BI Book on käyttäjäystävällinen analytiikka- ja raportointityökalu, joka automatisoi ValueFrame-raportoinnin ja tuo syvyyttä dataan. BI Book hyödyntää Microsoftin suosittua analytiikkatyökalua Power BI:tä.

BI Book hakee raportoitavan datan reaaliaikaisesti ValueFramesta ja esittää sen dynaamisten ja visuaalisesti selkeiden dashboardien avulla. Sen avulla voit räätälöidä, muokata ja parantaa kaikkia raportteja organisaatiossasi helposti muutamalla klikkauksella. 

BI Book on markkinoiden helpoin tapa integroida ValueFrame Power BI:hin tai muihin analytiikkatyökaluihin kuten Qlik, Tableau ja Google Data Studio. BI Book yhdistää kaikkien järjestelmiesi raportoinnin yhteen portaaliin tehden raporttien laatimisesta ja jakamisesta mahdollisimman helppoa.

BI Bookin pystyy integroimaan yli 50 järjestelmään ja yhdistelemään eri järjestelmien dataa yhtenäisiksi raporteiksi. BI Book helpottaa raporttien jakamista ja hallinnointia erilaisten käyttäjäoikeuksien avulla ja tuo samalla raportoinnin lähemmäksi koko organisaation arkea. 

BI Book tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää valmiiksi tekemiämme raporttipohjia, tietovaraston ja Power BI:n käyttöön vaadittavat Power BI -lisenssit niin monelle käyttäjälle kuin tarvitaan.

Ymmärrä liiketoimintaasi paremmin porautumalla syvemmälle lukuihin

BI Bookin raportit mahdollistavat helpon porautumisen raportoitavien talouslukujen taakse tarjoten syvyyttä dataan. Näkymiä on helppo suodattaa esimerkiksi päivämäärien, asiakkaiden tai tuotteiden mukaan. Samalta raportilta voi näin tarkastella sekä koottuja että yksityiskohtaisia lukuja. BI Bookin käyttöönotto on helppoa ja kustannustehokasta – valitse vain haluamasi liitäntä, paina nappia, luo, editoi ja jaa kaikki Power BI -raporttisi hetkessä.

Lisätietoa integraatiosta löydät BI Bookin nettisivuilta.