CRM-järjestelmä täydentyy joukkosähköposteilla tehokkaaksi viestintätyökaluksi.

LianaMailer-integraation avulla ValueFramen käyttäjät voivat luoda ja ylläpitää joukkosähköpostilistoja ValueFramessa, ja ne siirretään automaattisesti LianaMailer-järjestelmään. Tämä säästää resursseja, kun osoitteistoja ei tarvitse ylläpitää kahdessa eri järjestelmässä.

Suomen johtava uutiskirje- ja sähköpostityökalu LianaMailer puhuu nyt ValueFrame-järjestelmän kanssa samaa kieltä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ValueFramessa ylläpidetty kontaktikanta ja -listat voidaan automaattisesti siirtää LianaMaileriin.

LianaMailer-integraatio antoi ValueFramelle mahdollisuuden täydentää yhteistyön kautta asiakkaille käytössä olevia sähköisen viestinnän toimintoja. Integraatio korostaa kummankin järjestelmän vahvuuksia ja säästää asiakkaiden resursseja viestinnässä.

ValueFrame CRM:ssä luodaan markkinointikampanjat ja liitetään henkilöt, joille kampanjat kohdistuvat. LianaMailerin puolella tehdään sähköpostikampanjoiden visuaaliset pohjat ja seurataan lähetysten onnistumista.

LianaMailerin raportointi kertoo esimerkiksi, kuka on lähetetyn viestin avannut, milloin ja kuinka monta kertaa. Raportissa on myös jakelun onnistuminen avausten ja klikkausten suhteen sekä tiedot toimimattomista osoitteista.

Nämä ovat tärkeitä tietoja tutkittaessa postitusten tehoa ja ne auttavat myös jatkotoimenpiteiden suunnittelussa. Integraatio korostaa kummankin järjestelmän vahvuuksia ja säästää asiakkaiden resursseja viestinnässä.

LianaMailer-integraation hyödyt:

  • Resursseja säästyy, kun osoitteistoja ei tarvitse ylläpitää kahdessa eri järjestelmässä
  • Tehostaa sähköisen viestinnän toimintoja
  • Asiakkuudenhallintajärjestelmän viestinnän tiedon keruu ja hyödyntäminen helpottuvat.