Laskutus asiantuntijayrityksille

Monipuolinen ja selkeä laskutusohjelma

Visma Severa on helppokäyttöinen asiantuntija- ja projektiyritysten laskutusohjelma, joka kerää kaiken laskutettavan aineiston laskulle yhdellä painalluksella. Laskuta vaivattomasti työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut.

Selkeä ja joustava laskutusohjelma asiantuntijayrityksille

Visma Severalla varmistat tarkan ja automatisoidun laskutusprosessin. Severa tukee laajasti eri hinnoittelumalleja ja saat helposti laskutettua niin tunnit, tuotteet, kulut kuin matkatkin.

Toistuvaislaskutus

Toistuvien maksuerien kuten ylläpito- tai palvelumaksujen perustaminen järjestelmään onnistuu helposti. Toistuvuus voidaan määrittää monipuolisesti. Varmistat, että säännölliset maksut tulevat varmasti laskutetuksi.

Minimoi virheet

Monipuolinen hinnoittelu

Luot ja hallitset erilaisia hinnastoja tarvittaessa myös asiakas- ja projektikohtaisesti. Voit myös automatisoida volyymialennusten vaikutusta hintaan. Severa tukee eri laskuttamista eri valuutoilla.

Laskuta mobiilisti

Visma Severa on käytettävissä monipuolisesti myös mobiilissa. Sovelluksessa luot, muokkaat ja lähetät laskun helposti vaikka tien päältä. Verkkolaskupalvelun ansiosta sähköisten ja paperisten laskujen lähetys onnistuu paikasta riippumatta.

Laskutusennuste & raportointi

Näet aina ajantasaisen tiedon laskutettavissa olevista töistä ja laskutusennusteen tuleville kuukausille. Raportoit laskutusta asiakkaittain, projekteittain ja yritystasolla.

Ennen laskutus saattoi viedä viikonkin, kun tunnit kirjattiin eri paikkoihin. Nykyisin laskutus menee päivässä, maksimissaan kahdessa

Niina Lehmus, Johtava konsultti, Invenco Oy

Laskuaineisto automaattisesti laskulle

Visma Severaan kirjaat tunnit, kulut ja matkat työn tai projektin aikana. Kaikki laskutettava aineisto on napin painalluksen takana. Et käytä turhaa aikaa laskuaineiston keräämiseen ja laitat laskut vaivattomasti maailmalle. Katso videolta, kuinka laskun luonti Severassa tapahtuu.

Laskut kirjanpitoon

Visma Severa on integroitu useisiin taloushallinnon ohjelmiin. Saat vietyä laskutustiedot helposti myyntireskontraan ja kirjanpitoon valmiiksi tiliöitynä ilman manuaalista työtä. Visma Severassa on veloitukseton avoin rajapinta.

Etsitkö myös taloushallinnon ohjelmaa? Suosittelemme Netvisorin taloushallintoa asiakkaille, jotka haluavat siirtyä nykyaikaiseen ja automatisoituun taloushallintoon

Tutustu integraatioihin

Haluatko tietää lisää asiantuntijayritysten laskutusratkaisuistamme?

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]