Microsoft Exchange/Office 365 -kalenterisynkronointi helpottaa työtehtävien hallintaa ja tuntikirjausten tekemistä. Kaksisuuntainen tiedonvaihto tuo Visma Severassa tai ValueFramessa luodut aktiviteetit Microsoft Exchangen/Office 365 -kalenteriin ja toisin päin. Kalenterisynkronointi sopii erityisesti yrityksille, joissa työntekijät käyttävät kalenteria päivittäisten työtehtävien aikatauluttamiseen.

ValueFrame – Microsoft Exchange/Office 365

Kalenteritapahtumat siirtyvät kaksisuuntaisesti. Kalenteritapahtumien henkilöliitokset voidaan siirtää kumpaankin kalenteriin. Exchangea käytetään tyypillisesti yhdessä Outlookin ja Office 365:n kanssa. Integraatiossa määritellään käyttäjäkohtaisesti, synkronoidaanko ValueFramen kalenteritapahtumat Outlookin/Exchangen oletuskalenteriksi vai luodaanko integraation aktivoinnin yhteydessä uusi kalenteri. ValueFramen palvelin ottaa yhteyden Exchange-palvelimeen ja tätä kautta kalenteritapahtumat siirtyvät ValueFramen ja Exchange-palvelimen välillä. Kyse on siis palvelimien välisestä integraatiosta, joten ValueFramen kalenteritapahtumia ei siirry suoraan käyttäjän Outlookiin. Exchange-integraatio aktivoidaan aina ValueFramen toimesta.

Integraatio tukee MS Exchange 2010 ja 2013 -versioita sekä Office 365 -pilvipalvelua. Mikäli asiakkaan Exchange on jonkin muun tahon palvelimella kuin Microsoftin pilvipalveluna, on ValueFramen asiantuntijan ensin varmistettava asiakkaan ICT-toimittajalta mahdollisuus tarvittavien asetusten tekoon. Tarkempaa tietoa integraation käyttöönotosta löytyy HELP-sivuiltamme.

Visma Severa – Microsoft Exchange/Office 365

Severa-synkronoinnissa tiedot liikkuvat myös kaksisuuntaisesti. Kun kalenterisynkronointi on aktivoitu, voi jokainen työntekijä itsenäisesti ottaa lisäpalvelun käyttöön. Visma Severan kalenterisynkronointi vaatii Aktiviteettien hallinta –lisäosan toimiakseen. Aktiviteettien hallinta kuuluu kaikkiin Severan versioihin.

Katso tarkempi kuvaus Office365– tai Exchange-kalenterin synkronoinnista Severaan.

[contact-form-7 id="4615" title="Myynnillinen yhteydenottopyyntö"]