Tuo myynti ja tuotanto yhteen integraation avulla

Severa-HubSpot -integraation avulla yhdistät HubSpotiin tallennetun myynnin ja markkinoinnin datan Severan resursointitietojen kanssa. Näin yrityksesi kaikki tiimit ovat aina ajan tasalla työtilanteesta.

Severa-HubSpot -integraatio vähentää myynnin ja tuotannon välistä turhaa manuaalista työtä, lisää tuotannon ennakointia ja näiden myötä helpottaa myyjän sekä yksittäisen projektipäällikön arkea. Integraatio parantaa myös myynnin ja markkinoinnin ymmärrystä siitä, minkä tyyppiset asiakkuudet ja projektit ovat panos-tuotto -suhteeltaan kannattavimpia.

Integraatiossa siirtyvät tiedot järjestelmien välillä

Integraation ansiosta käytössäsi on kaikki yrityksen keskeisimmät työkalut. HubSpot nivoo yhteen paikkaan markkinoinnin, myynnin, asiakkuuden hallinnan sekä asiakaspalvelun tärkeimmät työkalut, sekä säilöö näihin liittyvän datan. Severa kattaa projektinhallinnan kokonaisuuden resursoinnista tuntikirjanpitoon ja laskutukseen.

Projektien synkronointi HubSpotista Severaan: Myyntiputken ajantasainen seuranta ja resurssitarpeiden ennakointi jo ennen kuin asiakkuudet siirtyvät myynniltä tuotantoon. Integraatiossa voidaan esimerkiksi määritellä, että Hubspotiin luodun diilin tiedot synkronoituvat Severaan, ja Severassa luodut projektitiedot siirtyvät Hubspotin CRM:ään. Hubspotin liidiputkessa tarjousvaiheelle siirtynyt uusi diili synkronoituu Severaan ja luo projektin tarjoukselle merkityt resurssivaraukset.

Severassa suljettujen projektien synkronointi HubSpotiin: Toteutuneen laskutuksen ja katteen kokonaismäärien siirtyminen HubSpotiin. Kun projekti päätetään Severassa, tiedot päättyneestä projektista siirtyvät automaattisesti Hubspotin asiakaskohtaisiin tietoihin.

Ohjeet integraation käyttöönottoon

Integraatio on toteutettu Kaks.io:n toimesta, ja on asiakaskohtaisesti räätälöitävissä siirtyvien tietojen osalta.
Lue lisää ja ota yhteyttä Kaks.ioon integraatioon liittyvissä tiedusteluissa.