Laskutus asiantuntijayrityksille

Helppo ja nopea laskutus

Yksinkertainen laskutusohjelma kerää kaiken laskutettavan aineiston laskulle yhdellä painalluksella. Laskuta helposti työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut.

Selkeä ja joustava laskutusohjelma asiantuntijayrityksille

Visma Severalla varmistat tarkan ja automatisoidun laskutusprosessin asiantuntijatyölle. Severa tukee laajasti eri hinnoittelumalleja ja saat yksinkertaisesti laskutettua niin tunnit, tuotteet, kulut kuin matkatkin.

Toistuvaislaskutus

Toistuvien maksuerien kuten ylläpito- tai palvelumaksujen perustaminen järjestelmään onnistuu helposti. Toistuvuus voidaan määrittää monipuolisesti. Varmistat, että säännölliset maksut tulevat varmasti laskutetuksi.

Minimoi virheet

Monipuolinen hinnoittelu

Luot ja hallitset erilaisia hinnastoja tarvittaessa myös asiakas- ja projektikohtaisesti. Voit myös automatisoida volyymialennusten vaikutusta hintaan. Severa tukee eri laskuttamista eri valuutoilla.

Laskuta mobiilisti

Visma Severa on käytettävissä monipuolisesti myös mobiilissa. Sovelluksessa luot, muokkaat ja lähetät laskun helposti vaikka tien päältä. Verkkolaskupalvelun ansiosta sähköisten ja paperisten laskujen lähetys onnistuu paikasta riippumatta.

Laskutusennuste & raportointi

Näet aina ajantasaisen tiedon laskutettavissa olevista töistä ja laskutusennusteen tuleville kuukausille. Raportoit laskutusta asiakkaittain, projekteittain ja yritystasolla.

Luo ja lähetä lasku alle minuutissa

Visma Severaan kirjaat tunnit, kulut ja matkat työn tai projektin aikana. Kaikki laskutettava aineisto on napin painalluksen takana. Laskun luontiin ja lähettämiseen kuluu aikaa alle minuutti.

Laskut kirjanpitoon

Visma Severa on integroitu useisiin taloushallinnon ohjelmiin. Saat vietyä laskutustiedot helposti myyntireskontraan ja kirjanpitoon valmiiksi tiliöitynä ilman manuaalista työtä. Visma Severassa on veloitukseton avoin rajapinta.

Etsitkö myös taloushallinnon ohjelmaa? Suosittelemme Netvisorin taloushallintoa asiakkaille, jotka haluavat siirtyä nykyaikaiseen ja automatisoituun taloushallintoon

Tutustu integraatioihin

Haluatko tietää lisää asiantuntijayritysten laskutusratkaisuistamme?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake - olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos sinulla on tekninen kysymys, ole hyvä ja tutustu asiakastukeen.


Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti