Struktuuria luovan työn tueksi

Hallitse projektien tiedot myynnistä laskutukseen yhdessä paikassa – lisäät läpinäkyvyyttä ja vähennät manuaalista tiedon etsintää. Keskityt tekemään sitä, mitä rakastat.

Hoida Severassa pienet ja suuremmat projektit ketterästi ja nopeasti Severan selkeässä käyttöliittymässä, ja vapauta tiimisi työaikaa tuottavaan työhön.

Vähemmän hallintoa, enemmän aikaa luovalle työlle

Mahdollista tiimiläisten keskittyminen olennaiseen ja hoida projektien hallinnointi mahdollisimman ketterästi. Visma Severaa käyttää jo yli 230 suomalaista mainos- ja viestintätoimistoa.

Asiakaskohtainen mukautus

Suunnittele

Asiakkaan briefin pohjalta tiedät, ketä tarvitset projektin onnistumiseen. Näe nopeasti käytössä olevat tiimiläiset ja heidän työkuormansa. Allokoi käytettävä työaika suoraan tarjoukselta ja jaa tehtävät tehokkaasti.

Toteuta

Kanban-näkymä auttaa hahmottamaan kokonaistyömäärän ja aikataulun. Projekteille on helppo liittää dokumentteja ja jättää kommentteja. Projektin eri vaiheille tai tehtäville käytetty työaika näkyy asiakas- ja projektikohtaisesti.

Raportoi

Projekti maalissa aikataulussa ja arvioidussa työmäärässä? Näet suoraan projekti-, asiakas- ja vaikka työntekijäkohtaisen kannattavuuden. Valmistuneista projekteista voit lähettää laskun asiakkaalle lisätietoineen napin painalluksella.

Liity yli 2000 asiakasyrityksen joukkoon!

“Severa on ollut keskeisessä osassa siinä, miten me saadaan meidän projektit onnistumaan aikataulussa, pysymään budjetissa ja vietyä ne maaliin kannattavasti.”

Timo Salminen, toimitusjohtaja, Verkkojulkaisut Oy

“Räätälöityjä raportteja on helppo luoda ja niitä käyttämällä voidaan vaivattomasti nähdä paljon kuhunkin numeroon on tullut myyntiä. Integrointi taloushallinnon ohjelmistojen kanssa toimii mainiosti.”

Robert Kullström, toimitusjohtaja, Freemium Media

”Reaaliaikaisen tiedon jakaminen Visma Severan avulla on helppoa. Esimerkiksi asiakasvastaavien kesken näkyy laskutuksen tilanne, uusimmat tilaukset ja kuukauden myyntiennuste.”

Sanna Rautio, Head of Operations, Avidly

Monipuoliset ominaisuudet

Kustannusarviosta laskulle – yhdellä työkalulla

Asiakkaiden hallinta & myynti

Ymmärrä asiakkuuksien laskutuksen ja kannattavuuden kehittymistä. Kohdenna projektien myynti kannattavimpiin palveluihin. Perusta projektit nopeasti kustannusarviosta laskutustietoineen.

Tehokas työnohjaus

Resursoi osaajat ja jaa tehtäviä tehokkaasti. Jätä pelivaraa asiakkaiden kiireellisille pyynnöille. Seuraa helposti käytettyä työaikaa ja huomaa, mitkä työtyypit tai -vaiheet (esim. graafinen suunnittelu, copywriting, tekninen toteutus) tarvitsevat eniten kehittämistä.

Projektinhallinta

Onnistu projekteissa, vaikka aikataulut muuttuvat. Visuaalisesta ja selkeästä projektisuunnitelmasta ja tiimiläisten Kanbanista näet yhdellä silmäyksellä, mitä on työn alla ja missä on pullonkaulat. Suunnittele aikataulut, aseta helposti deadlineja ja muokkaa niitä tarvittaessa. Näet, milloin tehtävä tai projekti on mennyt asiakkaalle tarkistukseen ja mikä on sen arvioitu valmistumisaikataulu.

Helppo työajankirjaus

Laskutuksen, projektiraportoinnin ja johtamisen sujuminen vaatii, että tunnit ja tehtävät kirjataan ajallaan. Henkilökohtaisten työpöytien ansiosta päivittäinen käyttö on miellyttävää. Päivittäisten tuntien ja kulujen kirjaus on helppoa ja onnistuu myös mobiilisti.

Helpompi laskutus

Laskuta työt nopeammin ja tarkemmin oli kyse sitten kiinteähintaisista projekteista tai kuluihin ja työtunteihin perustuvasta laskutuksesta. CMS- tai muiden markkinoinnin työkalujen jälleenlaskutus onnistuu kuukausittain automaattisesti.

Muokattavat raportit

Asiakkuusvastaavat, projektipäälliköt ja johtohenkilöt voivat itse luoda raportteja ja näkymiä, joita he tarvitsevat päivittäin. Näin varmistetaan, että myyntiin, projektien aikatauluihin, resurssien käyttöasteen sekä laskutuksen kehitykseen voidaan reagoida mahdollisimman nopeasti.

Hallitse pienet työt nopeasti

Perusta pienemmät ja kiireelliset tilaukset nopeasti seurantaa ja laskutusta varten. Työn perustaminen vie aikaa alle minuutin.

Tarkastele vapaita resursseja ryhmäkalenteri-näkymässä päivä- ja viikkotasolla ja siirrä tilattuja töitä suoraan suunnittelijoiden vapaille ajanjaksoille. Jos tekijä ei ole vielä tiedossa, tehtävä voidaan jättää kohdistamatta. Allokoimattomat tehtävät ovat näkyvissä projektipäällikölle, joka voi ohjata tehtävän vapaana olevalle suunnittelijalle tai työntekijät voivat poimia itse töitä työlistalleen.

Kokeile veloituksetta 30 päivää

Visma Severa on vapaasti käytettävissä kaikilla päätelaitteilla,
eikä käyttöönotto vaadi erillisiä asennuksia, vaan tarvittavat työkalut ovat heti käytettävissäsi.
Ei sitoumuksia. Ei luottokorttitietoja. Aloita kokeilu jo nyt!

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]