirjaus ja matkalaskut

Tee tuntien ja matkojen kirjaamisesta helppoa

Severalla teet tuntien ja matkojen kirjaamisen työntekijöille helpoksi. Erilaiset kirjaustavat mahdollistavat jokaiselle parhaiten sopivan ja täsmällisen tavan kirjata tunnit. Matkalaskujen luonti ja tuntien kirjaaminen onnistuvat nopeasti myös mobiilisti. Voit hyödyntää tunteja suoraan laskutuksen perusteena ja varmistat, ettei mitään jää laskuttamatta. Sama kirjaustieto on käytettävissä myös raportoinnissa ja palkkahallinnossa.

Lue lisää työajanseurannasta

Vaivaton ja monipuolinen kirjaaminen

Käytä kalenterimerkintöjä tuntikirjausten pohjana tai kopioi edellinen työpäivä tuntien kirjaamiseksi. Hyödynnä kellotusta tai kirjaa tuntisi suoraan sisäänkirjautumisen jälkeen avautuvalta tuntilomakkeelta suosikkityölajien perusteella. Tee tunnit ja matkalaskut helposti puhelimella ja liitä kuitit mukaan kuittiskannerilla.

Tuntilaskutus ja henkilöstöhallinto

Saat yhdellä kirjauksella tunnit ja matkakulut laskutukseen, raportointiin ja palkanlaskentaan. Hyödynnä kirjaukset suoraan projektiseurannassa ja ole aina ajantasalla mm. työn valmiusasteesta. Laskuta kirjatut tunnit asiakkaalta. Taloushallinnon integraatiolla viet kaikki tunnit ja matkalaskut palkanlaskentaan käsiteltäviksi.

Käytettävissä tärkeimmät mittarit

Tarjoa työntekijöille mahdollisuus seurata tunteja kirjatessa oman työn onnistumista tärkeimpien avainlukujen avulla. Tieto liukumasaldosta, projektin valmiusasteesta ja laskutusasteesta ovat aina saatavilla. Hyödynnä Severan valmiita raportteja ja mittareita tai luo omia seurattavia KPI-lukuja.

Laskutus

Laskuta luotettavasti

Severalla keräät kaiken tarvittavan tiedon valmiiksi laskutusta varten. Säästät aikaa tuntien, kulujen sekä hinnoitteluperusteiden koostamistyöltä. Samalla varmistat, että mitään ei jää epähuomiossa laskuttamatta asiakkaalta.

Lue lisää laskutuksesta

Hinnoittelutyökalut

Hinnoittelumalleilla ja kiinteillä hinnoilla pidät laskutuksesi paikkansapitävänä ja täsmällisenä.

Laskutustyökalut

Voit hoitaa toistuvat maksuerät, kuten ylläpito- tai palvelumaksut Severalla helposti. Laskutat myös kaikki tunnit ja kulut projektin perustamisessa määritetyillä laskutussäännöillä.

Tunnit ja matkat

Laskuta kaikki tunnit ja kulut projektin perustamisessa määritetyillä laskutussäännöillä. Voit määrittää tuntihinnan joustavasti eri tavoilla.Integroi Severa haluamiisi tuotteisiin

Visma Severa on suoraan liitettävissä mm. yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin. Muiden valmiiden integraatioiden lisäksi voit hyödyntää Severan avointa rajapintaa ja yhdistää lähes rajattomasti haluamasi tuotteen Severan kanssa.

Lue lisää integraatioista

Visma Severa ominaisuudet - integraatiot

Kysy asiantuntijalta tai testaa veloituksetta

Voit kysyä suoraan meiltä Visma Severan ominaisuuksista, autamme mielellämme! Voit myös ottaa heti käyttöön maksuttoman koekäyttöympäristömme.